Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Επιστολή Χατζηδάκη προς τα μέλη της ΝΔ

Υπογράφει ο Κωστής Χατζηδάκης 
Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας
"Aγαπητοί φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,
Στις 16 Ιουνίου 2016 μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ανακοινώσαμε την έναρξη διαβούλευσης για την κατάρτιση του Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας σε 3 επίπεδα. Με τους κοινωνικούς φορείς, με τις κομματικές οργανώσεις, αλλά και με κάθε πολίτη ξεχωριστά μέσω της ηλεκτρονικής διαβούλευσης. Συνεχίζουμε την παράλληλη προσπάθειά μας μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

Η παράσταση «Άδεια Πιάτα» στα «Μηχανιώτικα»



Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού Π.Κ.Μ. στο πλαίσιο της Ανταλλαγής Θεατρικών Δρώμενων με τις Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και με τους Δήμους της Π.Κ.Μ., βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουν σε συνεργασία με το Δ.Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. του Δήμου Θερμαϊκού, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, την θεατρική παράσταση «Άδεια Πιάτα» σε κείμενα και σκηνοθεσία του Βασίλη Τσικάρα από την Θεατρική Ομάδα «Άρατος» την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016 και ώρα 21:30  στο Ανοιχτό Αμφιθέατρο Πεύκων στη Νέα Μηχανιώνα  στα «Μηχανιώτικα»

Προτεραιότητες του ΥΠΑΑΤ στον τομέα των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών

Την Παρασκευή 15/07/2016 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Διοίκησης του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, η 1η συνάντηση της Ομάδας Εργασίας σχετικά με τον προγραμματισμό δράσεων για την καλλιέργεια και προώθηση των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών (ΑΦΦ), σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελου Αποστόλου.

Έλενα Παπαρίζου με Μύρωνα Στρατή και Ησαΐα Ματιάμπα στο 4ο Φεστιβάλ Μουσών



Έλενα Παπαρίζου με Μύρωνα Στρατή και Ησαΐα Ματιάμπα το Σάββατο 23 Ιουλίου στην Παραλία Κατερίνης στο 4ο Φεστιβάλ Μουσών
Δεν είναι τυχαίο που το Φεστιβάλ Μουσών έχει χαρακτηριστεί το καλύτερο μουσικό φεστιβάλ. Καταφέρνει να συγκεντρώσει στη σκηνή του όλους τους καλλιτέχνες που ξεχωρίζουν στις καλοκαιρινές τους περιοδείες φυσικά κάνοντας πάντα στάση στο Φεστιβάλ Μουσών, στην Πιερία.

Οι LOCOMONDO σε ξέφρενους χορευτικούς ρυθμούς κι ένα ατέλειωτο πάρτυ, στο 4ο Φεστιβάλ Μουσών



Φεστιβάλ Μουσών και Καλοκαίρι χωρίς LOCOMONDO δεν γίνεται! Το βράδυ της Παρασκευής 22 Ιουλίου από τις 9.00 το βράδυ το Φεστιβάλ Μουσών στην Παραλία Κατερίνης, ανοίγει την σκηνή στους LOCOMONDO. Το συγκρότημα που έχει σταθερή πορεία εδώ και 13 χρόνια και κάθε η συναυλία τους έχει κάτι ξεχωριστό. 

Η ταινία “ESTÔMAGO, A GASTRONOMIC STORY” στο θερινό Σινεμά Κιλκίς

Με μια γαστρονομική ιστορία συνεχίζουμε τις προβολές στο δημοτικό θερινό κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” στις 21 και 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 και ώρα 9.30 το βράδυ.

Συνελήφθη 79χρονος για αποπλάνηση παιδιού

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 16-7-2016 σε περιοχή της Δυτικής Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 79χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για αποπλάνηση παιδιού.

Καλοκαιρινό πρόγραμμα Αυγούστου και ωράριο λειτουργίας του Kinesis-Gym - Kilkis

Ανακοίνωση Kinesis-Gym - Kilkis
Τσέκαρε το καλοκαιρινό πρόγραμμα Αυγούστου για τις τρεις κλιματιζόμενες αίθουσες ομαδικών προγραμμάτων άθλησης του γυμναστηρίου Kinesis-Gym

Η γιορτή λήξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς σε εικόνες



Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση υποβάλλουν οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Κιλκίς"

Ανακοίνωση Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς 
"Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς στην έκτακτη συνεδρίαση του με αριθμό 5 την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016, με αφορμή δύο ανυπόγραφα συκοφαντικά δημοσιεύματα σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, αποφάσισε κατά πλειοψηφία να υποβάλλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση δια του τύπου και αγωγή για προσβολή προσωπικότητας κατά παντός υπευθύνου.

Περί "της μετάλλαξης της ΟΛΜΕ..."

Ανακοίνωση Προοδευτικής Ενότητας Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
"Συνάδελφοι,
Με υπόμνημά της προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου για την παιδεία Α. Λιάκο η πλειοψηφία του Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε., κατέθεσε τις επισημάνσεις της επί του πορίσματος της επιτροπής. Έτσι αφού πρώτα νομιμοποίησε τις διαδικασίες ενός προσχηματικού διαλόγου με τη συμμετοχή της σε αυτόν, τώρα νομιμοποιεί με την «κατάθεση των επισημάνσεων της» και ένα πόρισμα που κάτω από άλλες συνθήκες και με άλλη κυβέρνηση, θα θεωρείτο casus belli για το εκπαιδευτικό κίνημα.

Εγκύκλιος ΓΓΔΕ: Πότε διαγράφονται τα χρέη προς την εφορία

Εγκύκλιο σχετικά με το πότε οι οφειλές προς την εφορία χαρακτηρίζονται ως ανεπίδεκτες είσπραξης και διαγράφονται από τις λίστες οφειλετών, καθώς και όλα τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις για τη διαδικασία, εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.

Δωρεάν μάθημα Yoga από την Εύη Καζαντζίδου στο Poolbar Carabus Kilkis

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση για τη Μνήμη του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού

Δελτίο τύπου "Πρωτοβουλίας Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού"
Η "Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού" συστάθηκε το 2008, από μια ανεξάρτητη ομάδα νέων ανθρώπων, που δεν έχουν, δεν είχαν και δεν θα έχουν καμία σχέση με κομματικούς σχηματισμούς.