Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Βασίλης Κιλτίδης: Ο γιος του πρώην υπουργού που κάνει ντεμπούτο στον κινηματογράφο

Μπορεί να προέρχεται από πολιτικό «τζάκι», αλλά ο δρόμος του τον οδήγησε στην έβδομη τέχνη και την παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών. Ο γιος του πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Κιλτίδη, Βασίλης, ετοιμάζεται να κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο με μία ελληνική ταινία δράσης, με πρωταγωνιστή έναν αγρότη από το Κιλκίς, ο οποίος εξαιτίας της οικονομικής κρίσης χάνει το σπίτι του και τον καταδιώκει η αστυνομία! Με τον σημειολογικό τίτλο «Κακή αρχή» (Bad start), o Βασίλης Κιλτίδης φιλοδοξεί η δική του αρχή στον κινηματογράφο να είναι... ακριβώς το αντίθετο.

ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς: "Η νέα σχολική χρονιά αρχίζει με τις χειρότερες δυνατές συνθήκες"

Ανακοίνωση ΝΟ.Δ.Ε.
Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Η νέα σχολική χρονιά αρχίζει με τις χειρότερες δυνατές συνθήκες. Η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αφού εξαπάτησε όλους τους εμπλεκόμενους στο χώρο της εκπαίδευσης (εκπαιδευτικούς, μαθητές, γονείς και κηδεμόνες), επιχειρεί με λογιστικές αλχημείες να παρουσιάσει μία πλασματική εικόνα για τη Δημόσια Εκπαίδευση.

Ενιαία δήλωση εκμετάλλευσης μέχρι 5 Οκτωβρίου από τους υποψήφιους για ένταξη στο πρόγραμμα νέων γεωργών

Εν αναμονή της προκήρυξης του προγράμματος νέων γεωργών 2016, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για ένταξη στο πρόγραμμα νέων γεωργών ότι μπορούν να προσέλθουν στις Περιφερειακές Διευθύνσεις ή στα κατά τόπους Γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ, έως τις 05.10.2016 να υποβάλλουν Ενιαία Δήλωση Εκμετάλλευσης (ΟΣΔΕ) έτους 2016, εφόσον δεν έχουν ακόμα υποβάλλει.

Επίδειξη δεξιοτήτων των αθλητών του Άθλου Κιλκίς, στο θεατράκι του Κήπου

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε επίδειξη μέσα στο θεατράκι του Κήπου του δήμου Κιλκίς μπροστά στην Μητρόπολη. Οι επίδειξη πραγματοποιήθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλο Κιλκίς σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς ως μια δράση του δήμου μέσα στην εμποροπανήγυρη.

Αμάσεια Πόντου 1921: Η δολοφονία της ηγεσίας των Ελλήνων

Γράφει ο Θεοφάνης Μαλκίδης
Οι Κεμαλικοί μετά την επικράτησή τους, προσπάθησαν και τελικώς πέτυχαν με διάφορα μέσα να εξοντώσουν ό,τι δεν είχαν μπορέσει να εξολοθρεύσουν οι Νεότουρκοι. Διωγμοί, εξορίες, δολοφονίες, βιασμοί, δίκες και καταδίκες στα αποκαλούμενα «δικαστήρια ανεξαρτησίας», τα οποία εκδίδουν «αποφάσεις» και εκτελούνται πρόκριτοι, βουλευτές, δημοσιογράφοι, καθηγητές, δάσκαλοι, μαθητές γυμνασίων- Ανανιάδης και Παυλίδης του κολλεγίου "Ανατόλια" της Μερζιφούντας- και κληρικοί, από τους οποίους ζητούνται δηλώσεις ότι συμμετείχαν στην οργάνωση του επαναστατικού απελευθερωτικού κινήματος στον Πόντο. 

Αλλαγές στην άδεια μητρότητας, πατρότητας και τη γονική άδεια

Tο ΕΚ, με έκθεσή του προς την Επιτροπή καταγράφει τις συνθήκες στην αγορά εργασίας που θα είναι ευνοϊκές για την εξισορρόπηση μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, με αποτέλεσμα να έχουν οι εργαζόμενοι μεγαλύτερη απόδοση.

Η εγκληματικότητα στην Ελλάδα τον Αύγουστο 2016

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων, εξαρθρώσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα και για όλη την Επικράτεια.

Κατερίνη: Του κατέστρεψαν το χασισοχώραφο

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 53χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Πιερίας, για καλλιέργεια κάνναβης.

Η παράσταση «Τρωάδες» του Ευριπίδη στις «Βραδιές Θεάτρου»



Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού Π.Κ.Μ. βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουν τις«Βραδιές Θεάτρου» 

Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Παρασκευή Πατουλίδου σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016.