Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Πανδαισία φιλικών παιχνιδιών για τον Αλέξανδρο Κιλκίς το Σαββατοκύριακο

Το Σάββατο η Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς επισκέφτηκε το Αθλητικό Κέντρο του Πρωτέα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης με 7 τμήματα προτζούνιορ – τζούνιορ και προπαίδων και τέθηκε αντιμέτωπη με αντίστοιχα τμήματα ακαδημιών της Θεσσαλονίκης. Το ποδόσφαιρο σε όλο του το μεγαλείο όπως αυτό αρμόζει για τις αναπτυξιακές ηλικίες και πάντα σύμφωνα με τον ετήσιο προγραμματισμό της Ακαδημίας. 

Ανακοινώθηκαν τα βραβεία της Εταιρείας Συγγραφέων

Μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, τα βραβεία «Διδώ Σωτηρίου» και «Δαίδαλος» της Εταιρείας Συγγραφέων θα απονεμηθούν εφέτος στον συγγραφέα, μεταφραστή και επιμελητή εκδόσεων Ζήση Σαρίκα και στον αρχιτέκτονα και ιστορικό του βιβλίου Κωσταντίνο Σπ. Στάικο.

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τις Ελπίδες Κιλκίς

Με σκορ 4-1 επικράτησε η ομάδα του Κιλκίς την αντίστοιχη της Ελπίδας Μικροκάμπου για το πρωτάθλημα της Β´ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Κιλκίς.
Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, με πολλά γκολ, για ακόμη ένα ματς των Ελπίδων, και όμορφο θέαμα, η μικρή ομάδα του Κιλκίς έδειξε από το πρώτο λεπτό της προθέσεις της. 


Μεγάλη σημασίας νίκη του Αλέξανδρου Κιλκίς, επί του Ηρακλή Αργυρούπολης

Μεγάλη βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ επί του μαχητικού ΗΡΑΚΛΗ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α14 με τελικό σκορ 3-1.

Γιατί να συνδυάσω Power Plate και Vacu Fit;

Του Παναγιώτη Μαυρογενίδη*
Αρχικά ας εξετάσουμε το κάθε μηχάνημα ξεχωριστά και να δούμε τι οφέλη έχει και έπειτα ας δούμε τον πετυχημένο συνδυασμό και των δυο.

Ο Άθλος Κιλκίς σε επαγγελματική Βραδιά Πυγμαχίας στην Αθήνα με την Άννα Τσομπάνη

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε επαγγελματική βραδιά Πυγμαχίας με την ονομασία BOXING PRIVE στο Περιστέρι στο Κέντρο BELVEDERE στο Μπουρνάζι. 

Εργασίες συντήρησης οδοστρώματος στο επαρχιακό οδικό δίκτυο περιοχής Λαγκαδά

Εργασίες συντήρησης οδοστρώματος στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της ευρύτερης περιοχής του Λαγκαδά θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από σήμερα Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α: 33/2016) θα σημειωθεί σημαντική μεταβολή του καιρού από  σήμερα Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016 και από τα βορειοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες (οι οποίες πιθανώς να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις) και θυελλώδεις ανέμους (6 με 8 και πιθανώς πρόσκαιρα 9 μποφόρ).

Διπλό για τον Κιλκισιακό 'Β

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Το ευχάριστο σαββατοκύριακο για τις ομάδες του Κιλκισιακού ολοκληρώθηκε με το μεγάλο διπλό του Κιλκισιακού Β΄ στο Κοιλάδι με 3-2 επί της τοπικής ομάδας.
Με αυτή τη νίκη το συγκρότημα του Θωμά Σαραφίδη έφτασε τους 13 βαθμούς έπειτα από έξι αγωνιστικές, και έχει πλέον τρία διπλά και μία ισοπαλία εκτός έδρας.

Θετικά τα αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου λειτουργίας της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στη Χαλκιδική

Θετικά είναι τα αποτελέσματα της δράσης της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) κατά το πρώτο εξάμηνο λειτουργίας της (Μάιος - Οκτώβριος 2016) στη Χαλκιδική.

Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς: "Σόνια και Κώστα Κωνσταντινίδη σας ευχαριστούμε θερμά"

Η πρώτη επίσημη φωτογραφία του αυτοκινήτου μας,
στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου
Υπογράφει με ιδιαίτερη τιμή το Τμήμα Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Μέσα στον κυκεώνα προβλημάτων και δυσκολιών που βιώνει η χώρα μας το τελευταίο διάστημα, τον όρο «Όσο υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ» έρχεται να επιβεβαιώσει και να επισφραγίσει η κίνηση ανθρωπιάς και αγάπης προς τον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς μια σπουδαία οικογένεια ομογενών συμπολιτών μας. 

Τράβηξαν... επτάσφαιρο οι Γυναίκες του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Φιλικό αγώνα στη Κρύα Βρύση με τις Ασπρόμαυρες Αμαζόνες Πέλλας έδωσε τη Κυριακή η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 7-0! Μάλιστα την ομάδα αυτή θα συναντήσουν οι παίκτριες του Νίκου Κωτάκη και τη πρώτη αγωνιστική στο Δημοτικό Στάδιο στις 20 Νοεμβρίου.

"Παντελή Παντελιάδη σ' ευχαριστούμε θερμά..."

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ ΚΙΛΚΙΣ, ευχαριστούν θερμά τον κ. Παντελή Παντελιάδη, για την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη του στο πρόγραμμα εκπαιδευτικής κουζίνας που υλοποιείται στο σχολείο μας, με τη διαρκή προσφορά οπωροκηπευτικών προϊόντων.

Πασσαλίδης: Τοπική Ανάπτυξη με επίκεντρο τον Άνθρωπο

Υπογράφει ο Παύλος Πασσαλίδης
Γεν. Διευθυντής ΑΝ.ΚΙ. Α.Ε.
Το αγροτικό ζήτημα είναι χαμηλά ιεραρχημένο στον δημόσιο διάλογο. Αφορά την ύπαιθρο όπου ζει το μισό του πληθυσμού, σε έκταση 88% της χώρας και παράγει μόλις το 3,8% του ΑΕΠ.
Εμφανίζεται στις δημοσκοπήσεις ως πρόβλημα των αγροτών και λιγότερο ως πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας.

Συνάντηση Δημάρχου Παιονίας με πρόεδρο Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Γκουντενούδης, παρευρέθηκε σε σύσκεψη στο μέγαρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων στη Θεσσαλονίκη, σε συνάντηση για το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας στους δήμους.

Αριδαία: 83χρονος έκοψε δέντρο, αλλά το δέντρο τον σκότωσε

Χθες (06-11-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Αριδαίας, 83χρονος ημεδαπός, κατά τη διάρκεια κοπής δέντρου, καταπλακώθηκε από αυτό, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας.

Με μετάλλιο ο Άθλος Κιλκίς από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ στη Χαλκίδα

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 4-5-6/11/2016 ημέρες Παρασκευή – Σάββατο - Κυριακή πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ της ΕΛΟΤ για τις ηλικίες 2002-03-04 και 2005 στην πόλη της Χαλκίδας στο αθλητικό κέντρο Κανήθου "Τάσος Καμπούρης".

Το αγωνιστικό Σαββατοκύριακο του Αετού Κιλκίς (Φωτογραφίες)

Δελτίο τύπου Αετού Κιλκίς
ΣΑΒΒΑΤΟ 5/11/2016
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥΣ
Το Σαββατοκύριακο του ΑΕΤΟΥ άρχισε με φιλικά παιχνίδια με την αντίστοιχη Ακαδημία των ΑΤΡΟΜΗΤΩΝ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ-Ν.ΣΑΝΤΑΣ στο κλειστό του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς.

Πρόγραμμα περισυλλογής και διαχείρισης των νεκρών βοοειδών, αιγών και προβάτων

Η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με βάση τις γραπτές πληροφορίες του ΥΠ.Α.Α.Τ. ενημερώνει τους πολίτες της Περιφέρειας αναφορικά με το «Πρόγραμμα περισυλλογής και διαχείρισης των νεκρών βοοειδών, αιγών και προβάτων, για τα οποία υπάρχει υποχρέωση διενέργειας εξετάσεων για Μεταδοτικές Σπογγώδεις Εγκεφαλοπάθειες (ΜΣΕ)», στην υλοποίηση του οποίου, ως χρηματοδοτούμενου από τον κρατικό προϋπολογισμό του Υπουργείου (ύψους 1.000.000 ευρώ), προέβη πρόσφατα για 9 Περιφέρειες της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Εκδήλωση της Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς με θέμα το «Νομοθετικό πλαίσιο για τις εξαγωγές στην Ελλάδα και την πΓΔΜ»

Άλλη μια δράση πραγματοποίησε η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς στο πλαίσιο του έργου «Κύκλος Επιχειρηματικότητας Σ-Κ-Κ» για την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας στο Κιλκίς και τη Διασυνοριακή περιοχή το οποίο χρηματοδοτείται από το «IPA Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας “Ελλάδα-πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας 2007-2013», σε συνεργασία με τους Δήμους Στρώμνιτσας και Κίτσεβο από την πΓΔΜ.

Στον «Μύλο των Ξωτικών» στα Τρίκαλα, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Κιλκίς

Το ταξίδι αυτό ακυρώνεται.
Αντ' αυτού δείτε 
ΕΔΩ

Ανακοίνωση Σώματος
Ελληνικού Οδηγισμού Κιλκίς 
Το Τοπικό Τμήμα Κιλκίς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στον «Μύλο των Ξωτικών» στα Τρίκαλα την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016. 

Ο Άθλος Κιλκίς στον 2ο ορεινό αγώνα τρεξίματος «Σύζαθλος» στην Θεσσαλονίκη

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Το Σάββατο 30 Οκτώβρη 2016  πραγματοποιήθηκε ο 2ος ορεινός αγώνας τρεξίματος σε βουνό με την ονομασία «Σύζαθλος» στο Σειχ σου της Θεσσαλονίκης.

Αφιερωμένος στην προστασία των υδάτινων πόρων ο φετινός Ημιμαραθώνιος Πάικου

Με φθινοπωρινό καιρό και με 209 αθλητές να παίρνουν εκκίνηση διεξήχθη ο 6ος Ημιμαραθώνιος Πάικου. Αφιερωμένος στην προστασία των υδάτινων πόρων της περιοχής και με φετινό σύνθημα «Νερό πηγή ζωής και όχι κέρδους» έστειλε το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.