Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Δήμος Κιλκίς: Επιτυχής η πορεία του προγράμματος ''Στέγαση και Επανένταξη''

Με επιτυχία υλοποιείται από το Δήμο Κιλκίς το πρόγραμμα «Στέγαση και Επανένταξη» του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης το οποίο στοχεύει στην ομαλή μετάβαση αστέγων, 26 ατόμων συνολικά (εννέα οικογενειών) που διαβιούν κάτω από τα όρια της φτώχειας σε αυτόνομες μορφές διαβίωσης, μέσω της παροχής υπηρεσιών στέγασης και κοινωνικής φροντίδας.

Αυτή είναι η Βουλγάρα που λήστευε ηλικιωμένους

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 48χρονης υπηκόου Βουλγαρίας, η οποία συνελήφθη στις 11-6-2016, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων με τη χρήση υπνωτικών χαπιών.

Δείτε τον παιδεραστή της Αμαλιάδας

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αμαλιάδας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 37χρονου ημεδαπού σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού και απόπειρα αποπλάνησης παιδιού, που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη και συνελήφθη την 21-6-2016, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, με ένταλμα σύλληψης του οικείου Ανακριτή.

Πολύκαστρο: 4 Αλβανοί μετέφεραν παράνομα έναν Αλβανό

Συνελήφθησαν χθες (28-06-2016) τα ξημερώματα στο 530ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Ευζώνων (ύψος Πολυκάστρου), από την Ειδική Ομάδα Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 4 υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 34, 34, 39 και 57 ετών, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. 

Κιλκίς: Ενημερωτική συνάντηση για το νέο ΕΣΠΑ

Ενημερωτική συνάντηση για την ενεργοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος (ΝΕΟ ΕΣΠΑ) Κεντρικής Μακεδονίας 2014-2020, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 4 Ιουλίου και ώρα 12:30 στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς.

Κιλκίς: Διανομή ειδών παντοπωλείου προς τους ωφελούμενους του προγράμματος Τ.Ε.Β.Α.

Ολοκληρώνεται την Παρασκευή 1η Ιουλίου, με ευθύνη του Δήμου Κιλκίς, η διανομή ειδών παντοπωλείου (τυρί, λάδι, όσπρια, μακαρόνια, γάλα για βρέφη) και άλλα ειδών επισιτιστικής συνδρομής στους ωφελούμενους του προγράμματος ''Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους'' (Τ.Ε.Β.Α./FEAD). Ως σημείο διανομής έχει καθορισθεί ο χώρος του πρώην δημόσιου ΚΤΕΟ (1,5 χιλ. Κιλκίς – Μεταλλικού) όπου οι εξυπηρετούμενοι την Πέμπτη 30 Ιουνίου και την Παρασκευή 1η Ιουλίου θα παραλαμβάνουν τα είδη επισιτιστικής συνδρομής από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν 31χρονο Αλβανό για χασισοχώραφο στη Θεσσαλονίκη

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, οδήγησαν στη σύλληψη ενός 31χρονου υπηκόου Αλβανίας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ακατέργαστης κάνναβης.

Σε συνάντηση στρογγυλής τραπέζης η Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Κιλκίς

Σε συνάντηση στρογγυλής τραπέζης με τίτλο: «Μαύρη Θάλασσα και Μεσόγειος – Ευκαιρίες για κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη» συμμετείχε η Άννα Δημάκη, Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Κιλκίς και δημοτική σύμβουλος. 

Εκδήλωση Νηρέα Κιλκίς: "Παιχνίδι, γέλιο και χαρά: συστατικά για τα παιδιά" με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016 στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς “ΝΗΡΕΑΣ” εκδήλωση για παιδιά με τίτλο " Παιχνίδι, γέλιο και χαρά: συστατικά για τα παιδιά" με αφορμή τον Εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών. Η εκδήλωση περιλάμβανε δημιουργικά παιχνίδια και προβολή της ταινίας κινουμένων σχεδίων "Μυρμηγκοϊστορίες" ("The ant bully").

Τατίδης: "Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη αν υπάρξουν θύματα;"

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
Δεν είναι η πρώτη φορά που κλείνουν τμήματα ασφαλείας, (αστυνομία, στρατός) στο Νομό Κιλκίς, αυτή την φορά όμως είναι υπερβολή. Σε μία εποχή όπου η εγκληματικότητα είναι σε άνοδο, σε μία περιοχή που είναι στα σύνορα του κράτους, σε μία περιοχή όπου οι πρόσφυγες κινούνται κατά χιλιάδες, το κράτος αντί να ενισχύσει το κλίμα ασφάλειας των πολιτών θέλει να καταργήσει τους συνοριοφύλακες και τα αστυνομικά τμήματα, μετά και από την κατάργηση στρατοπέδων, ακόμα χειρότερο την χρονική στιγμή που οι γείτονες μας κλείνουν τα σύνορα με αποτέλεσμα να μείνουν στον Νομό Κιλκίς χιλιάδες από τους πρόσφυγες. 

Η ΑΝΚΙ σχεδιάζει μαζί με πολίτες και φορείς το νέο LEADER

Η Αναπτυξιακή Κιλκίς (ΑΝΚΙ), ως υποψήφια Ομάδα Τοπικής Δράσης, έχει ξεκινήσει μια ευρεία σειρά ενεργειών διαβούλευσης και ενημέρωσης του τοπικού πληθυσμού και των φορέων με σκοπό την προετοιμασία ενός ρεαλιστικού και βιώσιμου τοπικού προγράμματος «Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων» (CLLD) για την Προγραμματική Περίοδο 2014 - 2020.

Εγκαίνια του ανακαινισμένου κτιρίου του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Κιλκίς: Εκδήλωση με τίτλο "Κιλκίς Προσφύγων Πόλη"

Η Ενορία του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς και ο Δήμος Κιλκίς διοργανώνουν μουσική – αφηγηματική Εκδήλωση “ΚΙΛΚΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΠΟΛΗ” (Θανάσης Χατζημητάκος) με την Ενοριακή Χορωδία Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ, την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016 και ώρα 8:00 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Τομείς και ειδικότητες του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς το σχολικό έτος 2016-2017

Στο 1ο ΕΠΑΛ Κιλκίς, κατά το ερχόμενο σχολ. έτος 2016-2017, θα λειτουργήσουν οι παρακάτω Τομείς και Ειδικότητες Σπουδών:

Κάλεσμα για το 1ο Αντάμωμα των απανταχού Δοϊρανιωτών

Υπογράφει η οργανωτική επιτροπή*
"Αγαπητή συγχωριανή, αγαπητέ συγχωριανέ,
Σε μια εποχή δύσκολη για την πατρίδα μας, για τους συνανθρώπους μας, για όλους μας, αισθανόμαστε μέσα από την καρδιά μας να πάρουμε μια πρωτοβουλία για να θυμηθούμε αυτά που μας ενώνουν.