Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Εγκαίνια των νέων χώρων του Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσάτου

Ανακοίνωση Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσάτου
Ο πολιτιστικός σύλλογος Δροσάτου σας προσκαλεί στα εγκαίνια του νέου κτιρίου του, πρώην λέσχη αξιωματικών, που μετά από ενέργειες δόθηκε στον σύλλογο για χρήση από τον ελληνικό στρατό. Τα εγκαίνια θα γίνουν το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στις 5 το απόγευμα στο κέντρο του χωριού δίπλα στο πάρκο.

Καμπάνια ενημέρωσης για τον αντιγριπικό εμβολιασμό ξεκινά ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος

Καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών για την πρόληψη της γρίπης μέσω του εμβολιασμού ξεκινά ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος. Στόχος της ενημερωτικής καμπάνιας είναι να ενημερωθεί ο κόσμος για τα οφέλη του αντιγριπικού εμβολιασμού προκειμένου να μην θρηνήσουμε και εφέτος θύματα.

Κιλκίς: Συνέντευξη τύπου για τον αγώνα χειροσφαίρισης Ελλάδα κόντρα στο Ισραήλ

Στο ξενοδοχείο «evridiki» (Σόλωνος 15, Κιλκίς) θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 1η Νοεμβρίου στις 12:00 η επίσημη συνέντευξη Τύπου για τον δεύτερο φιλικό αγώνα της Εθνικής Ανδρών κόντρα στο Ισραήλ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου (19:00) στο ΔΑΚ Κιλκίς.

Γιώργος Φραγγίδης: "Οι μάσκες έπεσαν"

Υπογράφει ο Γιώργος Φραγγίδης
Τώρα που πέρασαν αρκετές μέρες από το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και οι εξελίξεις τρέχουν, μας δίνεται η δυνατότητα να κάνουμε μερικές πιο ψύχραιμες διαπιστώσεις. Όσα ειπώθηκαν εκεί, έφεραν μπροστά στα μάτια του πλέον καλοπροαίρετου δημοκρατικού πολίτη μια αδήριτη πραγματικότητα:

Η Ελληνικός Χρυσός ομολογεί οτι ρυπαίνει τη θάλασσα του Στρατωνίου

Πηγή: http://antigoldgr.org/
Η απόρριψη «μη επαρκώς επεξεργασμένων υγρών αποβλήτων» στη θαλάσσια περιοχή Στρατωνίου και η επακόλουθη ρύπανση των υδάτων και υποβάθμιση του περιβάλλοντος, ήταν η μία από τις 23 παραβάσεις της νομοθεσίας που διαπίστωσαν οι Επιθεωρητές Περιβάλλοντος και για τις οποίες το ΥΠΕΝ επέβαλε στην Ελληνικός Χρυσός πρόστιμο ύψους 1,73 εκατ. ευρώ.

Η ευρωπαϊκή αντικαπιταλιστική Αριστερά συζητά: Η Ευρώπη σε κρίση, η κοινωνική αντίσταση, η Αριστερά και οι πολιτικές προοπτικές

Κάλεσμα  Rproject
Σας καλούμε στο Διεθνές τριήμερο που οργανώνει το Rproject στις 4-5-6 Νοέμβρη που θα γίνει στην ΑΣΟΕΕ (28ης Οκτωβρίου 76). Με καλεσμένους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με αγωνίστριες και αγωνιστές της Αριστεράς και των κινημάτων.

Τσάκωσαν 11 παρκαδόρους "μούφα"

Στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων για την περιστολή της δραστηριότητας ατόμων, που καταλαμβάνουν αυθαίρετα δημόσιους χώρους και τμήματα οδών και πεζοδρομίων για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πελατών καταστημάτων, πρώτες πρωινές ώρες της 30-10-2016, πραγματοποιήθηκε από τις Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, εξόρμηση σε κέντρα διασκέδασης και καταστήματα παρεμφερούς είδους στην περιοχή του Κέντρου Αθηνών.

Κιλκίς: Ο Γιώργος Γελαράκης Live στο Da Vinci espresso bar


Γιώργος Γελαράκης Live
Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016
Da Vinci espresso bar (21ης Ιουνίου 82) Κιλκίς
Ώρα έναρξης: 22.00

Ρυθμίζονται ζητήματα σχετικά με το πολλαπλασιαστικό υλικό

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάρκος Μπόλαρης υπέγραψε δύο υπουργικές αποφάσεις με τις οποίες ρυθμίζονται ζητήματα σχετικά με το πολλαπλασιαστικό υλικό.

Πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων του Φεστιβάλ ρουμιού Αθήνας

Το 1ο Φεστιβάλ ρουμιού Αθήνας περιλαμβάνει έκθεση προϊόντων που αφορούν στο ρούμι και σε παρελκόμενα ή συγγενικά προϊόντα. Συμμετέχουν σχεδόν όλες οι εταιρείες ρουμιού που αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα καθώς και κάποιες από το εξωτερικό. Επίσης θα υπάρχουν επιμορφωτικά σεμινάρια, masterclasses και γευστικές δοκιμές – tastings από σημαντικούς ανθρώπους του χώρου από την χώρα μας και το εξωτερικό. www.facebook.com/athensrumfestival/

Πρόταση Νόμου της Νέας Δημοκρατίας για την αδειοδότηση τηλεοπτικών σταθμών

Δελτίο τύπου Νέας Δημοκρατίας
Η Νέα Δημοκρατία δίνει στη δημοσιότητα το περίγραμμα της πρότασης Νόμου που θα καταθέσει για τη ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου. 
Είναι αυτονόητο ότι όλα όσα περιέχονται στην παρούσα πρόταση κατατίθενται με την επιφύλαξη της έκδοσης της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), μολονότι η συγκεκριμένη πρόταση έχει άλλη αρχιτεκτονική και φιλοσοφία η οποία είναι απολύτως σύμφωνη με τις συνταγματικές διατάξεις.

Πρώτη ήττα για τη δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Τη πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε ο Κιλκισιακός Β΄ μιας και έχασε τη Κυριακή με 1-0 στο Σταυροχώρι από το Νέο Γυναικόκαστρο. Η ομάδα του ΑΟΚ ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, χάνοντας δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τους Παναγιώτη Κοσμερίδη και Στέλιο Φιλιππίδη. 

Ακρίτας Κιλκίς: Τελετή προαγωγής του Γ. Αυξεντίου στο βαθμό του Αντιστρατήγου

Η Ελληνική Πολιτεία απέτισε τον ελάχιστο φόρο τιμής στον Κύπριο αγωνιστή και υπαρχηγό της Ε.Ο.Κ.Α. Γρηγόρη Αυξεντίου προάγοντάς τον μετά θάνατο στο βαθμό του Αντιστρατήγου. 

Κιλκίς: microSTARS - Δημιουργία βιώσιμων οικονομικών δραστηριοτήτων και θέσεων εργασίας στη διασυνοριακή περιοχή Ελλάδα - ΠΓΔΜ



Τα αποτελέσματα του έργου «microSTARS» που υλοποιείται από το Κέντρο Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) με τη συνεργασία του φορέα Microcredit Foundation Horizonti από την ΠΓΔΜ σχετικά με την παροχή μικροχρηματοδοτήσεων και επιχειρηματικής υποστήριξης σε ανέργους και πολύ μικρές επιχειρήσεις ανακοινώθηκαν κατά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 στο ξενοδοχείο Habitat στο Κιλκίς. 

Θεσσαλονίκη: 2η συνάντηση ερασιτεχνικών θεατρικών σχημάτων "Θυμέλη"



Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουν την  2Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ «ΘΥΜΕΛΗ» στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1)  από 03.11 – 07.11.2016  ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016, στις 13:00’ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς

Δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 2 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Εμείς κερνάμε τον καφέ, εσείς …την ιδέα!

Ανακοίνωση Επιμελητηρίου Κιλκίς
Σας περιμένουμε τη Δευτέρα 31/10/2016 στο café CRESCENDO (Αθηνών 1-3, Κιλκίς) 6μμ -8μμ για να γνωρίσετε από κοντά την ομάδα Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS, να ανταλλάξουμε απόψεις και να πειραματιστούμε μαζί με το μοντέλο Επιχειρηματικού Σχεδιασμού ΚΑMΒΑΣ.

Χειμερινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων του Κιλκίς



ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2016– 2017 
ΑΠΟ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΕΩΣ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΑ

ΠΡΩΙ

ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ
8:30π.μ. – 2:30μ.μ.
ΚΛΕΙΣΤΑ
ΤΡΙΤΗ
8:30π.μ. – 2:00μ.μ.
5:30μ.μ. – 9:00μ.μ.
ΤΕΤΑΡΤΗ
8:30π.μ. – 2:30μ.μ.
ΚΛΕΙΣΤΑ
ΠΕΜΠΤΗ
8:30π.μ. – 2:00μ.μ.
5:30μ.μ. – 9:00μ.μ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
8:30π.μ. – 2:00μ.μ.
5:30μ.μ. – 9:00μ.μ.
ΣΑΒΒΑΤΟ
8:30π.μ. – 3:00μ.μ.
ΚΛΕΙΣΤΑ

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Παιονίας, την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 31η Οκτωβρίου 2016 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 18.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Τι λέει το ΚΚΕ για την εκπαίδευση των παιδιών των προσφύγων στο νομό Κιλκίς

Ανακοίνωση ΚΚΕ
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, δεσμευμένη από τις αποφάσεις της ΕΕ που στήριξε και οι οποίες δημιούργησαν συνθήκες εγκλωβισμού των προσφύγων, φέρει τεράστιες ευθύνες, γιατί παρά τις διακηρύξεις της, εδώ και μήνες, δεν έχει λάβει κανένα ουσιαστικό μέτρο για το ζήτημα της εκπαίδευσης των παιδιών των προσφύγων, γεγονός που ανοίγει το δρόμο σε ξενοφοβικές και ρατσιστικές αντιλήψεις.