Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Τελικά δεν παιζόμαστε οι Έλληνες - Φωτογραφία

Η φωτογραφία από προθήκη καταστήματος στο Κιλκίς

Πρώτη επιτυχημένη πτήση ηλιακού drone του Facebook για Ίντερνετ παντού



H μεγαλύτερη εταιρεία παροχής υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη δοκιμαστική πτήση ενός drone τροφοδοτούμενου με ηλιακή ενέργεια. Χάρη στο Aquila (αετός στα ιταλικά), η Facebook Inc. και προσωπικά ο ιδρυτής της Μαρκ Ζούκερμπεργκ φιλοδοξεί να διευρύνει την πρόσβαση στο Ίντερνετ από τα πλέον απρόσιτα σημεία της γης.

Τα νέα του Κιλκισιακού

Ανακοίνωση
Κιλκισιακού
Συνεχίζει ο Γιώργος Πελίδης
Η Διοίκηση του Κιλκισιακού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Γιώργο Πελίδη! Μετά την εξαιρετική περσινή χρονιά με την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία της νεοσύστατης δεύτερης ομάδας του Κιλκισιακού που αποτελούνταν από ποδοσφαιριστές των φυτωρίων μας στην οποία ήταν προπονητής, τη μεστή και οργανωμένη δουλειά στη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ με τους συνεχείς αγώνες σε Μακεδονία και Θεσσαλία, αλλά και την λειτουργία της Γυναικείας ομάδας του Κιλκισιακού, οι δύο πλευρές αρχίζουν να δουλεύουν το πλάνο για τη νέα σεζόν!

Μπλόκο από κτηνοτρόφους και αγρότες στο τελωνείο των Ευζώνων

Στον αποκλεισμό του τελωνείου των Ευζώνων, στο ρεύμα τόσο της εισόδου, όσο και της εξόδου από τη χώρα, έχουν προχωρήσει από τις 12 το μεσημέρι αγρότες και κτηνοτρόφοι του νομού Κιλκίς.

Προσοχή! Η ΙΚΕΑ ανακαλεί 6 προϊόντα σοκολάτας

H IKEA ανακαλεί για προληπτικούς λόγους έξι σοκολατοειδή προϊόντα, λόγω μη ακριβούς αναφοράς της συχνής παρουσίας φουντουκιού και/ή αμυγδάλου.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, τα συγκεκριμένα σοκολατοειδή προϊόντα δεν είναι κατάλληλα για κατανάλωση από άτομα με αλλεργία ή ευαισθησία στο φουντούκι και/η αμύγδαλο.

"Δεν κρύβουμε την αγανάκτηση μας "

Δελτίο τύπου Πανελληνίου Συλλόγου Υπαλλήλων ΟΑΕΔ – τ.Ο.Ε.Ε - τ.Ο.Ε.Κ
Με πραγματική απορία παρακολουθήσαμε, δια στόματος του Πρωθυπουργού, τη στεγαστική πολιτική της Κυβέρνησης να εξαντλείται στην εξαγγελία ίδρυσης ενός φορέα στέγασης μόνο για τους άστεγους της χώρας.