Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Συγχαρητήρια στα παιδιά του 2ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Ανακοίνωση Συλλόγου Διδασκόντων του 2ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς
Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς συγχαίρει τους μαθητές του σχολείου που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και τους εύχεται κάθε επιτυχία στις σπουδές τους αλλά και στην προσωπική και μελλοντικά, στην επαγγελματική τους ζωή. Να είναι πάντα υγιείς και δυνατοί για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις και τις δυσκολίες αλλά και να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα συναντήσουν στο νέο συναρπαστικό κεφάλαιο της ζωής τους.

ΠΑΣΟΚ Κιλκίς: Όχι στην κατάργηση και συγχώνευση αστυνομικών δομών του ν. Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΠΑΣΟΚ Κιλκίς
Αναφορικά με την επικείμενη κατάργηση των Α.Τ. Μαυρονερίου, Νέας Σάντας και Δροσάτου και τη συγχώνευση των τμημάτων συνοριακής φύλαξης Πολυκάστρου και Αξιούπολης η Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ Κιλκίς τονίζει τα εξής:

Ποια είναι τα πολλαπλά οφέλη της Zumba για τα παιδιά;

Δελτίο τύπου Kinesis - Gym Kilkis
Η ZUMBA είναι ένας συνδυασμός λάτιν ρυθμών και εύκολων χορευτικών κινήσεων που στόχο έχει η γυμναστική να γίνει διασκέδαση μέσα από τον χορό, για τον λόγο αυτό έχουν δημιουργηθεί τμήματα Zumba Kids για παιδιά ηλικίας 4-13 ετών.

Σπουδές για μια σύγχρονη Γεωργική Εκπαίδευση προσφέρει ο ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ σε απόφοιτους της Α΄ Λυκείου

Σπουδές για μια σύγχρονη Γεωργική Εκπαίδευση προσφέρει ο ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ σε απόφοιτους της Α΄ Λυκείου. Οι εγγραφές στις Σχολές του Οργανισμού ξεκινούν στη 1 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2016. 

Εργασίες συντήρησης σε τρία τμήματα της εσωτερικής περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης

Σε τρία τμήματα της εσωτερικής περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα και λοιπές εργασίες συντήρησης την επόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ανακοίνωση αποκατάστασης Υπαστυνόμου Β’ ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας εκδίδεται η παρούσα Ανακοίνωση, η οποία υπέχει θέση αποκατάστασης Υπαστυνόμου Β’ ε.α.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας

Καλείστε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 30η Αυγούστου 2016 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 19.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Αποστόλου: Δεν υπάρχει καμία απόφαση για μεταβολή στα τιμολόγια του αρδευτικού νερού

Με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για «νέα χαράτσια» και για αυξήσεις στα τιμολόγια του αρδευτικού νερού, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, έκανε την εξής δήλωση:

Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς: "Συγχαρητήρια στους σπουδαστές μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ"

Ανακοίνωση Πολυανείου Ωδείου Κιλκίς
"Πολλά συγχαρητήρια στους σπουδαστές μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Μια διαφορετική μέρα ξημέρωσε σήμερα για σας που θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη σας καθώς σηματοδοτεί μια νέα αρχή στη ζωή σας αλλά και των γονιών σας.
Απολαύστε την χωρίς πολλές σκέψεις για το μετά!
Συγχαρητήρια στην σπουδάστρια μας Ελευθερία Παπαγεωργίου για την εισαγωγή της στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης & Τέχνης (Θεσ/νίκη) και την 6η θέση που κατέλαβε με μόρια 18700 αλλά και στον καθηγητή της Γεώργιο Μπαλάνο για την άριστη προετοιμασία της όλη τη χρονιά στο ωδείο μας.

Τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς. Δείτε αν επελεξαν το παιδί σας

Ανακοινώθηκαν από την ΕΕΤΑΑ οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων και μη voucher ανά δήμο για τη δωρεάν φιλοξενία των παιδιών τους σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς προς τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ 2016

Υπογράφει ο Δημήτρης Σισμανίδης
Δήμαρχος Κιλκίς
"Συγχαίρω θερμά όλους τους νέους επιστήμονες του Δήμου Κιλκίς για την επιτυχή είσοδό τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Η εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας είναι προϊόν συστηματικής προσπάθειας και κόπου που ανταμείβονται και οι βάσεις αυτές τους προσφέρουν την ευκαιρία να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν επιτυχώς τις σπουδές τους στον τομέα επιλογής τους. Συγχαρητήρια αξίζουν και στο οικογενειακό περιβάλλον και στους εκπαιδευτικούς που συνέδραμαν ποικιλοτρόπως στη στήριξη των νέων φοιτητών.

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι. και τα Τ.Ε.Ι

"Στους επιτυχόντες την εισαγωγή τους μαθητές στα Α.Ε.Ι. και τα Τ.Ε.Ι. της Χώρας, εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας και ευχόμαστε καλή πορεία στις σπουδές τους.

Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς: Εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση για 3 χρόνια

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης εντάσσεται στο νέο ΕΣΠΑ 2014 – 2020 για τα επόμενα τρία χρόνια εξασφαλίζοντας χρηματοδότηση ύψους έως 1.036.800 €, μέσω του Ε.Π. «Κεντρική Μακεδονία» και τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου, προκειμένου να παρέχει υπηρεσίες σε 36 άτομα με αναπηρία. Οι υπηρεσίες που θα παρέχονται κατά τη νέα περίοδο είναι

Τατίδης: "Καλή επιτυχία κύριε Αλίρη"

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης 
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. ν. Κιλκίς
"Ο δήμος Παιονίας είναι ο δεύτερος δήμος του νομού Κιλκίς, η Γουμένισσα είναι η τρίτη πόλη του νομού Κιλκίς, ιστορικά κατείχε την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του νομού. Έχουν κάνει αίτημα, να γιορτάζουν την απελευθέρωση της πόλης στις 23 Οκτωβρίου και να θεσπιστεί ημέρα αργίας για τον δήμο Παιονίας. Δεν υπάρχει άλλη τοπική ημέρα εορτής και επίσημης αργίας.