Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Πανήγυρη στην Ιερά Μονή Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου & Ειρήνης Γουμενίσσης (Γρίβας)

Η Ιερά Μονή Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου & Ειρήνης Γουμενίσσης (Γρίβας), ετοιμάζεται νά τιμήσει τους Νεοφανείς Αγίους Ραφαήλ, Νικόλαο και Ειρήνη την παρθένο, τη Δευτέρα και την Τρίτη του Πάσχα. Ολημερίς το Μοναστήρι θα είναι ανοικτό.

Κιλκίς: Ενημερωτική ομιλία με θέμα «Υπέρταση»

Ενημερωτική ομιλία με θέμα την «Υπέρταση», διοργάνωσε το τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς.  Η ομιλία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Απριλίου στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κιλκίς και απευθυνόταν σε εθελοντές, μέλη και φίλους του τμήματος.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς

Ζητείται υπάλληλος με εμπειρία για το εστιατόριο ‘’Ράντσο Κιλκίς’’. Πληροφορίες: Πατσιούρας Σωτήρης 6976993221.

Κιλκίς: Σποτ εθελοντικής αιμοδοσίας για τις 40 ευρωπαϊκές χώρες με τον Θεολόγο και την Γεωργία-Χριστίνα



Σποτ εθελοντικής αιμοδοσίας για τις 40 ευρωπαϊκές χώρες με τον Θεολόγο και την την Γεωργία-Χριστίνα. Το διαφημιστικό spot επιλέχθηκε από τον διεθνή οργανισμό για να γίνει το επίσημο spot εθελοντικής αιμοδοσίας το οποίο ''γεννήθηκε'' στην πόλη του Κιλκίς και πραγματικά εντυπωσίασε.

"Αυτή η κατηφόρα μόνο προς τα κάτω περπατιέται"

Της Μέμας Τεμεκενίδου
Ότι θα πέρναγε απαρατήρητη η 21η Απρίλη 2016, από το δημοκρατικό Κιλκίς μη και κάνουμε συγκρίσεις με τη χούντα και κλάψουμε και για τη σημερινή κατάντια μας….. ούτε που το είχα φανταστεί.

Κοζανίτικος… αρραβώνας για δύο Σύριους πρόσφυγες που γνωρίστηκαν στο κλειστό της Λευκόβρυσης!

Πέμπτη 21 Απριλίου στην Κοζάνη, μια ξεχωριστή μέρα για δυο Σύριους πρόσφυγες, τον ‪Άμτζα‬ και τη ‪Μεϊσαμ‬.
Τα δύο παιδιά κατάγονται από το Χαλέπι της Συρίας, πρόσφυγες πολέμου εγκατέλειψαν τη Συρία και βρεθήκανε στο κέντρο φιλοξενίας της Λευκόβρυσης, στην Κοζάνη.
Στην Κοζάνη συναντήθηκαν για πρώτη φορά μεταξύ τους, γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και ήρθε άμεσα η στιγμή που ο Άμτζα ανακοίνωσε δειλά δειλά την προηγούμενη εβδομάδα σε Έλληνες φίλους του, ανθρώπους που είναι από την πρώτη στιγμή δίπλα στους πρόσφυγες, πως θέλει να κάνει πρόταση γάμου στην ‪Μεϊσαν‬.

Όλοι εκεί. Ανεβάζουμε το κιλκισώτικο handball στην Α2 Εθνική!

Ο ΑΜΣ "ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ" σας προσκαλεί στον αγώνα handball Β΄ Εθνικής που θα γίνει ΣΑΒΒΑΤΟ 23/4/2016 ΩΡΑ : 15:00, με αντίπαλο τους Κύκλωπες Αλεξ/πολης. Ο αγώνας θα κρίνει τον πρωταθλητή και την άνοδο στην Α2 Εθνική

"Απαιτούμε ισοκατανομή των προσφύγων μεταναστών σε όλους τους νομούς της χώρας"

Επιστολή Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Παιονίας προς τον υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής
"Κύριε Υπουργέ,
Ύστερα από τις δραματικές εξελίξεις στην Ειδομένη που ελάχιστα απέχουν από την ανοιχτή σύρραξη και τις τεράστιες επιπτώσεις σε βάρος των δημοτών του Δήμου Παιονίας είμαστε υποχρεωμένοι με την παρούσα επιστολή μας να επιστήσουμε τις προσωπικές πλέον ευθύνες που έχετε στη δημιουργία, την ανοχή, την μεγέθυνση και τη διαιώνιση ενός προβλήματος που άπτεται της προστασίας της περιουσίας, της ασφάλειας και της ζωής των δημοτών.

Δήμος Κιλκίς: Διανομή ειδών παντοπωλείου και βασικής υλικής συνδρομής σε απόρους

Στη διανομή ειδών παντοπωλείου και βασικής υλικής συνδρομής προς τους ωφελούμενους του προγράμματος ''Επισιτιστική και Υλική Συνδρομή για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους'' (Τ.Ε.Β.Α.) θα προχωρήσει ο Δήμος Κιλκίς (Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας και Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση) ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Δημόσια Tακτική - μη Προγραμματισμένη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς

Δημόσια Tακτική - μη Προγραμματισμένη Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 27 Απριλίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Ευχές Πάσχα από τον Εμπορικό Σύλλογο Κιλκίς


"Πολλά συγχαρητήρια στις Black & White"

Υπογράφει το γυμναστήριο Ευ ζην
Πολλά συγχαρητηρια στις Black & White από το γυμναστήριο Ευ ζην στο Κιλκίς που με ένα μήνα μόνο προπονηση τα κατάφεραν και κατέκτησαν την 4η θέση στον διαγωνισμό TDF! So so proud! Congrats girls!

Χάλκινο μετάλλιο για τους αθλητές του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης



Οι αθλητές του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης επιστρέφουν με ένα χάλκινο και ένα ασημένιο μετάλλιο για το άθλημα του Bocce (παραλλαγή του Boccia) στις αποσκευές τους από τους πανελλήνιους εαρινούς αγώνες Special Olympics 2016 που έλαβαν χώρα στο Λουτράκι. Η ομάδα του Κέντρου έκανε αισθητή την παρουσία της με δύο ξεκάθαρες νίκες κατά την παρθενική της εμφάνιση.

Να είμαστε εκεί: Εθνικός Νέου Αγιονερίου - Εορδαϊκός 2007


Ανοίγει σήμερα ο Αθλοπαιδότοπος του Alexandros Sports Center

Ανοίγει από σήμερα Παρασκευή τα φτερά του ο Αθλοπαιδότοπος του Alexandros Sports Center για όλες τις μέρες των διακοπών του Πάσχα, με νέα γκάμα φουσκωτών παιχνιδιών,μίνι καρτ και επαγγελματικά τραμπολίνο. 

Kilkis City Trail 2016

"Την Κυριακή 15 Μαΐου ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς και ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς συνδιοργανώνουν το Kilkis City Trail 2016 με τέσσερις αγώνες δρόμου για όλες τις ηλικίες και όλες τις ικανότητες: