Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Κιλκισιακός: Δυνατή κίνηση με την μετεγγραφή Μπελίτσα!

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ο Α.Ο. Κιλκισιακός ανακοινώνει την μετεγγραφή-επιστροφή του Νίκου Μπελίτσα. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός άκουσε και αυτός τη καρδιά του και γύρισε στην αγαπημένη του ομάδα για να συμβάλει και αυτός τα μέγιστα στη προσπάθεια επανόδου στη Γ΄ Εθνική. 

Αδέσμευτη Κίνηση Γυναικών: Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα ισχύει η «σαρία»

Υπογράφει η Αδέσμευτη Κίνηση Γυναικών
Όταν στην Ελλάδα ισχύει η «σαρία», οι ευρωπαίοι/ες θα πρέπει να πάψουν να μιλούν για τον «πολιτικό πολιτισμό της Ευρώπης», τα δικαιώματα των γυναικών και τον θρησκευτικό φονταμενταλισμό.

19ο SUMMER CAMP του Ελληνικού Shinkyokushinkai ΚΑΡΑΤΕ, στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου

Δελτίο τύπου Α.Σ. Αριστοτέλης Κιλκίς
Με απόλυτη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε το 19ο SUMMER CAMP του Ελληνικού Shinkyokushinkai ΚΑΡΑΤΕ, στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου-Παπά Νερό, από 1 έως 4 Ιουλίου 2016.

Η κωμωδία "Μαθήματα οδήγησης" στο δημοτικό θερινό κινηματογράφο Κιλκίς “Δημήτριος Ζωηρός”

Με μια επίσης υπέροχη κωμωδία του Isabel Coixet συνεχίζονται οι προβολές στο δημοτικό θερινό κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” στις 7 και 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 και ώρα 9.30 το βράδυ.

"Καλό ταξίδι Βασίλη"

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. ν. Κιλκίς
"Σήμερα συνοδεύσαμε στην τελευταία κατοικία τον άξιο συμπολίτη μας Σεργιαννίδη Βασίλη. Άξιος επιχειρηματίας, άξιος άνθρωπος. Εξέφρασε όλη την ανθρωπιά του μέσα από την επιχείρηση του και μέσα από την καρδιά του. Έδωσε όλη την ζωή του στην επιχείρησή του και μεγάλο μέρος από τα κέρδη του το έδωσε στην κοινωνία κάνοντας προσφορά προς τους πάντες, σε όποιον του ζήτησε βοήθεια, σε ιδρύματα, στην πόλη του Κιλκίς, στην εκκλησία και όπου μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους. 

16.394 «επικίνδυνες» παραβάσεις σε όλη την επικράτεια σε τέσσερις μήνες

- Θετικά τα αποτελέσματα του στοχευμένου προγράμματος της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων και το δεύτερο δίμηνο εφαρμογής του
- Μέσα από τη συντονισμένη δράση των Υπηρεσιών Τροχαίας έχουν βεβαιωθεί συνολικά 16.394 «επικίνδυνες» παραβάσεις σε όλη την επικράτεια
- Οι έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη και τον περιορισμό των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας

Συναυλία με θέμα, «Ιστορία του ελληνικού τραγουδιού από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα»

«Ιστορία του ελληνικού τραγουδιού από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα» με τους Πασχάλη Τόνιο και Γρηγόρη Βαλτινό στο Αρχαιολογικό Πάρκο Αμφίπολης, Σάββατο 6 Αυγούστου 2016 
Ο Πασχάλης Τόνιος και ο Γρηγόρης Βαλτινός παρουσιάζουν σε μία διαφορετική συναυλία την «Ιστορία του ελληνικού τραγουδιού από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα» το Σάββατο 6 Αυγούστου 2016 και ώρα 21:00 στον χώρο του Αρχαιολογικού Πάρκου του Δήμου Αμφίπολης, στο πλαίσιο του 18ου Φεστιβάλ Αμφίπολης.

Εθνική ανάγκη το καλοκαίρι των ελληνικών αναψυκτικών

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Οι απεργοί της Coca Cola ζητούν να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο στην Θεσσαλονίκη και καλούν τους καταναλωτές να υποστηρίξουν τον αγώνα τους κάνοντας μποϊκοτάζ στα προϊόντα της αμερικανικής πολυεθνικής: “Ούτε γουλιά Coca Cola μέχρι να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο”. 

Ανοιχτή επιστολή προς κτηνοτρόφους: Όχι στα σκυλιά "Σκιάχτρα"

Υπογράφουν η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (50 Σωματεία) και η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή 130 Ζωοφιλικών Σωματείων 
"Αγαπητοί φίλοι κτηνοτρόφοι, 
Δημόσια σας απευθύνουμε μια πρόταση, που και τις πρακτικές ανάγκες κάθε είδους φύλαξης του ποιμνίου σας παρέχει, καθότι είναι παντού δοκιμασμένη αλλά και τα σκυλιά σας δεν θα βασανίζονται μια ζωή δεμένα σε άθλιες τις περισσότερες φορές συνθήκες σαν ζωντανά σκιάχτρα ενώ θα ικανοποιεί και την επιθυμία σας για σχόλη και ανάπαυση.

