Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

"Πως να καταστρέψεις μια χώρα σε λιγότερο από ένα χρόνο"

Του Δημήτρη Παυλακούδη*
Αναμφίβολα ο τίτλος του εν λόγω άρθρου θα μπορούσε να ακουστεί στ’αυτιά του μέσου ανθρώπου ως κακόγουστο αστείο ή ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Γίνεται να καταστρέψεις μια χώρα μέσα σε ένα χρόνο; ΔΥΣΤΥΧΩΣ μέρα με τη μέρα, από την πρώτη κιόλας στιγμή που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας ο «περιοδεύων θίασος» ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ, παρακολουθούμε να εξελίσσεται το σενάριο της καταστροφής της χώρας μπροστά στα μάτια μας... 

Απονομές έγχρωμων ζωνών KYU Τζούντο των ακαδημιών Τζούντο του Α.Σ. Αίας Κιλκίς

Δελτίο τύπου ακαδημιών Τζούντο του Α.Σ. Αίας Κιλκίς
Την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 και ώρα 17:30 μ.μ. στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΚ Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν οι ετήσιες απονομές έγχρωμων ζωνών KYU Τζούντο των ακαδημιών Τζούντο του Α.Σ. Αίας Κιλκίς.

Πολύποδες της χοληδόχου κύστης - Διάγνωση και αντιμετώπιση

Γράφει ο Αντώνιος Ευαγγέλου*
Χειρουργός
Οι πολύποδες της χοληδόχου κύστης απαντώνται στο 10% του πληθυσμού. Επιπλέον, ένα στα 20 υπερηχογραφήματα χοληδόχου κύστης είναι θετικό για ύπαρξη πολυπόδων. Διακρίνονται σε καλοήθεις και κακοήθεις. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία, οι πολύποδες της χοληδόχου κύστης είναι καλοήθεις. 

Πήγε βόλτα με κλεμμένο αμάξι στο Κιλκίς, αλλά...

Συνελήφθη σήμερα (12-06-2016) τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που ήταν κλεμμένο και είχε αφαιρεθεί από το σπίτι 52χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Θεσσαλονίκης τον προηγούμενο μήνα. 

Μήνυμα του 8ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της παιδικής εργασίας

Δελτίο τύπου 8ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς 
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της παιδικής εργασίας σήμερα 12 Ιουνίου, το 8ο Νηπιαγωγείο Κιλκίς, στέλνει το δικό του μήνυμα. 

Συναυλία του μουσικού εργαστηρίου Κιθαristas στο δημοτικό θέατρο Κήπου – Πάρκου Κιλκίς (Video)



Καλοκαιρινή μαθητική συναυλία του μουσικού εργαστηρίου Κιθαristas στο δημοτικό θέατρο Κήπου – Πάρκου Κιλκίς, την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Στην Κατερίνη η Σχολή Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού πραγματοποίησε το Σάββατο 11 Ιουνίου τη τελευταία εκδρομή για αγώνες της εφετινής περιόδου.

''Μια μαμά κι έναν καιρό...'' - Νοσταλγώ τα καλοκαίρια μου…


Της Ευγενίας Τσομπανοπούλου
Τελείωνε το σχολείο μ΄ ένα πανηγυρικό μπουγέλο. Μπουγέλωμα με σακούλες, μπουκάλια μέχρι και κουβάδες. Γυρνούσαμε στα σπίτια μας παπιά. Τα ρούχα μας δέκα κιλά και τα παπούτσια μας βάρκες. Φώναζαν οι μαμάδες μας ότι θα αρρωστήσουμε.