Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Ο Μουσικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ευρωπού πάει στους Αμμόλοφους Καβάλας

Ανακοίνωση Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ευρωπού
Ο Σύλλογός μας διοργανώνει ημερήσια εκδρομή για καλοκαιρινό μπανάκι στους Αμμόλοφους της Καβάλας. Η εκδρομή θα γίνει το Σάββατο 9 Ιουλίου 2016 με αναχώρηση στις 8:30 το πρωί. Τα μέλη του Συλλόγου μας (χορευτικών - μουσικών τμημάτων) δεν θα χρεωθούν το εισιτήριο του λεωφορείου.

Παρέλαση 21ης Ιουνίου 2016 στο Κιλκίς (Video)



Το Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου γιορτάζει και σας προσκαλεί

Τα 20 χρόνια λειτουργίας του τιμά το Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου (1996-2016) και σας προσκαλεί να γιορτάσετε μαζί στην εκδήλωση που διοργανώνει το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 στο Κέντρο Μαξίμ στο Πολύκαστρο. Η τιμή της πρόσκλησης είναι 10 ευρώ και περιλαμβάνει πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό.

Πολύκαστρο: "Ελάτε να στείλουμε μήνυμα πρόληψης, αισιοδοξίας, δύναμης και νίκης στον καρκίνο"


Διαγωνισμός πιροσκί στην Ευκαρπία Κιλκίς, το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016


6η Χορευτική Συνάντηση Μακεδονικών Σωματείων από τους Παίονες Γουμένισσας



Για έκτη συνεχή φορά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ'' διοργανώνει την 6η Χορευτική Συνάντηση Μακεδονικών Σωματείων την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 και ώρα 6 μ.μ στην κεντρική πλατεία της Γουμένισσας.

Εύρωπος: Το έθιμο του Αϊ Γιάννη του Κλήδονα



Ο Μουσικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ευρωπού για ακόμη μια χρονιά διοργανώνει την καθιερωμένη πια γιορτή - αναβίωση του Εθίμου του Αϊ Γιάννη του Κλήδονα.

Προσκυνηματική εκδρομή στην Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά (Βέρμιο Ημαθίας)

Η Ενορία του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς διοργανώνει προσκυνηματική εκδρομή στην Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά (Βέρμιο Ημαθίας) την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016 για την τέλεση Αγρυπνίας.