Πράσινο φως από το ΕΚ για τη νέα Ευρωπαϊκή Συνοριοφυλακή και Ακτοφυλακή

Η νομοθετική πρόταση για τη δημιουργία ενός ευρωπαϊκού συστήματος διαχείρισης συνόρων το οποίο θα αποτελείται από τον FRONTEX και τις εθνικές αρχές διαχείρισης συνόρων εγκρίθηκε την Τετάρτη 6 Ιουλίου από το ΕΚ. Βάσει της νέας αυτής νομοθεσίας οι εθνικές αρχές θα συνεχίσουν να διαχειρίζονται τα σύνορά τους, αλλά εάν βρεθούν υπό πίεση θα μπορούν πλέον να ζητούν από τη νέα Ευρωπαϊκή Συνοριοφυλακή και Ακτοφυλακή να αναπτύσσει επιπρόσθετες ομάδες ταχείας επέμβασης.

Ψήφισμα Ε.Π.Σ. Κιλκίς για τον θάνατο του Βασίλη Σεργιαννίδη

"Την Τρίτη 5-7-2016 το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ ΚΙΛΚΙΣ, συνεδρίασε έκτακτα μόλις πληροφορήθηκε το θάνατο του επίλεκτου μέλους της κοινωνίας του Κιλκίς και τ. Προέδρου του επιμελητηρίου ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Π. ΣΕΡΓΙΑΝΝΙΔΗ και αποφάσισε

Συλλυπητήρια ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς για τον θάνατο του Βασίλη Σεργιαννίδη

"Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας για το θάνατο του Βασίλη Σεργιαννίδη. Ενός ανθρώπου που έμελλε να μείνει στη μνήμη μας όχι μόνο ως αυτού που συνέβαλε καίρια στην ανάπτυξη της ΒΙ.ΠΕ και του Επιμελητηρίου της πόλης, αλλά περισσότερο για το πολυδιάστατο κοινωνικό του έργο σε ένα πλήθος κοινωφελών σκοπών.

Δράσεις από το ΥΠΑΑΤ για την αντιμετώπιση των επιζωοτιών και τον έλεγχο μεταδοτικών σπογγωδών εγκεφαλοπαθειών

Σύσκεψη για τον προγραμματισμό αντιμετώπισης επιζωοτιών πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάρκου Μπόλαρη, στην οποία συζητήθηκαν οι δράσεις στις οποίες πρέπει να προβεί η χώρα για την αρτιότερη εφαρμογή των προγραμμάτων κατά των Μεταδοτικών Σπογγωδών Εγκεφαλοπαθειών.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016, στις 13:00’ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

2η Πανελληνιονίκης η Μαρία Τοπούζη του Αίαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Με μια πολύ ελπιδοφόρα εμφάνιση αυτή της Μαρίας Τοπούζη, επέστρεψε από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας παμπαίδων και παγκορασίδων Α, που έγινε μέσα σε συνθήκες αφόρητου καύσωνα, το Σαββατοκύριακο 2-3 Ιουλίου στο δημοτικό στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” της Καβάλας η ομάδα στίβου του Αίαντα Κιλκίς. 

"Συλλυπητήρια για το χαμό ενός ευεργέτη του τόπου μας"

"Ο Ομιλος Αντισφαιρισης Κιλκίς εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για το χαμό ενός ευεργέτη του τόπου μας κ. Βασίλη Σεργιαννίδη"

Κιλκίς: 20χρονος προσπάθησε να κλέψει από κτηνιατρείο, αλλά δεν του 'κατσε

Συνελήφθη χθες (05-07-2016) το μεσημέρι στο Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς ένας 20χρονος ημεδαπός, διότι νωρίτερα την ίδια μέρα επιχείρησε να αφαιρέσει ανεπιτυχώς από κτηνιατρείο 60χρονου χρηματικό ποσό.

Εγκαταλελειμμένα οχήματα: Μαζέψτε τα γιατί αλλιώς θα τα μαζέψει ο δήμος Κιλκίς

H Αντιδημαρχία Καθαριότητας – Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος απευθύνει σύσταση στους κατόχους οχημάτων που δε φέρουν κρατικές πινακίδες και τα έχουν εγκαταλείψει σε οδούς της πόλης του Κιλκίς να μεριμνήσουν για την άμεση απομάκρυνσή τους έως την Κυριακή 10 Ιουλίου 2016.

Επίκαιρη ερώτηση Χατζησάββα για το ΤΕΙ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
Επίκαιρη ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ του Κιλκίς για την ανάγκη στελέχωσης και αναβάθμισης του ΤΕΙ του Κιλκίς.