Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Έτοιμα να πρωταγωνιστήσουν τα κορίτσια του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Φέτος ο Κιλκισιακός θα λάβει μέρος και στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Γυναικών, με τη νεοσύστατη ομάδα του. Στις παίκτριες θα δοθεί μέσα στην εβδομάδα ειδικό πρόγραμμα ούτως ώστε να είναι απολύτως έτοιμες για την έναρξη της προετοιμασίας, η οποία έχει οριστεί για τις 4 Οκτωβρίου.

Τα μεγάλα προνόμια που δίνει η Σχολή Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού




Δελτίο τύπου Κιλκισιακού 
Καθημερινά έρχονται ενθαρρυντικά μηνύματα στη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού, αφού οι επισκέψεις από γονείς και παιδιά ολοένα και αυξάνονται. Η σωστή και οργανωμένη δουλειά που γίνεται στο γήπεδο του Σαλάτς, η άμεση εξυπηρέτηση από τους υπευθύνους του Κιλκισιακού, αλλά και το γεγονός πως πρόκειται για μια μεγάλη οικογένεια, οδηγούν τους γονείς στο να φέρουν τα καμάρια τους στον ΑΟΚ.

Στα προημιτελικά ο Κιλκισιακός

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ανώτερος ο Κιλκισιακός επιβλήθηκε το Σάββατο με 3-0 του Αγίου Χαραλάμπους και πήρε τη πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κιλκίς.

Εθνικής Οδός Σερρών - Δράμας: Σκοτώθηκε 37χρονος σε τροχαίο

Σήμερα (17-09-2016) το πρωί στο 20ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Σερρών - Δράμας στο ύψος της Διασταύρωσης Δαφνουδίου, σημειώθηκε μετωπική σύγκρουση μεταξύ δύο αυτοκινήτων που κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση και οδηγούσαν 26χρονος ημεδαπός το ένα και 37χρονος ημεδαπός το άλλο, στο οποίο επέβαιναν ακόμη 2 άτομα ηλικίας 39 ετών.

Χαλκιδική: Σκοτώθηκε 34χρονος σε τροχαίο

Σήμερα (17-09-2016) τα ξημερώματα στο 27ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Νέων Μουδανίων - Παλιουρίου Χαλκιδικής, μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 34χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε σε κράσπεδο και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Νέων Μουδανίων.

Τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016



Δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 19 Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Χρήστος Xατζησάββας: Η εξαφάνιση της Ελληνικής Παιδείας συνεχίζεται από την ανθελληνική κυβέρνηση του Σύριζα



Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
O συναγωνιστής και βουλευτής Κιλκίς Χρήστος Χατζησάββας κατά την ομιλία του για το νομοσχέδιο σχετικά με την φοίτηση των λαθρομεταναστών στα σχολεία αρχικά είπε πως η εξαφάνιση της Ελληνικής παιδείας συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς από την μνημονιακή κυβέρνηση του Σύριζα.

Συνδέσεις με 100 Mbps, δωρεάν WiFi, κάλυψη 5G παντού σε όλη την Ευρώπη, θέλει η ΕΕ

Μια “Ευρώπη των gigabit”, με σαφές ψηφιακό πλεονέκτημα για την οικονομία και την κοινωνία, οραματίζεται η Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία εισηγήθηκε χθες ένα πακέτο μέτρων για την ενίσχυση της συνδεσιμότητας. Μάλιστα, για την επίτευξη των υψηλών στόχων συνδεσιμότητας που θέτει, η Ε.Ε. εκτιμά ότι θα απαιτηθούν επενδύσεις €500 δις έως το 2025.

Υπουργείο Παιδείας: Τέλος τα κινητά τηλέφωνα στα σχολεία

Το υπουργείο Παιδείας, ύστερα από σχετική εισήγηση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, απέστειλε στις σχολικές μονάδες οδηγίες με τις οποίες απαγορεύεται οι μαθητές να έχουν κινητά τηλέφωνα εντός του σχολείου.