Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Ευχές από ΠΑΟΚ στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς

Στην πρώτη φετινή επίσκεψη του ο κ. Αλεξανδρίδης Κυριάκος υπεύθυνος του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Ακαδημία Αλέξανδρος έκανε την παρακάτω δήλωση:  "Με αφορμή την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2016-2017 εύχομαι σε όλα τα μέλη της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς καλή υγεία και προκοπή.

Ανοίγει ξανά στο Κιλκίς ο Rieker, η Nectarola, o Kodidas και η Μακεδονική Κεραμική !

Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Δεν έχει προηγούμενο αυτό που ζει το Κιλκίς σήμερα το 2.058 μΧ. Υπάρχει πρόβλημα στην εξεύρεση ανθρώπινου δυναμικού, αφού δεν μπορούμε να καλύψουμε τις χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας.

Εξετάσεις για την απόκτηση Πιστοποιητικών Επαγγελματικής Επάρκειας Οδικών Μεταφορέων Επιβατών και Εμπορευμάτων

Από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι προγραμματισμένες εξετάσεις για την απόκτηση Πιστοποιητικών Επαγγελματικής Επάρκειας Οδικών Μεταφορέων Επιβατών και Εμπορευμάτων θα διενεργηθούν την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016.

Λύση για τις ιατρικές εξετάσεις αναθεώρησης των αδειών οδήγησης, από ηλικιωμένους και άτομα με αναπηρία

Λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα με τις εξετάσεις για την αναθεώρησης των αδειών οδήγησης, κυρίως για ηλικιωμένους πολίτες και άτομα με αναπηρία, δόθηκε με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πέλλα: Τον καταπλάκωσε το τρακτέρ του και τον σκότωσε

Χθες (21-09-2016) το απόγευμα σε ορεινή αγροτική περιοχή της Πέλλας, 64χρονος ημεδαπός κατά την διάρκεια εργασιών σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του καταπλακώθηκε από τον γεωργικό ελκυστήρα στον οποίο επέβαινε με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Πολύκαστρο: 23χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο

Πρωινές ώρες σήμερα (22-09-2016), στο 523ο χιλιόμετρο στην Νέα Εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ευζώνων, στο ύψος του οικισμού Άσπρου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ. φορτηγό όχημα που οδηγούσε 42χρονος υπήκοος π.Γ.Δ.Μ., με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 23χρονου οδηγού.

Στις 4 Οκτωβρίου η πρώτη για τις γυναίκες του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Η πρώτη συνάντηση της Γυναικείας ομάδας πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη το βράδυ στα γραφεία του Κιλκισιακού. Οι διοικούντες του ΑΟΚ ενημέρωσαν τις παίκτριες, αλλά και τους γονείς τους για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα,
Πλέον περιμένουμε τη κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και να οριστεί η ημερομηνία της πρεμιέρας! 

Κιλκίς: Εξιχνιάστηκαν πολυάριθμες περιπτώσεις κλοπών από κατοικίες

Η μεθοδική και συστηματική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, είχε ως αποτέλεσμα να εξιχνιαστούν πολυάριθμες περιπτώσεις κλοπών από κατοικίες, στην ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς.

Σε πλήρη δραστηριότητα το τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς

Ο Γ. Κωνσταντινίδης εκπροσωπεί τον ΓΑΣ Κιλκίς 
Ο Αντιπρόεδρος και Έφορος Κλασσικού Αθλητισμού κκ Γιώργος Κωνσταντινίδης, θα εκπροσωπήσει τον ΓΑΣ Κιλκίς στην επερχόμενη Γενική Συνέλευση των σωματείων μελών του ΣΕΓΑΣ, στη διάρκεια της οποίας θα γίνουν και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Λουτράκι το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου.

Εκπαιδευτική εκδήλωση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς συμμετέχει στον εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2016, οι οποίες για το έτος 2016 είναι αφιερωμένες στο δίπολο «Βία και Ανεκτικότητα», κάτω από το γενικό σύνθημα «Ευρώπη, μια κοινή κληρονομιά», με την υλοποίηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς και στον Ναό Αγίου Γεωργίου στον λόφο Κιλκίς δύο εκπαιδευτικών διαδραστικών εκδηλώσεων.

Ημέρα Αιμοδοσίας στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς