Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ: Αναβαθμολόγηση − Τελικός γραπτός βαθμός μαθήματος

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
1. Μετά την ολοκλήρωση της βαθμολόγησης των γραπτών δοκιμίων κάθε μαθήματος η επιτροπή του Βαθμολογικού Κέντρου ελέγχει τις διαφορές βαθμολογίας μεταξύ των δύο βαθμολογητών κάθε γραπτού δοκιμίου.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς την Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Δημόσια Τακτική Προγραμματισμένη Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 13 Ιουνίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Μαζική η συμμετοχή στην κολύμβηση στο Αθλητικό Κέντρο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς

Μεγάλη συνεχίζει να είναι η προσέλευση στα τμήματα Κολύμβησης του Αλέξανδρου Κιλκίς. Καθημερινά εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους και εντάσσονται στα τμήματα πολλά παιδιά της ευρύτερης περιοχής και όχι μόνο. 

ΥπΑΑΤ: Υπεγράφη η απόφαση για τους γενετικούς πόρους στην κτηνοτροφία

Υπουργική Απόφαση για τον καθορισμό πλαισίου εφαρμογής της Δράσης 10.2.1 «Γενετικοί Πόροι στην κτηνοτροφία» υπεγράφη από τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάρκο Μπόλαρη.

Προκήρυξη του προγράμματος «Εκκίνηση Επιχείρησης από Νέους Γεωργούς»

Προδημοσίευση (νέα έκδοση) της προκήρυξης του Υπομέτρου 6.1 «Εκκίνηση Επιχείρησης από Νέους Γεωργούς», καθώς και όλα τα σχετικά στοιχεία για τη διαδικασία ενισχύσεων νέων αγροτών, στην Κεντρική Μακεδονία και στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 και του μέτρου εκκίνησης επιχείρησης από νέους αγρότες ανακοίνωσε το Τμήμα Προγραμματισμού της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ανοιχτές νομαρχιακές συνελεύσεις του ΠΑΣΟΚ σε Κιλκίς και Γουμένισσα

Δελτίο τύπου ΠΑΣΟΚ Κιλκίς
Καλούμε τους φίλους και τα μέλη του ΠΑ.ΣΟ.Κ την Τρίτη 14 Ιουνίου στις 7μ.μ στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Γουμένισσας όπως και την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 7μ.μ στη αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς σε ανοιχτή Νομαρχιακή συνέλευση με κύριο θέμα συζήτησης την διαδικασία Εκλογής Νομαρχιακής Επιτροπής (Ν.Ε.), Νομαρχιακής Επιτροπής Καταστατικού και Πιστοποίησης (Ν.Ε.Κ.Α.Π.), Νομαρχιακής Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου (Ν.Ε.Ο.Ε.) και Συντονιστικής Επιτροπής (Σ.Ε.).

Επιμορφωτική Κιλκίς: Πρόγραμμα επαγγελματικής ανάπτυξης για εκπαιδευτές στην Εσθονία.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης2 ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ ΚΑ2 Στρατηγικές Συμπράξεις, με τίτλο «Καινοτόμος δάσκαλος - Μαθητής με κίνητρο: επίλυση προβλημάτων μέσω της συνεργασίας», έλαβε μέρος στην τρίτη διακρατική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Τάλλιν της Εσθονίας.

Για την εισαγωγή σπουδαστών/ σπουδαστριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) Ακαδημαϊκού Έτους 2016-2017

Ανακοινώθηκε και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΥΝΑΝΠ η προκήρυξη επιλογής για την εισαγωγή σπουδαστών/ σπουδαστριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ).

"Έγραψε" πάλι η Ομάδα Κρουστών «άιΝτος» Κιλκίς

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «ΔΙΗΜΕΡΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ» στις 4 και 5 Ιουνίου 2016 που διοργάνωσε η Ομάδα Κρουστών «άιΝτος» του πολιτιστικού συλλόγου Ίριδα σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς.

Ποια αυθαίρετα δεν νομιμοποιούνται-Αλλαγές σε άδειες λειτουργίας καταστημάτων

Δεν νομιμοποιούνται και με τον νέο νόμο που ετοιμάζει το Υπουργείο Περιβάλλοντος, όσα αυθαίρετα κατασκευάστηκαν μετά τον Ιούλιο του 2011, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις ένταξης στο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων των τουριστικών καταλυμάτων Λέσβου, Χίου, Σάμου Λέρου και Κω για την ένταξή τους στο πρόγραμμα Κοινωνικού τουρισμού 2015-2016 με στόχο την άμεση στήριξη του τουρισμού στα νησιά που δέχθηκαν πιέσεις.