Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

ΤΕΧΝΗ ΚΙΛΚΙΣ: Έκθεση κεραμικής «Δύο κεραμίστριες, δύο παράλληλες δημιουργίες» (Video)



Εγκαίνια έκθεσης κεραμικής με τίτλο «Δύο κεραμίστριες, δύο παράλληλες δημιουργίες», στην αίθουσα «Κούρος Ευρωπού» της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς, την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016, στις 19:30.

Προπονείται εντατικά η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Άτλαντα Κιλκίς

Συνεχίζει με εντατικό ρυθμό τις προπονήσεις της η Γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Άτλαντα Κιλκίς, καθότι οι αγωνιστικές της υποχρεώσεις συνεχίζονται & στο Κύπελλο. Πέρασε στα ημιτελικά του κυπέλλου της Ένωσης ΕΣΠΕΜ & την Κυριακή στις 17 Απριλίου στο Κιλκίς & ώρα 14:00, αντιμετωπίζει την ομάδα του Μεγάλου Αλέξανδρου Γιαννιτσών.

Θεσσαλονίκη: Έταζε τακτοποίηση ημιυπαίθριων χώρων και γέμιζε την τσέπη του

Εξιχνιάστηκαν έπειτα από την επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης πλήθος περιπτώσεων απάτης σε βάρος πολιτών, που αφορούσαν σε υποτιθέμενη διευθέτηση ημιυπαίθριων χώρων.

"Συγχαρητήρια κύριε Καρυπίδη και καλή δύναμη"

Συγχαρητήρια Επιστολή Δημάρχου Παιονίας Χρήστου Γκουντενούδη προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Παιονίας
"Αγαπητέ κε Πρόεδρε,
Αγαπητά μέλη του Συλλόγου,
Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την εκλογή σας και να ευχηθώ καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στα καθήκοντά σας.

Σημαντική ενίσχυση για την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Παιονίας

Η Υπηρεσία Καθαριότητας Δήμου Παιονίας ενισχύθηκε με την προμήθεια ενός σύγχρονου πολυμηχανήματος αντιρρυπαντικής τεχνολογίας & ενός αναρροφητικού σαρώθρου για την εκτέλεση πάσης φύσεως περιβαλλοντικών έργων με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη διαχείρισή του προς όφελος των δημοτών της ΠΑΙΟΝΙΑΣ.

Ο Άθλος Κιλκίς στο ανοιχτό πρωτάθλημα Ταε κβο ντο Καβάλας

Στις 10 Απριλίου 2016 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε το ανοιχτό πρωτάθλημα Ταε κβο ντο Καβάλας στο κλειστό στάδιο Καλαμίτσας στην Καβάλα για τις ηλικίες από 2002 έως 2010 γεννηθέντων.

Δεν νομιμοποιείται η χρήση σκόνης γάλακτος στην παραγωγή γιαουρτιού

Με αφορμή δημοσιεύματα που συνεχίζουν να κάνουν λόγο για νόμιμη, πλέον, χρήση σκόνης γάλακτος στην παρασκευή γιαουρτιού, κύκλοι του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων επισημαίνουν τα εξής:

ΠΑΟΚ Κρηστώνης: "Ζητάμε ίση και δίκαιη αντιμετώπιση στα παιχνίδια μας"

Ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΟΚ Κρηστώνης
"Κατόπιν του κυριακάτικου αγώνα μας με το Πάικο Γουμένισσας και ενόψει του δεύτερου μεταξύ μας αγώνα που θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο στο Δημοτικό Στάδιο Χέρσου, οφείλουμε ως διοίκηση του ιστορικού σωματείου του ΠΑΟΚ Κρηστώνης να κάνουμε τις εξής επισημάνσεις:

Κιλκίς: Εγκαινιάστηκε η έκθεση πλεκτών του εργαστηρίου εργόχειρου

Εγκαινιάστηκε χθες η έκθεση πλεκτών του εργαστηρίου εργόχειρου που οργάνωσε ο Δήμος Κιλκίς. 

