Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Οι αντίπαλες των κοριτσιών του Κιλκισιακού

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Η στιγμή που όλο το Κιλκίς περιμένει πλησιάζει, καθώς η ΕΠΟ ανακοίνωσε τον καταρτισμό των Ομίλων της Γ΄ Εθνικής Γυναικών! Ο Κιλκισιακός θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα του δευτέρου Ομίλου και θα έχει αντιπάλους τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας (Ημαθία), τις Ασπρόμαυρες Αμαζόνες (Πέλλα) τις Νεφέλες (Πιερία) τις Ολυμπιώτισσες Ελασσόνας (Λάρισα) και τον ΑΣΚ Άγιος Νέστωρ (Καρδίτσα).

Κιλκισιακός Β': Με καλή ψυχολογία στο Μαυρονέρι

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε και ο Κιλκισιακός Β΄ είναι πια έτοιμος για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Απόλλωνα Μαυρονερίου.
Η ομάδα του Θωμά Σαραφίδη σε αυτές τις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχει επτά βαθμούς, και πηγαίνει με καλή ψυχολογία και δίχως απουσίες στο Μαυρονέρι.
Το παιχνίδι ξεκινά στις 4 το μεσημέρι.

Ξεκίνησε το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Κιλκίς

Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016 έγινε η έναρξη του έτους κατάρτισης 2016-17 για τα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) της χώρας, από την Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Εργασίες συντήρησης στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης από τη Δευτέρα 24 μέχρι και την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Εργασίες συντήρησης στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Εορτασμός «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου

Πραγματοποιήθηκαν χθες (20-10-2016) οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Κιλκίς: Εναέριοι εμβολιασμοί αλεπούδων με δολώματα κατά της λύσσας

Το Τμήμα Κτηνιατρικής της Δ.Α.Ο.Κ. της Π.Ε.Κιλκίς σας ενημερώνει ότι κατά τους μήνες Οκτώβριο – Νοέμβριο του 2016 θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή της ΠΕ Κιλκίς εναέριοι εμβολιασμοί των αλεπούδων με δολώματα κατά της λύσσας.

Χωρίς φιλάθλους του Παναθηναϊκού το παιχνίδι με την Βέροια την Δευτέρα

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση πού εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, για τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2016 - 2017, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ - Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 24-10-2016 και ώρα 19:30, στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Συνάντηση για θέματα αστυνόμευσης του νομού Κιλκίς

Τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος αντιστράτηγο κ.Μιχάλη Καραμαλάκη δέχθηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς κ.Ανδρέας Βεργίδης, παρόντος του περιφερειακού συμβούλου κ.Παύλου Θωμαΐδη. Τον κ. Καραμαλάκη συνόδευαν ο Επιθεωρητής της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας ταξίαρχος κ.Θωμάς Σάνδρος και ο αστυνομικός Διευθυντής Κιλκίς κ.Ηλίας Μπόλος.

Κιλκίς: Εξιχνιάστηκε κλοπή 1.100 Ευρώ από δημοτικό υπάλληλο

Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς, κλοπή χρηματικού ποσού. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 53χρονης ημεδαπής, η οποία την 18-10-2016 σε περιοχή του Κιλκίς, κατά τη διάρκεια συναλλαγής με υπάλληλο δημοτικής επιχείρησης, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 1.100 Ευρώ.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ανακαλεί μη κανονικό - νοθευμένο τυρί

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί και σε συνεργασία με τη Χημική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης (Υποδιεύθυνση Θεσσαλονίκης – Τμήμα Α’), διαπίστωσε ότι το προϊόν με εμπορική επωνυμία «ΦΕΤΑ ΠΟΠ ΜΠΑΣΔΡΑΣ», συσκευασίας διακοσίων (200) γραμμαρίων,

Κιλκίς: Ημερίδα με θέμα, "Ποντιακός ελληνισμός: Ιστορία - Πολιτισμός και διδακτική τους αξιοποίηση στο Σχολείο"


Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 10:30-12:30 θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς ημερίδα, ανοικτή στο κοινό, με θέμα:  «Ποντιακός ελληνισμός: Ιστορία-Πολιτισμός και διδακτική τους αξιοποίηση στο σχολείο».

Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για το ολοκαύτωμα των τριών χωριών των Κρουσσίων (Κλειστό, Αμπελόφυτο, Κυδωνιές) από τους ναζί κατακτητές

Η ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ μαζί με το Παράρτημα Κιλκίς της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 23 Οκτώβρη 2016 εκδήλωση τιμής και μνήμης για το ολοκαύτωμα των τριών χωριών των Κρουσσίων (Κλειστό, Αμπελόφυτο, Κυδωνιές) από τους ναζί κατακτητές το 1941, όπου οι χιτλερικοί φασίστες εκτέλεσαν όλους τους άντρες άνω των 15 ετών από αυτά τα τρία χωριά μαζί με άγνωστο αριθμό αντρών από το χωριό Ίσωμα και στη συνέχεια τα έκαψαν.

"Η φετινή τιμή του πετρελαίου θέρμανσης"


Υπογράφει ο Σούλης Καζαντζίδης
Πολιτευτής Ν.Δ. νομού Κιλκίς
To Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 ξεκίνησε η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης προς το ελληνικό καταναλωτικό κοινό για την χρονική περίοδο Οκτωβρίου 2016 – Aπριλίου 2017. 

''Μια μαμά κι έναν καιρό...'' - Ελληνίδα Μάνα


Της Ευγενίας Τσομπανοπούλου
Χτυπάει το ξυπνητήρι. Τ’ είναι τούτο; Που βρίσκομαι; Όχι μωρέ… ξέχασα να το απενεργοποιήσω… Σάββατο αφού. Ευτυχώς το είχα στο σιγανό. Ας γυρίσω πλευρό… έχει και ψυχρούλα… ότι πρέπει για παπλωματάκι και χουζούρι…και αυτό το μαξιλάρι σκέτο πούπουλο…