Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Περιοδεία της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ στα Κέντρα Υποδοχής Προσφύγων και Μεταναστών στο Χέρσο και στη Νέα Καβάλα

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Την Τρίτη 30 Μάη 2016 κλιμάκιο της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ με επικεφαλής τον ευρωβουλευτή του Κόμματος Σωτήρη Ζαριανόπουλο πραγματοποίησε επίσκεψη στα κέντρα υποδοχής προσφύγων και μεταναστών στο Χέρσο και στη Νέα Καβάλα.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 06 Ιουνίου 2016, στις 13:00’ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την «Τροποποίηση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας».

Εύζωνοι Κιλκίς: Τσάκωσαν δύο Τούρκους με 22αρι πιστόλι και φυσίγγια

Συνελήφθησαν χθες (01-06-2016) το βράδυ στο Συνοριακό Σταθμό Ευζώνων από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευζώνων 2 υπήκοοι Τουρκίας ηλικίας 46 και 56 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκε ένα πιστόλι διαμετρήματος 22 χιλιοστών με γεμιστήρα και 10 φυσίγγια.

Έκρυβαν μισό κιλό ηρωίνης στο δοχείο νερού των υαλοκαθαριστήρων

Η συντονισμένη και αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, οδήγησε στη σύλληψη δύο ατόμων, κατά τη διάρκεια της παράνομης συναλλαγής τους με ναρκωτικές ουσίες.

ΑΣΕΠ: οριστικά αποτελέσματα για 316 θέσεις σε φορείς του Υπουργείου Υγείας


Σήμερα εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 5Κ/2015 (ΦΕΚ 6/27-10-2015, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) που αφορούν στην πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, τριακοσίων δεκαέξι (316) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.) σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ανακοίνωση για την έγκαιρη υποβολή της ενιαίας αίτησης ενίσχυσης

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ υπενθυμίζει για μία ακόμη φορά σε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι η προθεσμία για την εμπρόθεσμη υποβολή της ενιαίας αίτησης ενίσχυσης τελειώνει οριστικά και αμετάκλητα στις 15/6/2016.

Επίδειξη Kyokushin Karate από το Kinesis Fight Club Kilkis

Στον φιλικό αγώνα μεταξύ του Παλλαλιακού και της ομάδας εργαζομένων Κιλκίς το Kinesis Fight Club πραγματοποίησε επίδειξη Kyokushin Καράτε. Ο αγώνας είχε σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για αγορά λεωφορείου, για το ειδικό σχολείο Κιλκίς και διεξήχθη στις 30 Μαΐου στο γήπεδο του Κιλκισιακού. 

Πραγματοποιήθηκε η 22η Χορωδιακή Συνάντηση στη Γουμένισσα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 22η Χορωδιακή Συνάντηση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ'' την Κυριακή 29 Μαΐου 2016 και ώρα 8:30 μ.μ στο Πολιτιστικό Κέντρο Γουμένισσας.

Μαθητική συναυλία του μουσικού εργαστηρίου Κιθαristas

Δελτίο τύπου μουσικού εργαστηρίου Κιθαristas
Το μουσικό εργαστήρι Κιθαristas διοργανώνει και φέτος την καλοκαιρινή μαθητική του συναυλία! Την Παρασκευή 10/6 στις 20:30, στο δημοτικό θέατρο Κήπου - Πάρκου. 
Σας περιμένουμε όλους!

Πολύκαστρο: "Καλώς ήρθατε στην Αίθουσα Αναμονής"



Δελτίο τύπου Ομάδας Θεάτρου «Κύκλοι Ομόκεντροι»
«Καλώς ήρθατε στην Αίθουσα Αναμονής, στο μέρος όπου βρίσκονται οι ψυχές λίγο μετά τον θάνατό τους». Έξι ανατρεπτικοί χαρακτήρες λίγο μετά το τέλος της ζωής τους βρίσκονται στο πιο ιδιαίτερο μέρος, στην Αίθουσα Αναμονής. Όλα μοιάζουν να έχουν φτάσει στο τέλος όταν οι κυρίαρχοι της Αίθουσας, ο Άγγελος και η Ενοχή, ανακοινώνουν έναν ιδιαίτερο διαγωνισμό. 

1η Πανελλήνια Συνάντηση Χορευτικών Συγκροτημάτων Παραδοσιακών Χορών Εκπαιδευτικών Ελλάδας


Η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας στην προσπάθειά της να αναδείξει τον πολιτισμό και την ελληνική παράδοση, ως κινητήριες δυνάμεις πνευματικής καλλιέργειας και παιδείας και να δώσει την ευκαιρία στους λειτουργούς της εκπαίδευσης να αναδείξουν τις δεξιότητές τους προς αυτήν την κατεύθυνση, διοργανώνει την 1η Πανελλήνια Συνάντηση Χορευτικών Συγκροτημάτων Παραδοσιακών Χορών Εκπαιδευτικών Ελλάδας.

Βιωματικά Εργαστήρια για εκπαιδευτικούς με θέμα «Αξιοποίηση ψηφιακών εργαλείων Web 2.0 στα Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων»

Ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2016, με την υλοποίηση του τελευταίου Βιωματικού Εργαστηρίου που πραγματοποιήθηκε στο Πολύκαστρο, τα Βιωματικά Εργαστήρια για Εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Κιλκίς, με θέμα: «Αξιοποίηση ψηφιακών εργαλείων Web 2.0 στα Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων».