Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

''Μια μαμά κι έναν καιρό...'' - Διακοπές με παιδιά – Διακοπές χωρίς παιδιά


Της Ευγενίας Τσομπανοπούλου
Πρωινό ξύπνημα διακοπών χωρίς παιδιά:
- Ξύπνα αγάπη μου… 11:00 η ώρα!
- Τόσο νωρίς; Σε καμιά ωρίτσα ξαναπέσμου.
Πρωινό ξύπνημα διακοπών με παιδιά:

Εγερτήριο σάλπισμα στις 6:00π.μ. λόγω θερινού ωραρίου. Μαμάααα… ξυπνήστεεεε να πάμε θάλασσαααα. Τρέχουμε τώρα ψάρακα… τρέχουμε.

"Απέκλεισαν χιλιάδες παιδιά από τη φιλοξενία σε παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ"

Δελτίο τύπου της ΟΓΕ - Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς
Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας καταγγέλλει το γεγονός ότι δεκάδες χιλιάδες παιδιά και φέτος αποκλείστηκαν από το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής ζωή» (ΕΕΤΑΑ) για τη φιλοξενία βρεφών και νηπίων στους παιδικούς σταθμούς, στα ΚΔΑΠ.

Εμφάνιση του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς στο Βαπτιστή

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς με μεγάλη του χαρά, έπειτα από πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου του Βαπτιστή, συμμετείχε στις πανηγυρικές εκδηλώσεις εορτασμού προς τιμήν του Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου, την Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016.

Παραμένει ο Ραφαελίδης στον Κιλκισιακό

Ο Α.Ο. Κιλκισιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Ραφαελίδη. Ο 21χρονος αριστερός οπισθοφύλακας, εντάχθηκε στο ρόστερ του ΑΟΚ τον Ιανουάριο και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα.

«Επίδομα εργασίας» για 10.000 άνεργους προωθεί η κυβέρνηση

Ολοκληρώθηκε η ευρεία σύσκεψη της ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας με τους εκπροσώπους των Επιμελητηρίων Ελλάδος, την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων και τα προεδρεία των ΓΣΕΒΕΕ και ΕΣΕΕ.

Πολύκαστρο: Συνελήφθησαν δύο άτομα για μεταφορά 10 λαθρομεταναστών

Συνελήφθησαν χθες (29-08-2016) τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου, δύο ημεδαποί ηλικίας 45 και 29 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί αυτοκινήτων. 

"Thermaikos Triathlon 2016 - Θερμαϊκός Τρίαθλο 2016 "

Ένα αθλητικό event που λείπει από το Νομό Θεσσαλονίκης εδώ και 26 χρόνια. Η απουσία αυτή ήταν και το κίνητρο της διοργάνωσης. Η ιστορία του Τριάθλου στην Ελλάδα αρχίζει στον Δήμο Θερμαϊκού από δύο κορυφαίους τώρα πια τριαθλητές μας. Τον Χρήστο Γαρέφη και τον Βασίλη Κρομμύδα. Το 1990 ο Βασίλης Κρομμύδας και ο Χρήστος Γαρέφης ξεκίνησαν το Τρίαθλο στην Ελλάδα. Η καθημερινή ποδηλατική τους προπόνηση ήταν στην περιοχή της Περαίας, κολυμπούσαν στην θάλασσα των Νέων Επιβατών και της Αγίας Τριάδας και τρέχανε στους παραλιακούς δρόμους των ίδιων περιοχών.

Κατερίνη: 26χρονη γέννησε και πέταξε το βρέφος σε φωταγωγό

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 26χρονης υπηκόου Αλβανίας, για απόπειρα παιδοκτονίας. Ειδικότερα, χθες (29-8-2016) το βράδυ, εντοπίστηκε νεογέννητο βρέφος σε φωταγωγό οικοδομής στην Κατερίνη, που έφερε τραύματα στα κάτω άκρα. Το βρέφος άμεσα διακομίσθηκε από σταθμό του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κατερίνης και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Φορο-ασφαλιστικό «σαφάρι» σε καταστήματα της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής

Στοχευμένες δράσεις υλοποιεί η Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, για τη διαπίστωση παραβάσεων φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.
Το χρονικό διάστημα από 24-08 έως και 27-08-2016 πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων και καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης

Ανακοινώνεται ότι αύριο (31-8-2016) και κατά τις ώρες 06.00 έως 14.00 θα πραγματοποιηθεί διακοπή κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Κλειδιού (474ο χιλιόμετρο) έως τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μεθώνης - Αγαθούπολης (462ο χιλιόμετρο), με κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα, λόγω εγκατάστασης σε διάφορα σημεία γέφυρας πινακίδας δυναμικής σήμανσης.

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στον Αρβανιτίδη

Ανακοίνωση Σωματείου Εργαζομένων στην Επιχείρηση «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ Α.Ε.Ε.Ε.»
Το Δ.Σ. του Σωματείου μας καταγγέλλει την επιχείρηση «ΑΦΟΙ ΚΑΡΥΠΙΔΗ Α.Ε.» (πρώην ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ), που συνεχίζει να μας έχει απλήρωτους. Εξακολουθεί να μας οφείλει 7-8 μισθούς, να ζητάει να κάνουμε υπομονή, να βάλουμε πλάτη και να μην εκτελέσουμε τις αποφάσεις των ασφαλιστικών μέτρων, να μην διεκδικήσουμε τα δεδουλευμένα μας.

Χρηματοδότηση του «ΒηματίΖΩ» Κιλκίς μέσω του νέου ΕΣΠΑ με 432.000 ευρώ

Πέντε Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρίες σε τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας διασφαλίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία τους μέχρι το 2019, έπειτα από την έγκριση της χρηματοδότησής τους μέσω του νέου ΕΣΠΑ (ΣΕΣ 2014 – 2020) από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Τσάκωσαν 20χρονο για πορνογραφία ανηλίκων

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδας συνελήφθη χθες, 29 Αυγούστου 2016, 20χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου και παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Συγχαρητήριο μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Εμμανουήλ προς τους επιτυχόντες και μη μαθητές

"Αγαπητά μου παιδιά,
Μέσα από την καρδιά μου σας εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια και συμμετέχω ολόψυχα στη χαρά σας, αλλά και σ’ αυτήν των γονέων σας και των εκπαιδευτικών σας, για την είσοδό σας στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της πατρίδος μας. Ένα όμορφο ταξίδι τελείωσε και ένα νέο αρχίζει με περισσότερες αυτή τη φορά απαιτήσεις και δυσκολίες.
Δικαιώθηκαν οι προσδοκίες σας, καθώς και οι κόποι και οι προσπάθειες των τελευταίων ετών.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (30-8-2016)

Η εταιρία Medipac Λόγω της συνεχούς ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της στην διεθνή αγορά επιθυμεί να προσλάβει, στη Βιομηχανική Περιοχή Κιλκίς Υπεύθυνο Πωλήσεων Εξωτερικού. 
Δείτε ΕΔΩ