Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Κιλκίς: Την παγκόσμια ημέρα Τζούντο οι Αίαντες Τζουντόκα

Την παγκόσμια ημέρα Τζούντο (εορτάζεται κάθε χρόνο 28 Οκτωβρίου ανήμερα με την εθνική μας επέτειο του ΟΧΙ) γιόρτασαν οι Αίαντες Τζουντόκα στην αίθουσα προπονήσεων Τζούντο του 1ου Λυκείου Κιλκίς την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016.

Οι φόβοι της Ειδομένης…

Του Πάνου Μόλλια
Τα «φώτα» που είχαν στραφεί στην Ειδομένη λόγω του προσφυγικού καταυλισμού μετά την εκκένωση έσβησαν. Η καθημερινότητα κυλάει σε κανονικούς καθημερινούς γνώριμους ρυθμούς. Πρόσφατα οι γενναίοι κάτοικοι τίμησαν μόνοι τους, τους ήρωες του 1940.

Κι είχαμε περηφάνια…


Της Βούλας Ιωαννίδου
Περίεργη φτιάξη ο Έλληνας, σαν λαός!
Λίγο από την ιστορία μας, από τα ταξίδια μου μέσα από τα βιβλία, από τις αφηγήσεις παλαιοτέρων και λίγο απ΄αυτά που βλέπω με τα ίδια τα ματάκια μου, εκεί καταλήγω… αλλόκοτο ζυμάρι!

Ημερήσια εκδρομή στο Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Κοζάνης

Ανακοίνωση Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών νομού Κιλκίς
Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Ν. Κιλκίς διοργανώνει ημερήσια εκδρομή την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016. Θα επισκεφτούμε στην Κοζάνη το Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο.

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Kyodokyokushin στο ξενοδοχείο Victoria στο Κιλκίς

Ανακοίνωση Kinesis-Fight-Club 
Η ενεργός δράση του Α.Σ Σωκράτη σε συνεργασία με το Kinesis-Fight-Club συνεχίζει να εκπλήσσει με τις εκδηλώσεις που διοργανώνει κατά καιρούς, με στόχο την προώθηση του αθλήματος στο ευρύ κοινό.