Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

"Νίκο Τατίδη, σ' ευχαριστούμε από καρδιάς"

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησία ν. Κιλκίς 
"Όταν η ευαισθησία συναντάει την Ανθρωπιά την Αλληλεγγύη οι λέξεις υποκλίνονται και χάνουν τη δύναμη των δυνατών συναισθημάτων που νοιώθουμε για να εκφράσουν όσα πρέπει να πούμε.

Music Direction – 4ο Φεστιβάλ Μουσών στην Παραλία Κατερίνης από 16 Ιουλίου έως 21 Αυγούστου 2016

Το Music Direction – 4ο Φεστιβάλ Μουσών επανέρχεται δριμύτερο και ανανεωμένο, φιλοδοξώντας να προσφέρει δύο μήνες (Ιούλιο και Αύγουστο 2016) γεμάτους ψυχαγωγία και διασκέδαση με πολλή μουσική στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Πιερίας, αλλά και των γύρω περιοχών.

Πτυχιακές και διπλωματικές εξετάσεις πιάνου στο Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς



Πραγματοποιήθηκαν στις 28 Ιουνίου 2016 οι απολυτήριες πτυχιακές και διπλωματικές εξετάσεις πιάνου, βυζαντινής μουσικής και αρμονίας.
Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης έλαβαν τα δύο διπλώματα πιάνου με βαθμό "ΑΡΙΣΤΑ" η Ξανθή Οικονομίδου του Μελή και ο Τάσος Χαραλάμπους σπουδαστές των καθηγητριών Θέλξης Ματίκα και Χοστελίδου Ευδοκίας.

Πήγα σε μάγισσες σε καφετζούδες και μου `παν έμπλεξες με μπελαλούδες

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων, Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Περιβάλλοντος, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας, προσποιούμενα τα μέντιουμ λειτουργούσαν γραφείο χαρτομαντείας και εξαπατούσαν ανυποψίαστους πολίτες, αποσπώντας τους μεγάλα χρηματικά ποσά.

Κρύβουν την Coca Cola και από τα διαφημιστικά φυλλάδια

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Στο τέλος της φετινής χρονιάς θα έχουν συμπληρωθεί τρία χρόνια από τότε που η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης ανάρτησε στην πρόσοψη του κτιρίου των γραφείων του στο κέντρο της πόλης ένα πανό τεραστίων διαστάσεων με το οποίο καλεί τους καταναλωτές και τις καταναλώτριες να μην αγοράζουν προϊόντα που φέρνει η πολυεθνική Coca Cola από την Βουλγαρία: “ΟΧΙ στην βουλγάρικη Coca Cola”. 

Hμερίδα «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ, ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ & ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» στο Επιμελητήριο Κιλκίς.

Το Επιμελητήριο Κιλκίς διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις του επίκαιρη ημερίδα με θέμα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ, ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ & ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016.

Στο 1ο προκριματικό τεχνικό πρωτάθλημα taekwondo η "Τόλμη" Κιλκίς

Δελτίο τύπου Τόλμης Κιλκίς
1ο προκριματικό τεχνικό πρωτάθλημα taekwondo (Poomsae) διεξήχθη το Σάββατο 25/6/2016 στο κλειστό γυμναστήριο Βασιλικών. Η πρωτοβουλία της Ένωσης Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε.) και του προέδρου κ. Μανώλη Χρήστου να αναβαθμιστεί και ο τομέας αυτός είναι πολύ σημαντική διότι οι παροχές είναι ίδιες με το αγωνιστικό (kyorugi) από τη ΓΓΑ.

"Ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχο Κιλκίς"

Υπογράφει ο Ιωάννης Ορφανόπουλος
Πολίτης του Κιλκίς
"Με αίτησή μου προς τον Δήμο Κιλκίς και τις επανειλημμένες ενοχλήσεις μου προς τις αρχές του τόπου, για την διευθέτηση του θέματος με τα εξαφανισμένα αγάλματα από τον νέο κήπο του Κιλκίς, με μεγάλη ικανοποίηση είδα την εορταστική ημέρα της απελευθέρωσης του Κιλκίς, τα αγάλματα, τις προτομές των ηρώων αυτών, που θυσιάστηκαν για αυτόν τον τόπο και για την δική μας ελευθερία να βρίσκονται στην θέση που τους αρμόζει.

Τα επιδόματα στα οποία δόθηκε παράταση στον τρόπο υποβολής

Όπως είναι ήδη γνωστό, προκειµένου για την ταχύτερη και αµεσότερη εξυπηρέτηση του πολίτη, από την 04.01.2016 τέθηκε σε εφαρµογή η παροχή µιας σειράς υπηρεσιών του ΟΑΕΔ, µέσω των ηλεκτρονικών Υπηρεσιών της ∆ιαδικτυακής Πύλης και των ΚΕΠ. Παράλληλα, διατηρήθηκε η εναλλακτική υποβολής αιτήσεων µέσω των Υπηρεσιών του Οργανισµού (ΚΠΑ2) για λόγους προσαρµογής στις νέες ηλεκτρονικές διαδικασίες, µε προβλεπόµενη ηµεροµηνία λήξης αυτής την 30.06.2016.

Επίσκεψη γνωριμίας του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς στο Νοσοκομείο

Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη γνωριμίας μεταξύ εκπροσώπων του Δ.Σ του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς και της νέας διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς κ.Βλάχου Μαρίας. Η συνάντηση έγινε σε κλίμα φιλικό και εποικοδομητικό με την από κοινού διαβεβαίωση για τη συνέχιση της άψογης συνεργασίας του ΕΕΣ Κιλκίς με τη διοίκηση του νοσοκομείου της πόλης μας όπως αυτό συνέβαινε μέχρι και σήμερα.

Εξαιρετική η εκδήλωση του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Κιλκίς, "Κιλκίς Προσφύγων Πόλη"

Μέσα σε μια κατανυκτική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς στο πλαίσιο εορτασμού των “Ελευθερίων” της πόλης του Κιλκίς, το απόγευμα της Τετάρτης 29 Ιουνίου 2016 στο Συνεδριακό Κέντρο.