Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

"Έτσι δικαιώνονται όσοι μιλούν περί Ακροδεξιάς..."


"Όσοι εμπνεύστηκαν αυτή την αφίσα, σε γλώσσα που παραπέμπει σε κήρυγμα γυμνασιάρχη εποχής Χούντας, και επικοινωνιακώς εντελώς εκτός κοινού αισθήματος, προσφέρουν κάκιστες υπηρεσίες στην συζήτηση περί Προσφυγικού.

Φιλικός βόλεϊ του Αίαντα Κιλκίς με τον Δημόκριτο Μυγδονίας στον Ατέρμονα

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Φιλικό αγώνα με τις Κορασίδες του έδωσε την Παρασκευή 7/10/2016 ο Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ, στις άνετες αθλητικές εγκαταστάσεις του Ατέρμονα, στον Άγιο Παντελεήμονα Κιλκίς.

Πίστα σκι στο Κιλκίς. Θα φιλοξενήσει αγωνίσματα των χειμερινών Βαλκανικών αγώνων!

Ανταπόκριση από Κιλκίς για τη Gnomi-Euro News: Καραηλχάν Μαύρος
Δεν έχουν τελειωμό οι επιτυχίες αυτής της μοναδικής πόλης που λέγεται Κιλκίς.
Σήμερα 26 Σεπτεμβρίου του 2.029 μΧ, η Βαλκανική Ομοσπονδία Χειμερινών αγώνων που εδρεύει στην πρωτεύουσα όλων των Βαλκανίων την Πρίστινα, έκανε μια σημαντική ανακοίνωση σχετικά με τους χειμερινούς αγώνες που θα γίνουν του χρόνου 2.030 μΧ στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Καϊμάκατσαλαν.

Τελευταία πράξη του καθεστώτος της Άγκυρας - Έκλεισε το κανάλι “HAYAT”


Σεϊτ Αλντογάν
Ανταποκριτής της εφημερίδας Evrensel και του καναλιού Hayat
Το καθεστώς του Ερντογάν εξαπολύει επίθεση προς πάσα κατεύθυνση για να εξασφαλίσει τη δικτατορία του. Η τελευταία του πράξη ήταν να κλείσει 12 τηλεοπτικά κανάλια και 11 ραδιοφωνικούς σταθμούς. Μέσα σ’ αυτά είναι και το κανάλι ”Hayat”. Το καθεστώς δεν αντέχει την πολυφωνία και ισοπεδώνει κάθε αντιπολίτευση.

Άρχισε η επίσημη λειτουργία της Πύλης της Παιονίας

H Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης,θέλοντας να αναπτύξουμε μια δραστηριότητα που να ενισχύει το αίσθημα οικονομικής αλληλεγγύης και προσφοράς στους κατοίκους της περιοχής μας, αλλά και την διαφύλαξη της πολιτιστικής μας ταυτότητας αποφασίσαμε και δημιουργήσαμε μία διαδικτυακή Πύλη την Πύλη της Παιονίας που θα περιέχει ενότητες όπως τον επαγγελματικό κατάλογο και πολιτιστικό οδηγό με στοιχεία για κάθε κοινότητα και οικισμό.

Μηνιαίος απολογισμός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στην Οδική Ασφάλεια

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που έλαβαν χώρα κατά το μήνα Σεπτεμβρίου του έτους 2016, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά – αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Μηνιαία δραστηριότητα των Αστυνομικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας του μήνα Σεπτεμβρίου 2016

Κατά τη διάρκεια του μήνα Σεπτεμβρίου του έτους 2016, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά -546- άτομα και ειδικότερα:

Ενημερωτικές Εσπερίδες-Συναντήσεις στο Δήμο Κιλκίς και στο Δήμο Παιονίας

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς σε συνεργασία με το Σύλλογο Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης» - Φορέα του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς και Παιονίας, συνδιοργανώνουν Ενημερωτικές Εσπερίδες-Συναντήσεις που θα υλοποιηθούν, στο Δήμο Κιλκίς και στο Δήμο Παιονίας αντίστοιχα.

Νέα νίκη για τον Κιλκισιακό

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Το απόλυτο συνεχίζει να έχει ο Κιλκισιακός μας, ο οποίος στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος επικράτησε εντός έδρας με 4-1 του Ποντιακού Αγίου Χαραλάμπους.