Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Η Τόλμη Κιλκίς στους φιλικούς αγώνες Taekwondo WTF παμπαίδων-πανκορασίδων στη Κρύα Βρύση

Δελτίο τύπου Τόλμης Κιλκίς
Φιλικοί αγώνες Taekwondo WTF παμπαίδων-πανκορασίδων, διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Κρύας Βρύσης στις 27 Νοεμβρίου 2016 με την έγκριση της Ένωσης Β. Ελλάδος ΕΤΑΒΕ. Οι ηλικίες που αγωνίστηκαν ήταν γεννηθείς 2005, 2006.2007,2008,2009,2010, 2011, ξεχωριστά κάθε κατηγορία ηλικίας και κιλών.

Κιλκίς: Συνάντηση Δημαδάμα, Φραγγίδη και Μιχαηλίδου

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς, συνάντηση μεταξύ της Ζέφης Δημαδάμα (Αντιπρόεδρος Γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος) του Γιώργου Φραγγίδη (Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ) και της Μαρίας Μιχαηλίδου (Υπεύθυνη τομέα Γυναικών, Πολιτισμού και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ Κιλκίς) στο πλαίσιο μιας συνεργασίας μέσα από την οποία θα προβληθούν και θα αναδειχθούν θέματα του συγκεκριμένου τομέα. 

Έγραψε ιστορία ο "Άρης" Παντελεήμονα, στην αναμέτρηση με τον "Θρίαμβο" Μουριών

Εννέα τέρματα πέτυχε ο Μ.Γ.Σ. ΑΡΗΣ Παντελεήμονα στην αναμέτρηση με τον ΘΡΙΑΜΒΟ Μουριών για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος καταγράφοντας την μεγαλύτερη σε εύρος νίκη στη σύγχρονη ιστορία του. 

Διασυνοριακό έργο FACE - Εκπαιδευτικό ταξίδι εξοικείωσης στο Κιλκίς και τη Δοϊράνη!

Το άγνωστο, μα κυρίως ανεκμετάλλευτο τουριστικά Κιλκίς, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν πριν λίγες ημέρες οκτώ δημοσιογράφοι και travel bloggers από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μαζί τους και τα Omorfa taxidia. Όλοι τους συμμετείχαν στο ταξίδι εξοικείωσης (fam trip) που στόχο είχε τη γνωριμία με την ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς και της λίμνης Δοϊράνης.

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (30-11-2016, 20.00)

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Αναρτήθηκαν τα τέλη κυκλοφορίας - Τι θα πληρώσουμε

Στη διάθεση του κοινού τέθηκαν τα ειδοποιητήρια για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας του 2017. Η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΓΓΔΕ ανάρτησε τα ειδοποιητήρια στο Taxisnet και οι οδηγοί μπορούν να τα τυπώσουν, πληκτρολογώντας τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος αλλά και τον ΑΦΜ του ιδιοκτήτη.

Σεισμός 3,7 Ρίχτερ στο Κιλκίς

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο στο Κιλκίς.

Θεσσαλονίκη: Ο τραγουδοποιός Βασίλης Φλώρος στο Καφέ του Μύλου για μία και μοναδική βραδιά

“Εν αρχή ην ο Λόγος. Η γενεσιουργός αιτία, οι προφορικές και οι γραπτές πηγές, η μαθηματική αναλογία. Τομή όλων η φιλοσοφία, η ποίηση, η λαογραφία, η αστρονομία. Κοινός τόπος η ελληνική γλώσσα. Μήτρα ρυθμού και αρμονίας. Αναθυμιά των βράχων αυτού του τόπου.”
Β.Φ.
Ο τραγουδοποιός Βασίλης Φλώρος, συνεχίζει τον επιτυχημένο κύκλο των φετινών ζωντανών του εμφανίσεων, επιστρέφοντας στην πόλη της καρδιάς του, τη Θεσσαλονίκη, αυτή τη φορά σε έναν ξεχωριστό και φιλόξενο χώρο, το Καφέ του Μύλου για μία και μοναδική βραδιά, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου.

"Στηρίζουμε την καταγγελία του Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς"

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γυναικών Αγίας Τριάδας Δήμου Θερμαϊκού
Ο Σύλλογος Γυναικών Αγίας Τριάδας Δήμου Θερμαϊκού στηρίζει την καταγγελία του Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς και συμπαρατάσσεται στον αγώνα του μέλους του, που συνελήφθη την Δευτέρα 7 Νοέμβρη έπειτα από καταγγελία του Διευθυντή του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς με την κατηγορία της «διατάραξης οικογενειακής ειρήνης» και «διέγερσης». 

Συνελήφθη 57χρονος έξω από σχολείο, για αποπλάνηση παιδιών

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 24-11-2016, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), 57χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για αποπλάνηση παιδιών κατά συρροή.

Χρυσός και ασημένιος ο "Καραγιάννης" Ευρωπού στη Λάρισα

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 ο σύλλογος «Καραγιάννης» Ευρωπού συμμετείχε στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα ελευθέρας πάλης που έγινε στην Λάρισα στο γυμναστήριο βαρέων αθλημάτων κατακτώντας 2 χρυσά και 3 ασημένια μετάλλια. 

Παρουσίαση της Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη.


Παρουσίαση των επιχειρηματικών και επενδυτικών δυνατοτήτων της Γεωργίας αλλά και προβολή της ως τουριστικός προορισμός, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης.

"Κάθε μητέρα της λαϊκής οικογένειας να καταδικάσει τη στάση του διευθυντή του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς"

Ανακοίνωση Ομάδας Γυναικών Ωραιοκάστρου
Η Ομάδα Γυναικών Ωραιοκάστρου καταγγέλει την σύλληψη μέλους του Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς (μέλος της ΟΓΕ) , την Δευτέρα 7 Νοέμβρη έπειτα από καταγγελία του Διευθυντή του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς με την κατηγορία της «διατάραξης οικογενειακής ειρήνης» και «διέγερσης», την ώρα που βρισκόταν έξω από το σχολείο με σκοπό να ενημερώσει τους μαθητές για τα αιτήματα του μαθητικού κινήματος μπροστά στα μαθητικά συλλαλητήρια που πραγματοποιούνταν πανελλαδικά την ίδια μέρα.

Αστυνομικοί του Κιλκίς στο 26ο Πανελλαδικό Συνέδριο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στο Καρπενήσι Ευρυτανίας

Στις εργασίες του 26ου Πανελλαδικού Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) στο Καρπενήσι-Ευρυτανίας συμμετέχουν οι αντιπρόσωποι του συνδυασμού Ενωτική Αστυνομική Συνδικαλιστική Κίνηση της Ε.ΑΣ.Υ.Ν. Κιλκίς.

"Καλούμε όλο το σερραϊκό λαό να καταδικάσει την απαράδεκτη στάση του Διευθυντή του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς"

Υπογράφει ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών νομού Σερρών (Μέλος ΟΓΕ)
Τη Δευτέρα, 7 Νοέμβρη 2016 ήταν μέρα κινητοποίησης των μαθητών. Στο Κιλκίς έξω από το 2ο Γενικό Επαγγελματικό Λύκειο (Γ.Ε.Λ.) μοιράζονταν ενημερωτικό υλικό και από μια νεαρή κοπέλα, την Αλτιπαρμακίδου Μαρία, μέλος του τοπικού Συλλόγου Γυναικών (ΟΓΕ). 

Κιλκίς: Ημερίδα με τίτλο «e-εξάρτηση - Διαδικτυακές παγίδες» την Παρασκευή 02 Δεκεμβρίου 2016

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς σε συνεργασία με τον Τομέα Πληροφορικής του 1ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς Β΄ και Γ΄ Λυκείου προγραμματίζει να διοργανώσει Ημερίδα με τίτλο: «e-εξάρτηση - Διαδικτυακές παγίδες» την Παρασκευή 02 Δεκεμβρίου 2016 και ώρες 11.30 – 14.30 στο αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς.

