Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Επίσκεψη ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς
Επίσκεψη στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς πραγματοποίησε την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016 κλιμάκιο της ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Κ. Βιολιτζή και ως εκπρόσωπο του κόμματος τον Βουλευτή του νομού Γ. Γεωργαντά.

3.737 προσλήψεις ανέργων για οκτώ μήνες σε 17 δήμους

Τη Δευτέρα, 11 Ιουλίου, ξεκινάει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη νέα γενιά προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας σε 17 Δήμους θύλακες υψηλής μακροχρόνιας ανεργίας, η οποία σε πρώτη φάση αφορά 3.737 ανέργους.

Αποσυμφόρηση Κέντρου Προσωρινής Φιλοξενίας Προσφύγων Χέρσου

Ξεκίνησε την Τρίτη 5 Ιουλίου η αποσυμφόρηση του Κέντρου Προσωρινής Φιλοξενίας Προσφύγων Χέρσου. Έξι λεωφορεία με πρόσφυγες και μετανάστες, Ιρακινής καταγωγής, αναχώρησαν για την Πέτρα Ολύμπου ν. Πιερίας όπου έχουν διαμορφωθεί οργανωμένες προσφυγικές δομές. Άλλα έξι λεωφορεία με προσφυγικό και μεταναστευτικό πληθυσμό από το Χέρσο μετακινήθηκαν προχθές προς τον ίδιο προορισμό.

Δωρεά εξοπλισμού από την BERLING ABEE στον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς

Η εταιρεία BERLING ABEE, εταιρεία χρωμάτων, ως ένδειξη αναγνώρισης της μακρόχρονης ανιδιοτελούς Εθελοντικής προσφοράς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς καθώς και του έργου που παρέχουν οι Εθελοντές Σαμαρείτες του τμήματος, αποφάσισε να προχωρήσει στη δωρεά εξοπλισμού προς το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κιλκίς.

Πρόγραμμα Εθελοντισμού «E VS PL» για 8 μήνες, στην πόλη Więcbork της Πολωνίας

Η Α.Μ.Κ.Ε You in Europe σε συνεργασία με τον Πολωνικό Οργανισμό “Stowarzyszenie “Dorośli-Dzieciom” προκηρύσσει 1 θέση Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας (EVS) διάρκειας 8 μηνών στην πόλη Więcbork της Πολωνίας, από τον Αύγουστο του 2016 έως το Μάρτιο του 2017.

Ίδρυση έδρας Μακεδονικής Παράδοσης & Ιστορίας.

Δελτίο τύπου  της Π.Ο.Π.Σ.Μ.
Την Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 υπεγράφη το Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (Π.Ο.Π.Σ.Μ.) εκπροσωπούμενης από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Γεώργιο Τάτσιο και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑ.ΜΑΚ.) εκπροσωπούμενο από τον Πρύτανη κ. Αχιλλέα Ζαπράνη.

Οδηγοί προσοχή: Εργασίες συντήρησης στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης

Σε δυο τμήματα της εσωτερικής περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης την επόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Έπιασαν δύο ποντικάκια στο Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (07-07-2016) τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 16χρονος ημεδαπός, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, αφαίρεσε μαζί με 17χρονο συνεργό του, δίκυκλη μοτοσικλέτα νωρίτερα την ίδια μέρα από το σπίτι 25χρονου σε περιοχή του Κιλκίς. 

Η οδική ασφάλεια στην Κεντρική Μακεδονία τον Ιούνιο του 2016

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που έλαβαν χώρα κατά τον μήνα Ιούνιο του έτους 2016, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά – αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία τον Ιούνιο 2016

Κατά τη διάρκεια του μήνα Ιουνίου του έτους 2016, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά -696- άτομα και ειδικότερα:

Αριστεία - βραβεία μαθητών Γυμνασίων - Λυκείων - ΕΠΑΛ ν. Κιλκίς σχολικού έτους 2015 - 2016


ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΛΥΚΕΙΩΝ

Γκουντενούδης και Κουρουμπλής: "Τα είπανε και τα συμφωνήσανε"

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης, βρέθηκε στην Αθήνα κατά το διήμερο 5 και 6 Ιουλίου για να παραβρεθεί στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλεως.

Στον απόηχο ή « στον κουρνιαχτό» των εσωκομματικών εκλογών ΠΑΣΟΚ Κιλκίς

Υπογράφουν ο Κώστας Ραμπίδης και η Θεοδώρα Παπαδοπούλου
"Δε βγαίνει πια αριθμητικά το «ΕΜΕΙΣ» και οι «ΑΛΛΟΙ» στο πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑΣΟΚ. Ως εκ τούτου δεν έχουν κανένα νόημα οι όποιες ομαδοποιήσεις. Είναι το λιγότερο αστείες. Μακριά από εμάς λοιπόν αυτές οι λογικές και συνακόλουθα πρακτικές..

Γήπεδα και θεάματα


Της Σοφίας Μαρωνίδη
Το γιούρο τελειώνει.
Ζήτω η μπάλα! 
Όλα είναι μπάλα.

1st School Summer Party στο Γαλλικό Κιλκίς


1ος Πανελλήνιος Μανδακάσειος Διαγωνισμός Φωτογραφίας 2016 με θέμα: "Τα Ελληνικά Μνημεία Τέχνης και Πολιτισμού"

Η Ακαδημία Γραμμάτων & Τεχνών Καστοριάς «Θωμάς Μανδακάσης», θέλοντας να αναδείξει το αναξιοποίητο μνημειακό πολιτιστικό απόθεμα της Ελλάδας καλλιεργώντας συγχρόνως την τέχνη της φωτογραφίας με δημιουργικό και ωφέλιμο τρόπο, διοργανώνει τον 1ο Πανελλήνιο Μανδακάσειο Διαγωνισμό Φωτογραφίας 2016 με θεματικό αντικείμενο τα Ελληνικά Μνημεία Τέχνης και Πολιτισμού.

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς (8/7/2016)

Διασώστης / Οδηγός Ασθενοφόρου - Κιλκίς
Ζητείται ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ – ΟΔΗΓΟΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ από μη κερδοσκοπικό οργανισμό.
Στέλεχος Πωλήσεων Marketing - Κιλκίς
Ζητείται δυναμικό Στέλεχος Πωλήσεων Marketing από μη κερδοσκοπικό οργανισμό.

Και ο Πάνος Αβραμίδης στη μηχανή του Κιλκισιακού

Ανακοίνωση  Κιλκισιακού
Ο Α.Ο. Κιλκισιακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 30χρονου τερματοφύλακα Παναγιώτη Αβραμίδη.