Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Εσύ γνωρίζεις για τα προνόμια της Kinesis Smart Card;

Ανακοίνωση Kinesis – Gym Kilkis
Το γυμναστήριο μας Kinesis – Gym Kilkis πρωτοπόρο σε ιδέες, λειτουργεί πάντα με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση τόσο σε επίπεδο προνομιακών τιμών όσο και στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει. Για το λόγο αυτό εδώ και ένα χρόνο έχει ιδρύσει μια μοναδική εκπτωτική κάρτα "όλα σε ένα". Με κάθε εγγραφή παρέχουμε στα ενεργά μέλη του γυμναστηρίου εκπτώσεις σε πολλά μαγαζιά της πόλη μας μόνο με την επίδειξη της κάρτας του γυμναστηρίου.

Γενέθλια στο Alexandros Sports Center Kilkis

Στον πολυχώρο του Alexandros Sports Center θα βρείτε και παιδότοπο για τους μικρούς του φίλους. Ο μεγάλης έκτασης παιδότοπος 1000 τ.μ. αποτελεί το ιδανικότερο μέρος για τα παιδιά, όπου μπορούν να παίξουν, να κάνουν νέους φίλους, να διασκεδάσουν ακόμα και να διοργανώσουν τα παιδικά τους πάρτι στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που λειτουργεί και ως café για τους γονείς. Στο χώρο αυτό θα βρείτε παιχνίδια για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες π.χ. τραμπολίνο, φουσκωτά παιχνίδια, κ.ά. Ο παιδότοπος υπόσχεται να ενθουσιάσει τα παιδιά σας!

Θέση εργασίας σε οργανισμό στο Πολύκαστρο (8-6-2016)

"Η International Rescue Committee (http://www.rescue.org/) αναζητά βοηθό ανθρώπινου δυναμικού, με καλό επίπεδο Αγγλικών, για το γραφείο του Οργανισμού στο Πολύκαστρο. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στο www.skywalker.gr. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στα αγγλικά στο e-mail AndreeaTeodora.Balan@rescue.org .''

Η ποντιακή θεατρική παράσταση "Ο χωρέτες" του Φίλωνα Κτενίδη στη Θεσσαλονίκη

Μουσική παράσταση από την τάξη προπαιδείας του Πολυάνειου Ωδείου Κιλκίς

Και φέτος, με τον δικό της μοναδικό τρόπο θα αποχαιρετήσει τη φετινή εκπαιδευτική χρονιά, την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016, στις 7 το απόγευμα, η Τάξη της Μουσικής Προπαιδείας του Πολυάνειου Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς.

Κιλκίς: Eνημερωτική Δράση για την Εθελοντική αιμοδοσία σε δομές και φορείς ΑΜΕΑ


Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, η Ειδική Συμβουλευτική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Π.Ο.Σ.Ε.Α. και ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς στα πλαίσια των δράσεων που αφορούν στην ευαισθητοποίηση των πολιτών για την εθελοντική αιμοδοσία και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, που καθορίστηκε να είναι η 14η Ιουνίου κάθε χρόνου, προβαίνουν στην ενημέρωση των εκπαιδευτικών και των γονέων των δομών ειδικής αγωγής της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, σχετικά με το πανανθρώπινο ιδεώδες της εθελοντικής αιμοδοσίας ως στάση ζωής και πράξη αγάπης προς τον συνάνθρωπο.

Κιλκίς: Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Φεστιβάλ του συνόλου "πόλις"


Δείτε το πρόγραμμα του φεστιβάλ ΕΔΩ

Πολύκαστρο: Παρουσίαση της παιδικής παράστασης "Τα γενέθλια της Κοκκινοσκουφίτσας"


Εκδήλωση μνήμης και θλίψης στην Ξυλοκερατιά Κιλκίς

Με ιδιαίτερο σεβασμό στη μνήμη της άλωσης και με τη συμμετοχή των θρακιώτικων συλλόγων του νομού Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Μαϊου 2016, το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο, αφιερωμένο στην Άλωση της Βασιλεύουσας.

*Αλληλεγγύη: η συνισταμένη των αξιών*

Γράφει ο Νίκος Ζυγογιάννης
Το όραμα για τη δημιουργία μιας “ιδανικής κοινωνίας” στηρίζεται στις πανανθρώπινες αξίες που η κλασική Ελλάδα του 5ου αιώνα π.Χ. και ο ευρωπαϊκός Διαφωτισμός του 18ου αιώνα δημιούργησαν. Είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα-ατομικά, κοινωνικά, πολιτικά.

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς ευχαριστεί θερμά την TORRE- COOPERLAT ΑΒΕΕ

Δελτίο τύπου Ο Ε.Ε.Σ. Κιλκίς 
Ο Ε.Ε.Σ. Κιλκίς ευχαριστεί θερμά την εταιρεία παραγωγής παγωτών και εμπορίας φυτικών προϊόντων TORRE- COOPERLAT ΑΒΕΕ για την δωρεά 90 κιλών παγωτού.