Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Συνελήφθησαν 87 άτομα τον Ιούλιο για παρεμπόριο στη Χαλκιδική

Στο πλαίσιο γενικότερου επιχειρησιακού σχεδιασμού κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, για την πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας, πραγματοποιήθηκαν κατά το μήνα Ιούλιο από κλιμάκια αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, στοχευμένοι και συστηματικοί έλεγχοι σε διάφορες τουριστικές και παραλιακές περιοχές της Χαλκιδικής.

Υποχρεωτική αναγραφή προέλευσης γάλακτος

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία κατάρτισης Εθνικής Νομοθεσίας – Υπουργικής Απόφασης, για την υποχρεωτική αναγραφή προέλευσης στο γάλα και στα γαλακτοκομικά προϊόντα, και διαβιβάστηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάρκο Μπόλαρη, στον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα Aγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων κ. Χ. Κασίμη, προκειμένου να προωθηθεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για διαβούλευση στα κράτη μέλη.

Όλα έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου στο Πεδινό Κιλκίς

Ο Λαογραφικός Όμιλος Ορφέας Πεδινού σας προσκαλεί και φέτος στα Πεδινιώτικα 2016 που θα πραγματοποιηθούν στις 15 Αυγούστου 2016 στην πλατεία του χωριού. Συμμετέχουν τα χορευτικά του συλλόγου και η βραδιά θα ντυθεί με ήχους και τραγούδια από το συγκρότημα "Ορφέας". 

Προσοχή: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Έδεσσας

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση Ε.Ο.2 Θεσ/νίκης – Έδεσσας, έως τα όρια του Νομού Πέλλας – Τμήμα Κόμβος Δενδροποτάμου Θεσ/νίκης – Χαλκηδόνας έως τα όρια Νομού Πέλλας», που εκτελείται από την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, από την 07.00΄ έως την 20.00΄ ώρα της Πέμπτης (04-08-2016) και της Παρασκευής (05-08-16) θα πραγματοποιηθούν εργασίες στην Εθνική οδό Θεσ/νίκης – Έδεσσας, στο ύψος της συμβολής της με την Εγνατία Οδό (κόμβος Ιωνίας).

Σέρρες: Σκοτώθηκαν μία 48χρονη και μία 74χρονη σε τροχαίο

Χθες (02-08-2016) το απόγευμα στο 73ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Σερρών, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 3 ημεδαπές ηλικίας 41, 48, και 74 ετών συγκρούστηκε με Δ.Χ. φορτηγό, που οδηγούσε 32χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της 48χρονης και της 74χρονης (οδηγός και αντίστοιχα συνεπιβάτιδα του οχήματος), καθώς και τον σοβαρό τραυματισμό της 41χρονης συνοδηγού.

Τσάκωσαν 19χρονο με ηρωίνη

Συνελήφθη σήμερα (03-08-2016) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς ένας 19χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαινε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης. 

Πολύκαστρο: 55χρονος μετέφερε λαθρομετανάστες παράνομα με τουριστικό λεωφορείο

Συνελήφθησαν χθες (02-08-2016) τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς 3 συνολικά άτομα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. 

Τεράστια απάτη με υγραέριο στα ΙΧ - Μεγάλη κλοπή αλλά και κίνδυνος για τους οδηγούς

Σε μια απίστευτη απάτη που ζημιώνει το κράτος αλλά και μπορεί να αποβεί επικίνδυνο για χιλιάδες ιδιοκτήτες αυτοκινήτων με υγραέριο, προβαίνουν πολλοί πρατηριούχοι. Με πειραγμένες αντλίες δίνουν νοθευμένο υγραέριο.

Χέρσο: Προβολή ταινίας στα πλαίσια του 42ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29/07 στο Χέρσο, η προβολή ταινίας που διοργάνωσε η Τ.Ο. Κιλκίς της ΚΝΕ στα πλαίσια του 42ου Φεστιβάλ ΚΝΕ- ΟΔΗΓΗΤΗ που στο Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί στις 3 Σεπτέμβρη στην πλατεία Ειρήνης.

Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού Μνημοσύνη

Κύπρος - Μνήματα Παραλιμνίου
Ιούλιος- Αύγουστος 2016, 22+20 χρόνια μετά 
Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Με την Τουρκική εισβολή, πριν 22+20 χρόνια στην Ελληνική Κύπρο και 20 χρόνια από τη δολοφονία των εθνονεομαρτύρων Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, υλοποιήθηκαν δύο από τις πιο φασιστικές πράξεις που έχουν γίνει στην ιστορία της ανθρωπότητας. Και από τότε ο φασισμός που δολοφόνησε και κρατά όμηρο τον ελληνικό λαό της Κύπρου (αγνοούμενοι και συγγενείς, «εγκλωβισμένοι» και άλλα εγκλήματα) και ο ρατσισμός που ξεκινά από την εγκατάσταση των εποίκων και καταλήγει στο βιασμό του πολιτισμού προς όφελος της Τουρκοποίησης, συνεχίζεται. 

Το θρίλερ "Το τραγούδι του Φοίνικα" στον θερινό κινηματογράφο Κιλκίς

Με ένα εκπληκτικό Θρίλερ συνεχίζονται τις προβολές στον αγαπημένο μας δημοτικό θερινό κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” Πέμπτη 4 και Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016 και ώρα έναρξης προβολής 9:00 το βράδυ

Πρόγραμμα 35ων Γυναικοκαστρείων Κιλκίς

Πανήγυρις του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς


Πρόγραμμα προβολών του Θερινού Κινηματογράφου “Δημήτρης Ζωηρός” Κιλκίς

Καλοκαίρι 2016 και ο Δήμος Κιλκίς , η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και η Ομάδα Εθελοντών για τη λειτουργία του Θερινού Κινηματογράφου “Δημήτρης Ζωηρός” έχουν ετοιμάσει υπέροχες ταινίες για τα δροσερά βράδια του καλοκαιριού στο όμορφο περιβάλλον του κινηματογράφου, με πολύ πιο πλούσιο πρόγραμμα ταινιών σε σχέση με πέρσι.

Οι αστυνομικοί της Γειτονιάς του Κιλκίς σας ενημερώνουν