12χρονη μαθήτρια Γυμνασίου βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι με σημαντικό χρηματικό ποσό

Σήμερα (30-11-2016) το πρωί ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, Αστυνομικός Διευθυντής Αθανάσιος Ματσαρόκος, υποδέχτηκε στο γραφείο του και συνεχάρη 12χρονη μαθήτρια γυμνασίου των Σερρών, που βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι με σημαντικό χρηματικό ποσό.

Κατερίνη: Πετυχημένη εκδήλωση για την οδική ασφάλεια

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ακόμη μία ενημερωτική δράση πάνω σε ζητήματα σωστής κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας, που έγινε την Κυριακή (20-11-2016) στην Κατερίνη, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας μνήμης θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων. Στη δράση αυτή συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Κατερίνης και μέλη του συλλόγου «Ποδηλατική απόδραση Πιερίας» και της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας.

Τα μοντέλα ανάπτυξης ενός αθλητή


Του Κώστα Πουντζουκίδη*
Η ανάπτυξη των αθλητών, ξεκινά από τη στιγμή που θα εισέλθουν σε ένα Αθλητικό Σωματείο και θα ξεκινήσουν ένα επίσημο άθλημα.
Τα προγράμματα ανάπτυξης βασίζονται σε ένα συγκεκριμένο πλάνο, με καθορισμένους στόχους. Η επιλογή αθλητών πραγματοποιείται με βάση ανθρωπομετρικούς και κινητικούς παράγοντες. 

Αλέξανδρος Κιλκίς - Αναγέννηση Πλαγιάς 4-4

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η ομάδα του Αλέξανδρου το παιχνίδι στο εθνικό στάδιο Κιλκίς με αντίπαλο την αναγέννηση πλαγιάς, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΠΣΚ Κιλκίς.

Επίσκεψη Σταύρου Θεοδωράκη στο Δήμαρχο Κιλκίς

Τον Πρόεδρο του Ποταμιού δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Κιλκίς στο πλαίσιο της προγραμματισμένης επίσκεψης του Σταύρου Θεοδωράκη στο Δήμο Κιλκίς.

Παράταση στην προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών»

Παράταση στην προθεσμία υποβολής των αιτήσεων στήριξης για το Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών», έδωσε με ανακοίνωσή της η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Αποστόλου για το Φορολογικό των αγροτών: Όχι μόνον δεν θα πληρώσουν, αλλά θα πάρουν και επιστροφή!

Σε συνέχεια σημερινών δημοσιευμάτων ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Συνεχίζεται, μέσω δημοσιευμάτων αλλά και δηλώσεων στελεχών της αντιπολίτευσης, μια προσπάθεια παραπλάνησης των αγροτών, ότι δήθεν θα έχουν μεγάλη φορολογική επιβάρυνση και θα κληθούν να καταβάλλουν υψηλές προκαταβολές, με βάση το νέο φορολογικό καθεστώς. 

Καταγγέλουν και καταδικάζουν την στάση του διευθυντή του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης
Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης συμπαραστέκεται στην συναγωνίστρια που δέχτηκε επίθεση από τον διευθυντή Λυκείου Κιλκίς στην προσπάθειά της να κουβεντιάσει με μαθητές για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, έξω από το σχολείο.

"Σταματήστε τώρα κάθε μορφή τρομοκράτησης μαθητών, γονιών και φοιτητών"

Δελτίο τύπου Ομοσπονδίας Ενώσεων Γονέων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Η προσπάθεια τρομοκράτησης όποιων μαθητών διεκδικούν αυτά που τους ανήκουν, δηλαδή ένα καλύτερο σχολείο, γίνεται εντονότερη το τελευταίο διάστημα.  Στις 27/10/2016, πραγματοποιήθηκε μαθητοδικείο, το οποίο έκρινε ένοχους 13χρονους μαθητές μετά από μήνυση της διευθύντριας του γυμνασίου — παρά την κατάργηση της σχετικής Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου.

18ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Κιλκίς - Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις

18ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Κιλκίς - Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις, από τις 7 έως και τις 14 Δεκεμβρίου στην πόλη της κούκλας, το Κιλκίς

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (30-11-2016, 13:00)

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Το νέο Δ.Σ. του Μουσικοπολιτιστικού Συλλόγου Ευκαρπίας Κιλκίς

Ανακοίνωση
Μουσικοπολιτιστικού
Συλλόγου
Ευκαρπίας
Κιλκίς
Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 συνήλθε η Γ.Σ. του Μουσικοπολιτιστικού Συλλόγου Ευκαρπίας Κιλκίς.
Αποτελέσματα Αρχαιρεσιών για ανάδειξη νέου ΔΣ:

"Μαθήματα αυταρχισμού παρέδωσε ο διευθυντής του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς"

Δελτίο τύπου Συλλόγου Εργαζομένων στα Φροντιστήρια Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης – Βορείου Ελλάδος
Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Φ.Ι.Ε. Θ.-Β.Ε. εκφράζει την αλληλεγγύη και την αμέριστη συμπαράστασή του στην φοιτήτρια που δικάζεται την Παρασκευή 2 Δεκέμβρη στο Κιλκίς, με την κατηγορία της διατάραξης οικογενειακής ειρήνης και της υποκίνησης κατάληψης. Το ‘’έγκλημά’’ της ήταν ότι συζητούσε με τους μαθητές 2ου ΓΕΛ Κιλκίς για την οργάνωση και το περιεχόμενο της κινητοποίησης που είχαν τα σχολεία του Κιλκίς διακινώντας την ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής των Μαθητών!!!

Δωρεάν γνωριμία με το υπέροχο άθλημα του ποδοσφαίρου

Ένα... Χριστουγεννιάτικο δώρο για τους μικρούς φίλους της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς. Μια γνωριμία με το υπέροχο άθλημα του ποδοσφαίρου.

Γκουντενούδης για αγροτικά ιατρεία Ευρωπού: "Φταίει ο Χατζηπετρής"

Απάντηση Δημάρχου Παιονίας Χρήστου Γκουντενούδη για αγροτικά ιατρεία Ευρωπού
Σε πρόσφατη ανακοίνωση της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Παιονίας (Δείτε ΕΔΩ) που αφορά τα αγροτικά ιατρεία της Δ.Ε. Ευρωπού και δημοσιεύτηκε στο τοπικό τύπο, έχουμε να αναφέρουμε τα κάτωθι:

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (30-11-2016, 9:00 π.μ.)

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Άθλος Κιλκίς: Με 25 αθλητές στο φιλικό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Την Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε φιλικό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ για τις ηλικίες Παμπαίδων - Παγκορασίδων, Παίδων -Κορασίδων, Εφήβων – Νεανίδων στο γήπεδο της Πολίχνης Θεσσαλονίκης. 

Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις κουκλοθεάτρου και παντομίμας στο Δήμο Κιλκίς

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη λαμπερή γιορτή της πόλης που περιμένουν με ανυπομονησία μικροί και μεγάλοι. Το κουκλοθέατρο και η παντομίμα θα υποδεχθούν τους υποστηρικτές, τους παλιούς γνώριμους και νέους τους φίλους στις 7 Δεκεμβρίου και για μία εβδομάδα με πλήθος παραστάσεων, διαδραστικών παιχνιδιών που θα γοητεύσουν για την ευρηματικότητα και την τεχνική τους. 

Κιλκίς: Λειτουργία λέσχης ανάγνωσης για μαθητές Γυμνασίου

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς σε συνεργασία με εθελοντές εκπαιδευτικούς ξεκινά φέτος την λειτουργία λέσχης ανάγνωσης για μαθητές Γυμνασίου.
Η Λέσχη ανάγνωσης είναι ουσιαστικά μια παρέα ατόμων που έχουν συμφωνήσει να συναντιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα (συνήθως μία φορά τον μήνα) και να συζητούν για βιβλία που αποφάσισαν από κοινού να διαβάσουν.
Σκοπός είναι η ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας, η καλλιέργεια και διατήρηση της επαφής των εφήβων με το εξωσχολικό βιβλίο, η ευχάριστη και δημιουργική τους απασχόληση.
Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται μια φορά το μήνα στο αναγνωστήριο της βιβλιοθήκης.