Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Ποδηλασίας στο Κιλκίς

Σας ενημερώνουμε πως η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων (ΟΕΣΑ) Κιλκίς της Δ/νσης Β/Θμιας Εκπ/σης Κιλκίς, δια μέσου του τμήματος Φυσικής Αγωγής, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας( Ε.Ο.Π.) κατόπιν εγκρίσεως της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αγώνων (ΚΟΕΣΑ), διοργανώνει στο νομό Κιλκίς τους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ μαθητών/τριών Γενικών Λυκείων (ΓΕ.Λ.) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.) στο αγώνισμα δρόμου (αντοχή και χρονόμετρο).

1926 - 2016: «90 χρόνια Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα»

Το Δ.Σ. του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα στα πλαίσια των επετειακών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιήσει, με αφορμή την συμπλήρωση 90 χρόνων από την δημιουργία του, ζητά από όλους τους φίλους του να βοηθήσουν στη προσπάθεια ανεύρεσης υλικού (φωτογραφίες, αντικείμενα, ρούχα κτλ.) για την ανάδειξη της ιστορίας και της διαδρομής του συλλόγου από το 1926 έως και σήμερα.

«Λαμπάδες αγάπης» από τον σύλλογο «Ανάσα Ευαισθησίας» νομού Κιλκίς

Λαμπάδες σε παιδιά οικονομικώς αδυνάμων οικογενειών διαθέτει, εν όψει της Λαμπρής, ο σύλλογος «Ανάσα Ευαισθησίας» νομού Κιλκίς.
Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:

Σέρρες: Τσάκωσαν δύο Βούλγαρους με μισό κιλό ηρωίνη

Η συντονισμένη και αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, οδήγησε στη σύλληψη δύο υπηκόων Βουλγαρίας, που μετέφεραν με όχημα σημαντική ποσότητας ηρωίνης.