Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Γυμναστείτε δωρεάν την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016, στο Yoga Pilates House Kilkis

Την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 το γυμναστήριο Yoga Pilates House σας καλεί να γυμναστείτε δωρεάν, να γνωρίσετε το χώρο του, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Θα χρειαστείτε μόνο ένα ζευγάρι καθαρά παπούτσια και μια πετσέτα!

Εργαζόμενοι σε Φροντιστήρια: "Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν - Δεν πάει άλλο"

Υπογράφει ο Σύλλογος Εργαζομένων στα Φροντιστήρια Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης – Βορείου Ελλάδος
Συνάδελφοι –ισσες το Δ.Σ. του Σ.Ε.Φ.Ι.Ε. Θ-Β.Ε. σας καλεί στο συλλαλητήριο του Π.Α.ΜΕ. στην Πλατεία Αριστοτέλους το Σάββατο 10/9/16 και ώρα 6:00 μμ.
Η κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων και όλοι οι αντεργατικοί νόμοι που έχουν ψηφιστεί έχουν δώσει το δικαίωμα στην εργοδοσία και στα φροντιστήρια να έχει ξεπεράσει κάθε όριο ασυδοσίας. 

Κινητικότητα προσφύγων - μεταναστών στη μεθόριο με Σκόπια

Σαραντάλεπτη διαμαρτυρία πραγματοποίησαν προχθές πρόσφυγες και μετανάστες που βγήκαν από το κέντρο φιλοξενίας στο Χέρσο Κιλκίς, ζητώντας να ανοίξουν τα σύνορα.


Τρεις μήνες μετά το κλείσιμο της Ειδομένης και του «βαλκανικού διαδρόμου», η κινητικότητα στη μεθόριο με την ΠΓΔΜ, όπου λειτουργούσε η κυρίως πύλη εξόδου προς τη βόρεια και κεντρική Ευρώπη δείχνει να αναζωπυρώνεται και πάλι, με δυναμικές διαδηλώσεις προσφύγων και μεταναστών που ζητούν να ανοίξουν τα σύνορα και πολλούς άλλους που καταφθάνουν από όλη την Ελλάδα με την ελπίδα ότι θα καταφέρουν να περάσουν παράνομα στη FYROM και από εκεί θα συνεχίσουν για την Ευρώπη.

"Όχι στην απομάκρυνση του αστυνομικού τμήματος από την Ειδομένη"

Οι κάτοικοι της Ειδομένης εκφράζουν με επιστολή προς τα αρμόδια υπουργεία την αντίθεσή τους στην μετακίνηση του τμήματος συνοριακής φύλαξης από τον οικισμό στο σιδηροδρομικό σταθμό Ειδομένης.
«Αξιότιμοι κκ υπουργοί. 
Εμείς οι κάτοικοι του ακριτικού χωριού της Ειδομένης που υπέμεινε, υπομένει και θα υπομένει απερίγραπτα προβλήματα λόγω του μεταναστευτικού ζητήματος και της γεωγραφικής θέσης του, γίναμε αποδέκτες πληροφοριών ότι το ΤΣΦ Αξιουπόλεως το οποίο βρίσκεται πλησίον της πλατείας του χωριού μας, θα μεταφερθεί στο πρώην κτίριο του ΑΤ Ειδομένης (σιδηροδρομικός σταθμός).

Επίδειξη πολεμικών τεχνών στο Κιλκίς

Ανακοίνωση Άθλου Κιλκίς
Ο Αθλητικός Σύλλογος ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι την Παρασκευή 9/9/2016 και ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί αγωνιστική δράση και θέαμα επίδειξης Πολεμικών Τεχνών από σωματεία της Βόρειας Ελλάδας μέσα στο θεατράκι του Δημαρχείου μπροστά στο Δήμο εντός της εμποροπανήγυρης.

Δωρεάν για όλους: Zumpa Party από το Yoga Pilates House Kilkis


Εκδήλωση-διάλεξη του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην Επιμορφωτική Κιλκίς

Ανοιχτή πρόσκληση στην εκδήλωση-διάλεξη που θα πραγματοποιηθεί τη Tετάρτη 7/9/2016 στο χώρο της ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗΣ ΚΙΛΚΙΣ Μ. Ε.Π.Ε. ΚΕΚ –Κε.Δι. Βι. Μ.2 , οδός Δοϊράνης 56 και από ώρα 18:00 έως 21:00 με θέμα: «Παιχνίδια του Νου, Ψυχολογικές Αυταπάτες και Ιστορίες Προσωπικής Ματαίωσης. Πώς να ανακατασκευάσετε τα νοήματα που θα σας κάνουν ευτυχισμένους».
Η είσοδος και συμμετοχή στην εκδήλωση θα είναι δωρεάν ενώ οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να εγγραφούν στα ετήσια ανοικτά προγράμματα ψυχικής υγείας του Πανεπιστημίου.
(http://goo.gl/ywRAHJ)

2ο Φεστιβάλ Χορών στο Νησί της Μαστίχας: Η Χίος ξεσηκώνεται και χορεύει!

Σε τελικό στάδιο βρίσκονται οι προετοιμασίες για το 2ο Φεστιβάλ Χορών στο Νησί της Μαστίχας, μιας και έχει μείνει μόνο μια εβδομάδα ώστε όλο το νησί να πιαστεί χέρι χέρι για να χορέψει ελληνικούς χορούς.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, που πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 5 Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:30, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Το 2ο Αντάμωμα Μπογιαλικιωτών στα Βαφειοχωρίτικα 2016

Πρόγραμμα εκδηλώσεων "Βαφειοχωρίτικων 2016"
Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016
- 19:00 Αρχιερατικός Εσπερινός & Περιφορά Ιεράς Εικόνας "Το Γενέσιον Της Θεοτόκου ".
- 21:00 Παραδοσιακοί χοροί από συλλόγους της περιοχή μας.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς 2016

Δελτίο τύπου δήμου Κιλκίς
Πλούσια σε εκδηλώσεις, σε πολιτιστικά, λαογραφικά και αθλητικά δρώμενα που αναδεικνύουν κύρια το έμψυχο δυναμικό του τόπου και την πολιτισμική του παραγωγή είναι η φετινή Εμποροπανήγυρη του Κιλκίς. 
Η μεγάλη γιορτή των εμπόρων, εκθετών, δημοτών και επισκεπτών, διανθισμένη με πολιτιστικές δράσεις αφιερωμένες στις τοπικές παραδόσεις ξεκινά στο γνώριμο χώρο της πλατείας Δημαρχείου Κιλκίς την πρώτη Τετάρτη του Σεπτέμβρη και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου.

Ξεκινούν οι εγγραφές στο Πολυάνειο Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς

Το Πολυάνειο Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς, ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών από 1 Σεπτέμβρη 2016 σε όλα τα μουσικά όργανα, θεωρητικά μαθήματα, τμήματα προετοιμασίας για το τμήμα μουσικών σποδών καθώς & τμήματα μουσικοκινητικής αγωγής βρεφών -νηπίων & μουσικής προπαιδείας για παιδιά από 5 ετών.