Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Η παράσταση «Εταιρεία Θαυμάτων» του Ψαθά στο «Ανοιχτό Θέατρο» Θεσσαλονίκης


Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού Π.Κ.Μ. βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουν τo «Ανοιχτό Θέατρο»

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις της Σχολής Ποδοσφαίρου Κιλκισιακού

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Στη δεύτερη εβδομάδα προπονήσεων έχει μπει η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού. Οι ιθύνοντες της Ακαδημίας του Κιλκισιακού είναι άκρως ευχαριστημένοι από τη συμμετοχή, καθώς πολλά νέα μέλη εγγράφονται καθημερινά.

Έναρξη νέας σχολικής χρονιάς για τα σχολεία του Δήμου Παιονίας

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης, παραβρέθηκε σήμερα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στους Αγιασμούς που τελέστηκαν στο 3ο Δημοτικό Σχολείο και Γυμνάσιο Πολυκάστρου καθώς και στο Γυμνάσιο και ΓΕΛ Αξιούπολης μαζί με τον Πρόεδρο Ν.Π.Δ.Δ. κ. Δεβετζόπουλο και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Φράγκο και ευχήθηκαν στους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τα παιδιά καλή σχολική χρονιά διαβεβαιώνοντας τους παράλληλα ότι η δημοτική αρχή θα είναι κοντά στους γονείς και το προσωπικό σε ό,τι χρειαστούν.

Ενημερωτικά φυλλάδια διένειμαν τροχονόμοι σε μαθητές δημοτικών σχολείων

Ενημερωτικά φυλλάδια κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας μοίρασαν σήμερα (12-09-2016) το πρωί, αστυνομικοί σε μικρούς μαθητές και γονείς κατά την προσέλευση τους στα σχολικά συγκροτήματα της Ημαθίας, του Κιλκίς, της Πέλλας, της Πιερίας, των Σερρών και της Χαλκιδικής, για την καθιερωμένη τελετή αγιασμού.

Έκδοση της ρυθμιστικής διάταξης καυσοξύλευσης περιοχής ευθύνης του Δασαρχείου Κιλκίς για το έτος 2016

Το Δασαρχείο Κιλκίς ανακοινώνει ότι βάσει της με αριθ. 31/9977/12-9-2016 ρυθμιστικής διάταξης που εκδόθηκε αναρτήθηκε στην διαύγεια ΑΔΑ:65Β90Ρ1Υ-8ΕΣ και κοινοποιήθηκε στους Δήμους και στις Τοπικές Κοινότητες επιτρέπει την τη συλλογή και διαμόρφωση καυσόξυλων

Σύσκεψη για λήψη άμεσων μέτρων αλλαγής κατεύθυνσης στη βαμβακοκαλλιέργεια

Σύσκεψη με θέμα την λήψη άμεσων μέτρων για την αλλαγή κατεύθυνσης στη βαμβακοκαλλιέργεια συγκάλεσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάρκος Μπόλαρης. Με τη σύσκεψη αυτή ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Ομάδας Εργασίας για το Βαμβάκι η οποία συστήθηκε με πρωτοβουλία του Αναπληρωτή Υπουργού και παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα μιας γόνιμης διαδικασίας διαλόγου μεταξύ των φορέων και των υπηρεσιών.

Παγώνουν οφειλές ΟΑΕΕ-ΕΤΑΑ που θα γίνουν ληξιπρόθεσμες ως 31-12-2016

Για την απόδοση ασφαλιστικής ενημερότητας σε όσους έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές, δεσμεύτηκε πολιτικά ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στα πλαίσια των εγκαινίων της 81ης ΔΕΘ.
Ολοκληρώνοντας την ομιλία του τόνισε: «Θέλω να κλείσω σήμερα με μια πολιτική δέσμευση. Μια δέσμευση που θα δώσει ανάσα σε εκατοντάδες χιλιάδες μικρούς και μεσαίους ελεύθερους επαγγελματίες που στενάζουν κάτω από το βάρος των χρεών.

Παρούσα η Δημοτική Αρχή στην τελετή αγιασμού σχολείων

Η Δημοτική Αρχή Κιλκίς ήταν κοντά στους μαθητές στον καθιερωμένο αγιασμό σχολικών μονάδων του Δήμου που πραγματοποιήθηκε σήμερα με την ευκαιρία έναρξης του νέου ακαδημαϊκού έτους.

Θεατρική εφηβική σκηνή από την Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Νομού Κιλκίς

Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Νομού Κιλκίς θα δημιουργήσει από τον Οκτώβριο του 2016 θεατρική εφηβική σκηνή στην οποία μπορούν να συμμετέχουν χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση μαθητές γυμνασίου και λυκείου.

Zumba Kids Party στο Kinesis–Gym Κιλκίς

Ανακοίνωση Kinesis–Gym Κιλκίς
Το γυμναστήριο Kinesis–Gym έχοντας ως στόχο να ενισχύσει την υγεία και την ευεξία ακόμη και στις πιο μικρές ηλικίες έχει δημιουργήσει παιδικά τμήματα Zumba (Zumba junior & Zumba Kids) δίνοντας κίνητρο στα μικρά παιδιά να γυμναστούν διασκεδάζοντας!

Ηθοποιός σημαίνει φως

Της Σοφίας Μαρωνίδη
Ηθοποιοί...
Απόφοιτοι δραματικής ζωής…
Πρωταγωνιστές, 
που έπαιξαν σε ασπρόμαυρη εποχή μεγάλου μήκους, με περίπλοκο σενάριο…

Παραστάσεις Βεργίδη σε αγιασμούς για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Το 1ο και 2ο Ενιαίο Λύκειο Κιλκίς, καθώς και το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης και παρέστη στους αγιασμούς για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

"Παντελή Παντελιάδη, σ' ευχαριστούμε θερμά..."

"Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ ΚΙΛΚΙΣ, ευχαριστούν θερμά τον κ. Παντελή Παντελιάδη, για την ευγενική προσφορά χρηματικού ποσού που διέθεσε στη σχολική μας μονάδα, εις μνήμην του αγαπημένου του πατέρα."

Ξεκινά το τμήμα μουσικοκινητικής για βρέφη και νήπια με το γονέα στο Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς

Ανακοίνωση Πολυανείου Ωδείου Κιλκίς
Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία για δεύτερη χρονιά ο κύκλος μαθημάτων μουσικοκινητικής για βρέφη και νήπια με το γονέα στο Πολυάνειο Ωδείο.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ηρακλή Αργυρούπολης κιλκίς


Συμμετοχή της αθλήτριας του ΓΑΣ Κιλκίς Ελένη Φωτιάδου στο 7ο Athens Walkamp

Με τη συμμετοχή της πρωταθλήτριας του βάδην και αθλήτριας του ΓΑΣ Κιλκίς Ελένης Φωτιάδου, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στις παιδικές εξοχές του δήμου Αθηναίων το 7ο Athens Walkamp.

Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς του Κιλκίς, εύχονται καλή σχολική χρονιά

Υπογράφουν οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς του Κιλκίς
"Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, μαθητές και μαθήτριες
Η έναρξη της σχολικής χρονιάς αποτελεί μια νέα αφετηρία γεμάτη στόχους, προσδοκίες και όνειρα στον δύσκολο, αλλά συναρπαστικό δρόμο των μαθητών προς την κατάκτηση της γνώσης.

Νέος προπονητής του Κιλκισιακού Β΄ ο Θωμάς Σαραφίδης

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Ο Α.Ο. Κιλκισιακός ανακοινώνει ότι νέος προπονητής του Κιλκισιακού Β΄αναλαμβάνει ο Θωμάς Σαραφίδης. Ο κ. Σαραφίδης έχει συντελέσει βοηθός προπονητή στον Κεραυνό Κρηνίδων Καβάλας, όπου άφησε σπουδαίο έργο και στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.