Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

"Άμεση λύση στο θέμα της βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης των προσφύγων"

Δελτίο τύπου
ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Θεσσαλονίκης
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης χαιρετίζει την πρωτοβουλία του Δήμου Θέρμης να οργανώσει δυναμική κινητοποίηση προκειμένου να διεκδικήσει άμεση λύση στο θέμα της βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης των προσφύγων στη δομή φιλοξενίας στα Βασιλικά και να απαιτήσει την ομαλή διεξαγωγή του προγράμματος εκπαίδευσης των προσφυγόπουλων.

Περί σύλληψης μέλους της ΚΝΕ έξω από το 2ο ΓΕΛ Κιλκίς, το ανάγνωσμα

Ψήφισμα του Συλλόγου Μεταπτυχιακών και Υποψήφιων Διδακτόρων Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ
Ο σύλλογος καταγγέλλει τη σύλληψη μέλους της ΚΝΕ και μέλους του συλλόγου μας, στις 7 Νοέμβρη, ημέρα μαθητικών κινητοποιήσεων, έξω από το 2ο ΓΕΛ Κιλκίς, έπειτα από καταγγελία του Διευθυντή του σχολείου Τάσου Χονδροματίδη, με την κατηγορία της «διατάραξης οικογενειακής ειρήνης» και «διέγερσης». 

Ξεκινά επίσημα η ομάδα Γυναικών βόλεϊ του Άτλαντα Κιλκίς

Μετά από 1 μήνα καθυστέρησης των πρωταθλημάτων της Ένωσης και αφού λύθηκαν τα θέματα μεταξύ διοικήσεων Ένωσης Ε.Σ.Π.Ε.Μ. και Διαιτητών του ΣΥ.Δ.ΠΕ.Μ., η ομάδα Γυναικών βόλεϊ του Άτλαντα Κιλκίς ξεκινά επίσημα την αγωνιστική της περίοδο με το Κύπελλο της Ένωσης ΕΣΠΕΜ. 

Ο «όρθιος κωμικός» Χριστόφορος Ζαραλίκος στη μουσική σκηνή «ΜΥΛΟΣ Club»


Η μουσική σκηνή «ΜΥΛΟΣ Club» υποδέχεται τον Χριστόφορο Ζαραλίκο την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016 για μία επετειακή Stand Up Comedy παράσταση που δεν θα ξεχάσει κανείς!

Να μπει με το δεξί η γυναικεία ομάδα του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Η μεγάλη πρεμιέρα έφτασε! Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 3 το μεσημέρι, η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού, δίνει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ιστορίας της, αντιμετωπίζοντας για τη πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής τις Ασπρόμαυρες Αμαζόνες Πέλλας.

Θεσσαλονίκη: Τσάκωσαν 42χρονο Αλβανό για εμπόριο κοκαΐνης

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 42χρονου υπηκόου Αλβανίας στη Θεσσαλονίκη που δραστηριοποιούταν στην εισαγωγή και διακίνηση κοκαΐνης.

Πιερία: 54χρονος μετέφερε παράνομα 12 λαθρομετανάστες

Οι διαρκείς και στοχευμένοι έλεγχοι των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Λιτόχωρου, είχαν ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη 54χρονου ημεδαπού στην Πιερία, για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών.

Χριστουγεννιάτικος χορός της "Αναγέννησης" Πλαγιάς Κιλκίς


Τι λέει το ΚΚΕ για τον θάνατο του Φιντέλ Κάστρο

Ανακοίνωση ΚΚΕ
Η ΚΕ του ΚΚΕ, με βαθιά θλίψη, αποχαιρετά μια θρυλική μορφή του παγκόσμιου κομμουνιστικού κινήματος, τον ηγέτη της κουβανικής επανάστασης, Φιντέλ Κάστρο.

Κρίνος Σερρών: 26χρονος οδηγός τράκαρε σε περίφραξη οικίας και σκοτώθηκε

Σήμερα (26-11-2016) και ώρα 08.00, σε οδό του οικισμού Κρίνος Σερρών, αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε περίφραξη οικίας και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. 

Κιλκίς: Εξιχνιάστηκαν 7 περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα

Η μεθοδική και ενδελεχής έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση 7 περιπτώσεων κλοπών από καταστήματα σε περιοχές του Κιλκίς.
Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ημεδαπών ηλικίας 35 και 32 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Πολύκαστρο: Σύσκεψη σχετικά με την εισαγωγή των προσφυγόπουλων στο δημόσιο σύστημα εκπαίδευσης

Με πρωτοβουλία  του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πολυκάστρου, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική σύσκεψη σχετικά με την εισαγωγή των προσφυγόπουλων στο δημόσιο σύστημα εκπαίδευσης.

Κιλκίς: 8ος Αγώνας Ανάπτυξης Ιππικής Αντοχής 2016 στο Ράντσο


Ωδές εγχόρδων στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς



Με ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στο Βυζάντιο, στην Καππαδοκία, στον Πόντο, στη Βιθυνία και στη Μικρά Ασία τιμά τη μνήμη των πολιούχων του Κιλκίς, ΠεντεκαιΔεκα Μαρτύρων, ο Δήμος Κιλκίς.

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών στην Πανήγυρη των Αγίων Πεντεκαίδεκα Πολιούχων και Προστατών του Κιλκίς