Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Ασφάλεια και παιδί στο διαδίκτυο – Χρήσιμες συμβουλές

Επιμέλεια κειμένου: Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς
Στη σημερινή εποχή, τα παιδιά αρχίζουν να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο μέσω υπολογιστών και κινητών σε όλο και μικρότερες ηλικίες. Στην Ελλάδα αυτό γίνεται κατά μέσο όρο στην ηλικία των 11 χρόνων. Η χρήση του διαδικτύου είναι ήδη απόλυτα ενσωματωμένη στην καθημερινότητα.

Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων στην Κεντρική Μακεδονία που θα ενταχτούν σε Δομές Εκπαίδευσης Προσφύγων

Υπογράφει ο Γιώργος Ξενέλης
Αιρετός ΑΠΥΣΔΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 
Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων στην Κεντρική Μακεδονία που θα ενταχτούν σε Δομές Εκπαίδευσης Προσφύγων

Κιλκίς «Ιστορίες του τόπου μας» - Βιβλιοπαρουσίαση στο Κιλκίς

Μία συλλογή σπάνιων διηγημάτων με φόντο το Κιλκίς. Ένα βιβλίο που προέκυψε από τον διαγωνισμό των Εκδόσεων iWrite, με κυριότερο στόχο την προώθηση του σύγχρονου πολιτισμού του τόπου μέσω της διηγηματικής εξιστόρησης. Στόχος μας, να γνωρίσουμε όλοι το Κιλκίς μέσα από έναν έρωτα ή μία ιστορία μυστηρίου. Να περπατήσουμε μαζί με τους πρωταγωνιστές των διηγημάτων σε γνώριμα μέρη, αλλά με έναν διαφορετικό – βιωματικό πάντα τρόπο.
Γνωρίστε τους συγγραφείς:

Ο Νίκος Κωτάκης στις γυναίκες του Κιλκισιακού

Τη τεχνική ηγεσία της Γυναικείας ομάδας του Κιλκισιακού ανέλαβε το βράδυ της Δευτέρας ο Νίκος Κωτάκης. Ο έμπειρος προπονητής τη Τρίτη θα πραγματοποιήσει στο Στάδιο τη πρώτη γνωριμία με τις παίκτριες του ΑΟΚ. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κιλκισιακού:

Επιτυχημένη η συμμετοχή του Αλέξανδρου Κιλκίς στο τουρνουά της ΑΕΠ

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή του Αλέξανδρου Κιλκίς στο τουρνουά της ΑΕΠ καθώς μετέβει στο Πολύκαστρο με έξι τμήματα.

"Ευχαριστούμε το Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο Κιλκίς και τον Κο Αγαθόπουλο..."

Υπογράφουν η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι Μαθητές του 1ου ΓΕ.Λ Κιλκίς
"Ευχαριστούμε το Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο Κιλκίς και τον Κο Αγαθόπουλο προσωπικά για τη διάθεση του απαιτούμενου για τις ανάγκες του Σχολείου μας φαρμακευτικού υλικού.
Η ανταπόκριση στο αίτημά μας υπήρξε άμεση και αποτελεσματική."

"Έλα και εσύ..."

Ανακοίνωση ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ 
Έλα και εσύ στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ με τις εξαιρετικές της εγκαταστάσεις ιδανικές για άθληση,το γήπεδο μας ολοκαίνουριο με φυσικό χλοοτάπητα μετά την ριζική ανακαίνιση που πραγματοποιήθηκε.

Εντυπωσιακή εμφάνιση του Στίβου του ΓΑΣΚ στα “Κωνσταντινίδεια” της Νάουσας - Μετάλλια για Ε. Φωτιάδου, Α. Αλέρου, Π. Μουτσουρίδη

Η Γυμναστική Ένωση Νάουσας, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας και υπό την αιγίδα του Δήμου Νάουσας διοργάνωσαν το Σάββατο 1 Οκτωβρίου τα " 21α Κωνσταντινίδεια " στο δημοτικό στάδιο της Νάουσας.

Πολύκαστρο: Συνελήφθησαν 2 άτομα για παράνομα τσιγάρα


Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων, αστυνομικοί της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας και της Ομάδας Ασφάλειας Δοϊράνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, συνέλαβαν 2 άτομα που δραστηριοποιούνταν στην εμπορία αδασμολόγητων τσιγάρων και καπνού.

Ημέρα σχολικού Αθλητισμoύ στον Αλέξανδρο Κιλκίς

Μια πραγματική γιορτή έγινε στο Αθλητικό κέντρο ALEXANDROS SPORTS CENTER όπου επισκέφτηκαν για την Παγκόσμια Ημέρα σχολικού Αθλητισμού, το 9ο και 5ο Δημοτικά σχολεία . Διακόσια πενήντα συνολικά παιδιά χάρηκαν με την ψυχή σε ένα πρωινό γεμάτο αθλητισμό και ψυχαγωγία.

Η Ευρωπαϊκή εβδομάδα Αθλητισμού στο 5ο δημοτικό σχολείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 5ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς
Η Ευρωπαϊκή εβδομάδα Αθλητισμού είχε την τιμητική της στο 5ο δημοτικό σχολείο Κιλκίς φέτος και δεν αρκεστήκαμε σε μια μόνο μέρα για να χαρούμε τον αθλητισμό και ειδικότερα αθλήματα που δεν μπορούμε να εξασκήσουμε στο σχολείο.

Η σχολή ποδοσφαίρου του Kιλκισιακού στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού

Δελτίο τύπου Kιλκισιακού 
Μπορντό βάφτηκαν τη Κυριακή οι εγκαταστάσεις του Μακεδονικού στη Θεσσαλονίκη, αφού με μια μεγάλη αποστολή η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού έλαβε μέρος σε αγώνες με δύο ομάδες Παίδων, μία Προπαίδων και μία Τζούνιορ.