Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Μαθήματα Βυζαντινής Μουσικής στο Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς

Ανακοίνωση Συλλόγου Ιεροψαλτών «Πέτρος ο Γλυκύς» 
Ο Σύλλογος Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου «Πέτρος ο Γλυκύς» σας γνωρίζει ότι από την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016 θα αρχίσουν τα μαθήματα Βυζαντινής Μουσικής για το σπουδαστικό έτος 2016-2017.

6ος Αγώνας Ανάπτυξης Ιππικής Αντοχής στο Ράντσο Κιλκίς (Video)

Ο Ιππικός Όμιλος «Ράντσο Κιλκίς» πραγματοποίησε, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον "6ο Αγώνα Ανάπτυξης Ιππικής Αντοχής 2016" στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου 2016.

Σε ποια σχολεία θα μοιράσουν αστυνομικοί φυλλάδια με συμβουλές οδικής ασφάλειας

Σας ενημερώνουμε ότι με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016, θα διανεμηθούν από ένστολο προσωπικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, σε δημοτικά σχολεία της Περιφέρειάς μας, ενημερωτικά φυλλάδια με συμβουλές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής τόσο για μαθητές, όσο και για γονείς.

Κιλκίς: Λειτουργεί για τρίτη χρονιά το Κοινωνικό Φροντιστήριο


Υπογράφει το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς 
Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς ανακοινώνει ότι και φέτος για το σχολικό έτος 2016-2017 με ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Εμμανουήλ θα λειτουργήσει για τρίτη χρονιά στην Ενορία μας Κοινωνικό Φροντιστήριο για μαθητές Λυκείου που προέρχονται από οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα (άνεργοι γονείς – πολύτεκνες οικογένειες κλπ). Τα μαθήματα θα αρχίσουν την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016.


Εγκαίνια του Cafe Bar Retro στο Χέρσο Κιλκίς (Video)



Εγκαίνια Cafe Bar Retro στο Χέρσο Κιλκίς, Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016
Καλές δουλειές Γιάννη Πετρούλη