Βρέθηκαν τα λεφτά για τον δρόμο Γρίβα-Καστανερή

Εξασφαλίσθηκε τελικά το επιδιωκόμενο κονδύλιο για την αποκατάσταση του δρόμου Γρίβα-Καστανερή, ο οποίος έχει υποστεί σημαντικές βλάβες λόγω κατολισθήσεων. 

Πετυχημένη άσκηση της Πυροσβεστικής στο Νοσοκομείο Κιλκίς

Την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η προγραμματισμένη Άσκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς.

Κιλκίς: Ημερίδα με θέμα «Το νηπιαγωγείο τόπος πολιτισμικής αλληλεπίδρασης, κοινωνικής συνοχής και ισότητας ευκαιριών»

Η Σχολική Σύμβουλος 38ης Περιφέρειας Προσχολικής Εκπαίδευσης Κιλκίς, κ. Μαρία Παπαδοπούλου διοργανώνει από κοινού με το Ελληνικό Παρατηρητήριο για τη Διαπολιτισμική Παιδεία και Εκπαίδευση (ΕΠΑΔΙΠΕ) Ημερίδα για το σύνολο των Νηπιαγωγών της 38ης Περιφέρειας Προσχολικής Εκπαίδευσης Κιλκίς με τη συνεργασία της Σχολικής Συμβούλου 7ης Περιφέρειας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, κ. Μαρίνας Πατσίδου, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς με θέμα:  «Το νηπιαγωγείο τόπος πολιτισμικής αλληλεπίδρασης, κοινωνικής συνοχής και ισότητας ευκαιριών».

Το Kinesis-Gym Kilkis στην FIBO 2016

Στο μεγαλύτερο Fitness event παγκοσμίως στην Κολωνία της Γερμανίας το γυμναστήριο Kinesis-Gym δήλωσε παρών και επέστρεψε με περισσότερη γνώση και διάθεση για να υπηρετήσει και να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη σας.
Καρπός του ταξιδιού νέες ιδέες και συνεργασίες που θα ενταχθούν σύντομα στο γυμναστήριο στο κομμάτι της ομαδικής και προσωπικής άθλησης (group and personal training).

Δυναμική συμμετοχή του "Αριστοτέλη" Κιλκίς στο 2ο πανελλήνιο πρωτάθλημα full contact KYOKUSHIN karate

Στον Παλαμά Καρδίτσας βρέθηκε το Α.Σ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ όπου πραγματοποιήθηκε το 2ο πανελλήνιο πρωτάθλημα (κύπελλο Ελλάδας) full contact KYOKUSHIN karate. Συμμετοχές υπήρξαν απ΄όλη την Ελλάδα όπως Βόλο, Λάρισα, Αθήνα, Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Καρδίτσα, Νέα Σάντα, Πολύκαστρο κ.α. 
Δυναμική ήταν η συμμετοχή του Κιλκίς Α.Σ. Αριστοτέλη με:

Ξεκούραστο βαθμολογικό τρίποντο για τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου

Ξεκούραστο βαθμολογικό τρίποντο άνευ αγώνος για τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου σήμερα που με βάσει το πρόγραμμα θα αντιμετώπιζε στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς την ομάδα του Εθνικού Σερρών στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της γ΄ εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου όμως η ομάδα του Γαζώρου έχει προ πολλού αποχωρήσει από το πρωτάθλημα (με σχετική απόφαση της ΕΠΟ).

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του πολιτιστικού κέντρου εργαζομένων και συνταξιούχων ΟΤΕ ν. Κιλκίς

Μετά τις αρχαιρεσίες της 31ης Μαρτίου 2016 του πολιτιστικού κέντρου εργαζομένων και συνταξιούχων ΟΤΕ ν. Κιλκίς, το νέο Δ.Σ. στην πρώτη του συνεδρίαση στις 4 Απριλίου 2016 συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: