Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Φωτογραφική αναδρομή στην συναυλία της Έλενας Παπαρίζου στο Κιλκίς τον Αύγουστο του 2008

Φωτογραφίες από την συναυλία της Έλενας Παπαρίζου στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς στις 29 Αυγούστου 2008.
Δείτε ΕΔΩ

Εισπρακτικές: Από τ’ αυτί και στον εισαγγελέα για παράνομες πρακτικές

Στο στόχαστρο του εισαγγελέα έχουν μπει για τα καλά 60 εισπρακτικές και 10 δικηγορικές εταιρίες, που ταλαιπωρούν οφειλέτες εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία. Ήδη άλλωστε, τα στελέχη 30 εισπρακτικών εταιριών έχουν περάσει το κατώφλι του εισαγγελικού γραφείου για να δώσουν εξηγήσεις.

Κιλκίς: Μεγάλη συναυλία αγάπης στο Θέατρο Λόφου την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016



Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου και το Καλλιτεχνικό & Πολιτιστικό Σύνολο «η πόλις» σας προσκαλούν στη «Συναυλία Αγάπης» που θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς, την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016 και ώρα 21:00, με σκοπό την ενίσχυση των ευπαθών οικογενειών του τόπου μας.

Ιερά Πανήγυρις Ιερού Κοινοβίου Οσίου Νικοδήμου, στις 14 Ιουλίου 2016


Δυναμικά ετοιμάζεται η Χίος για το Φεστιβάλ Χορών στο νησί της Μαστίχας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Διατήρησης Πολιτιστικής Κληρονομίας «Χίοι εν Χορώ» με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου διοργανώνουν το 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στο νησί της Μαστίχας, στις 7 & 8 Σεπτέμβρη, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Χίου.

Βιωματικό Εργαστήριο για εκπαιδευτικούς με θέμα, «Δίκτυα επικοινωνίας»

Σας ενημερώνουμε ότι η Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Κιλκίς διά της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων και η Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Κιλκίς διά του Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων, σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ», προτίθενται να διοργανώσουν Βιωματικό Εργαστήριο Δικτύωσης διάρκειας δέκα (10) ωρών, με θέμα : «Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων - Δίκτυα επικοινωνίας».

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς (10-7-2016)

Ζητείται ζευγάρι (σταβλίτες) για την φροντίδα ζώων σε αγρόκτημα και την συντήρηση του (καθαριότητα, διατροφή, κούρεμα γκαζόν, κλάδεμα. κ.λ.π.) Καθημερινή εργασία με κατοικία διαμονής.

Κατερίνη: 21χρονος οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 73χρονη πεζή

Χθες (9-7-2016) το απόγευμα στην Κατερίνη ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 73χρονη πεζή, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.

Αγώνας ποδηλασίας στο Αξιοχώρι

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Α Μ Υ Δ Ω Ν" Αξιοχωρίου  διοργανώνει εκδήλωση ποδηλασίας, χωρίς συναγωνισμό κατάταξης θέσεων, την Κυριακή 10 Ιουλίου, και με ώρα έναρξης 7:00 μ.μ.