Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

«Μαϊμού» έρευνα για σούπερ μάρκετ στο διαδίκτυο -Χρεώνουν τηλεφωνικούς αριθμούς συμμετεχόντων

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της προληπτικής της δράσης, ενημερώνει τους πολίτες για την πρόληψη και αποφυγή εξαπάτησής τους από τις συνεχώς μεταλλασσόμενες μορφές εξαπάτησης, μέσω του διαδικτύου.

Κιλκίς: Οκτώβριος – Μήνας ιστορικής ανάπλασης

Από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού, Δόμησης και Διαφάνειας ανακοινώνεται το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα τον Οκτώβριο του 2016 στην πόλη του Κιλκίς και στην Τοπική Κοινότητα Ισώματος με τη συνεργασία και σύμπραξη τοπικών πολιτιστικών σχημάτων.

Αντικαταστάσεις εσωτερικών δικτύων ύδρευσης από αμίαντο στο πολεοδομικό συγκρότημα του Κιλκίς

Ο Δήμαρχος Κιλκίς και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Κιλκίς (Δ.Ε.Υ.Α.Κ.) Δημήτρης Σισμανίδης, παρουσία και του Γενικού Διευθυντή της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. Ηλία Αβραμίδη, υπέγραψε τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου σύμβαση με τον ανάδοχο Αθανάσιο Μεταλλινό για την ανάληψη κατασκευής του έργου ''Αντικαταστάσεις εσωτερικών δικτύων ύδρευσης από αμίαντο στην πόλη του Κιλκίς''.

Ξεκινούν τα μαθήματα χορού στον Σύλλογο Κρητών ν. Κιλκίς "Το Αρκάδι"

Ο Σύλλογος Κρητών Ν. Κιλκίς το Αρκάδι ξεκινάει από την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου τα μαθήματα χορού για τους αρχάριους στις 7 μμ και για τους προχωρημένους στις 8 μμ. Σας περιμένουμε κάθε Τετάρτη στα γραφεία μας Μητροπόλεως 17 στο Κιλκίς. Η μηνιαία συνδρομή είναι 5 ευρώ.

Κατάσταση πληρωμής δικαιούχων βιοκαλλιεργητών έτους 2012

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί (συμπληρωματική) Αναλυτική Κατάσταση Πληρωμής Δικαιούχων Βιοκαλλιεργητών έτους 2012 και Κατάσταση Απορριπτόμενων της Δράσης 1.1 ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ.

Συνελήφθη 58χρονος στο Κιλκίς για καλλιέργεια χασισιού

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 58χρονου ημεδαπού σε περιοχή του Κιλκίς, για καλλιέργεια και κατοχή σημαντικής ποσότητα κάνναβης.

Εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του "Φλάμπουρα" Κιλκίς


Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Κιλκίς "Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΣ" θα πραγματοποιήσει την ετήσια εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 11.00 π.μ. στα γραφεία του συλλόγου.

Το παιδικό θέατρο "Ο Βασιλιάς των Λιονταριών" στο Κιλκίς

ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
"Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ "
Για 1η φορά στην Ελλάδα σε πλήρη θεατρική μορφή & απόδοση για παιδιά!
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ (ΠΑΛΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑ)- ΚΙΛΚΙΣ
ΠΕΜΠΤΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ώρες 17.15 & 19.15
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
: ΒΙΒΛ/ΛΕΙΟ ΗΛΙΑΔΗΣ - τηλ 23410 75307
Προπώληση 7€ - Ταμείο 9€ - Πληροφορίες - 6974797109

Κιλκίς - Πολύκαστρο: Βιωματικά Εργαστήρια με τίτλο: «Τεχνικές Εφαρμογής για μια Δημοκρατική Τάξη»

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς σε συνεργασία με τον Σχολικό Σύμβουλο ΠΕ03 κ. Ι. Θωμαΐδη – Σχολικό Σύμβουλο Παιδαγωγικής Ευθύνης στο 1ο Γυμνάσιο Κιλκίς και στο Γυμνάσιο Πολυκάστρου και τις ανωτέρω Σχολικές Μονάδες, προτίθεται να διοργανώσει, εφόσον ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες, Βιωματικά Εργαστήρια με τίτλο: «Τεχνικές Εφαρμογής για μια Δημοκρατική Τάξη», στο πλαίσιο της ενίσχυσης του έργου των εκπαιδευτικών και των αυξημένων ψυχοκοινωνικών ζητημάτων που καλούνται να αντιμετωπίσουν κατά την εκπαιδευτική διαδικασία.

Στις 6 Νοεμβρίου 2016, ο 6ος Ημιμαραθώνιος Πάικου

Διοργάνωση: Ορειβατικός Σύλλογος Περιηγητών Γουμένισσας
Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 θα διεξαχθεί ο 6ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΑΪΚΟΥ στο όρος Πάικο του Νομού Κιλκίς. Ο αγώνας φέτος θα είναι αφιερωμένος στον αγώνα των κατοίκων της περιοχής για την προστασία των νερών του Πάικου. 

Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς: Δράση με τίτλο "Ανοιχτές πόρτες"

Ανακοίνωση Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης ΚιλκίςΤην Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016 κάνουμε την αρχή της νέας μας δράσης με τίτλο «ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ».  Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το νέο ΕΣΠΑ, εγκαινιάζει έναν νέο τρόπο επικοινωνίας με την κοινωνία και τους πολίτες του Νομού. 

Συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016


Τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 29η Σεπτεμβρίου 2016 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 19.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης :