Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

"Γυμναστική το καλοκαίρι"

Του Παναγιώτη Μαυρογενίδη**
Καλοκαίρι, λίγο η ζέστη, λίγο η διάθεση που σε παρασέρνει για βόλτες και καφεδάκι, η επίσκεψη στο γυμναστήριο αναβάλλεται συχνά. Επειδή η γυμναστική είναι τρόπος ζωής, και δεν αποτελεί μόνο το μέσο για να βγούμε με αυτοπεποίθηση στην παραλία, πρέπει να συνεχίζεται και κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Οδηγοί προσοχή: Εργασίες συντήρησης στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Έδεσσας

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν αύριο Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Έδεσσας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Έκθεση αρχειακού υλικού των Γενικών Αρχείων του Κράτους – Αρχείων ν. Κιλκίς για την απελευθέρωση της πόλης του Κιλκίς



Ο Δήμος Κιλκίς φιλοξενεί στο Συνεδριακό Κέντρο την έκθεση αρχειακού υλικού των Γενικών Αρχείων του Κράτους – Αρχείων ν. Κιλκίς η οποία εστιάζει σε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της ειρηνικής ζωής της ευρύτερης περιοχής με ορόσημο τη μάχη και απελευθέρωση της πόλης του Κιλκίς μετά το 1913. 

Τελετή λήξης της σεζόν του τμήματος Βόλεϊ του Α.Σ. ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ

Ανακοίνωση Τμήματος Βόλεϊ του Α.Σ. ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 
Την τελετή λήξης της σεζόν διοργανώνει το Τμήμα Βόλεϊ του Α.Σ. ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ αύριο Παρασκευή 17/6/2016 στο ΚΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ, με ώρα προσέλευσης 17.30. 

Έκτακτο δελτίο καιρού: Καύσωνας από αύριο Παρασκευή μέχρι την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α: 18/2016) και ισχύει από αύριο Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016, μέχρι και την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016, σταδιακή άνοδο θα παρουσιάσει η θερμοκρασία και θα φτάσει το Σάββατο και την Κυριακή τοπικά στο εσωτερικό της χώρας τους 40 με 41 βαθμούς Κελσίου.

Παρουσίαση – επίδειξη τεχνικών Τζούντο από τους Τζουντόκα των ακαδημιών του Α.Σ. Αίας Κιλκίς.

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Κιλκίς πραγματοποιήθηκε παρουσίαση – επίδειξη τεχνικών του Ολυμπιακού αθλήματος Τζούντο από τους Τζουντόκα του τμήματος ενηλίκων Κουγιουμτζίδη Πέτρο, Μουλλά Σοφοκλή, Ουζουνίδη Βασίλειο και από τον 1ο αθλητή Τζούντο στην Ελλάδα της κατηγορίας Special Olympics με κινητικά προβλήματα Κατσαρώνα Αθανάσιο των ακαδημιών του Α.Σ. Αίας Κιλκίς.

«Ο ρόλος της Εθελοντικής Αιμοδοσίας» - «Ενημέρωση σε δομές και φορείς ΑΜΕΑ»

Υπογράφει ο Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος
Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, Μαθηματικός
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς μια ιδιαίτερη θεματολογικά ημερίδα που αφορούσε στο ρόλο της Εθελοντικής Αιμοδοσίας σε δομές και φορείς ΑΜΕΑ. Η εν λόγω ημερίδα συνδιοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, την Ειδική Συμβουλευτική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Π.Ο.Σ.Ε.Α. και τον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς. 

Κάλεσμα της ΚΝΕ Κιλκίς στη Θεατρική Παράσταση «Με τη σκέψη στην Πατρίδα»

Ανακοίνωση ΚΝΕ Κιλκίς
Ο Δημοκρατικός Στρατός Ελλάδας ιδρύεται στις 28/10/1946 ως συνέπεια της δεύτερης φάσης του εμφυλίου. Η απόφαση αυτή δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία. Από το 1946 άρχισαν να συγκροτούνται Ομάδες Δημοκρατικών Ενόπλων Καταδιωκόμενων Αγωνιστών με σκοπό την προστασία του λαού από τα εγκλήματα του αστικού κράτους. 

“Hμέρα προς τιμή των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας”

Ανακοινώνεται ότι την Κυριακή (26-06-2016), ανήμερα της εορτής των Αγίων Πάντων, θα εορτασθεί η “Hμέρα προς τιμή των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας”, ημέρα που η Πολιτεία καθιέρωσε με νομοθετική ρύθμιση, για την επιβράβευση, ενθάρρυνση και αναγνώριση της προσφοράς των αποστράτων αστυνομικών, στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τα υλικά του Φώτη Μισόπουλου

Φώτης Μισόπουλος

Υπογράφει ο Βασίλης Χατζηβασιλείου
Φιλόλογος
Τα υλικά του Φώτη Μισόπουλου είναι απλά, λιτά, καθημερινά, παλαιάς χρήσης πεταμένα αντικείμενα, άχρηστα έπιπλα, παλιά κρεβάτια, φθαρμένα αποφόρια, πανιά, σίδερα, φτωχές υποδηλώσεις, ψήγματα ζωής, νύξεις απουσίας, αρχέγονα υλικά όλα στην καταγωγική τους προέλευση, στο φόντο του μαύρου ή του λευκού, εγχαράξεις στο φόντο του μαύρου ή του λευκού, το κόκκινο του αίματος, το μαύρο του σκότους στο λευκό,

Εξετάσεις προαγωγής εγχρώμων και μαύρων ζωνών του Α.Σ. ΑΘΛΟΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Εξετάσεις προαγωγής εγχρώμων και μαύρων ζωνών του Α.Σ. ΑΘΛΟΣ Κιλκίς διεξήχθησαν την Κυριακή στις 12/06/2016 στην αίθουσα Μητροπόλεως Κιλκίς.

Αλλά..ΖΩ: "Να ανακηρυχθεί ο Δήμος Κιλκίς ως Ζώνη Ελεύθερη από την «Διατλαντική Σχέση Εμπορίου και Επενδύσεων»"

Πρόταση «Πρωτοβουλίας ευθύνης και συμμετοχής Αλλά..ΖΩ» προς τον δήμαρχο δήμου Κιλκίς κ. Σισμανίδη Δημήτριο, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς κ. Τσογγίδη Ιωάννη και όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου.
"Οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Πρωτοβουλίας ευθύνης και συμμετοχής Αλλά..ΖΩ», προτείνουμε να ανακηρυχθεί από το δημοτικό μας συμβούλιο, ο Δήμος Κιλκίς ως Ζώνη Ελεύθερη από την «Διατλαντική Σχέση Εμπορίου και Επενδύσεων» (ΤΤΙΡ).

Η πολιτική αξιοπιστία του ΠΑΣΟΚ και οι εσωκομματικές εκλογές

Υπογράφει ο Σάκης Αλατζόγλου
Υποψήφιος Γραμματέας Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς
Το ΠΑΣΟΚ σήμερα βρίσκεται στο κομβικότερο σημείο της πολιτικής του διαδρομής. Ως η μεγαλύτερη παράταξη που εξέφραζε το πολιτικό κέντρο μέχρι σήμερα, έχει μεγάλες πιθανότητες να αποτελέσει την εναλλακτική πολιτική πρόταση, πρωταγωνιστώντας στην ανασυγκρότηση του μεσαίου χώρου. Έχει την δυνατότητα να διαγράψει μια ελπιδοφόρα, για την χώρα μας πολιτική πορεία ή να περάσει στην ιστορία. 

Μαγεψαν οι σπουδαστές βιολιού του Πολυάνειου Ωδείου Κιλκίς (Video)



Πολυάνειο Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς: Συναυλία των σπουδαστών βιολιού και μουσικής δωματίου της καθηγήτριας Χοστελίδου Ντιάνας-Ειρήνης την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 και ώρα 7.00μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ωδείου.