Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Ο Σύλλογος Γυναικών Ευόσμου καταγγέλλει όσα έγιναν στο 2ο ΓΕΛ Κιλκίς

Ανακοίνωση Συλλόγου Γυναικών Ευόσμου (μέλος της ΟΓΕ)
Ο Σύλλογος Γυναικών Ευόσμου (μέλος της ΟΓΕ) καταγγέλλει με τη σειρά του όσα διαδραματίστηκαν στο 2ο ΓΕΛ Κιλκίς και αφορούν τη στάση του διευθυντή του συγκεκριμένου σχολείου σε μέλος του Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς τη Δευτέρα 7 Νοέμβρη.

Κοντά σας και πάλι οι Γεύσεις Αρχοντάκη στην Αξιούπολη


"Όλοι και όλες έξω από τα δικαστήρια του Κιλκίς, στις 8.30 το πρωί της Παρασκευής 2 Δεκέμβρη"

Δελτίο τύπου Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Τούμπας 
Ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Τούμπας καταδικάζει τη σύλληψη του μέλους του Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς Μαρίας Αλτιπαρμακίδου την Δευτέρα 7 Νοέμβρη έπειτα από καταγγελία του Διευθυντή του 2ο" ΓΕΛ Κιλκίς με την κατηγορία της «διέγερσης σε διατάραξη οικιακής ειρήνης» επειδή συζητούσε με τους μαθητές για την οργάνωση και το περιεχόμενο των μαθητικών κινητοποιήσεων που ήταν προγραμματισμένες εκείνη την ημέρα σε μια σειρά πόλεις διακινώντας την ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής των Μαθητών.

Χρήστος Χατζησάββας: Νομοσχέδιο ενάντια στην Ελευθερία του Λόγου


Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
Ο βουλευτής Κιλκίς Χρήστος Χατζησάββας τόνισε ότι το παρόν αντιρατσιστικό νομοσχέδιο είναι ακόμα ένα μέτρο ενάντια στην ελεύθερη σκέψη και έκφραση των Ελλήνων.

Πλούσιος απολογισμός δράσεων από το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016, θα πραγματοποιηθεί η τρίτη κατά σειρά ενημερωτική συνάντηση που συνδιοργανώνουν το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, ο Σύλλογος Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης» - Φορέας του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς και Παιονίας και ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς. Η ομιλία θα έχει θέμα «Εφηβεία – Σεξουαλικότητα» και εισηγητής θα είναι ο Ιατρός Γυναικολόγος, κ. Γεώργιος Φραγγίδης.

Νίκη και πάλι για την γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Α.Σ. "Αίας" Κιλκίς

Δελτίο τύπου  Α.Σ. Αίαντα Κιλκίς
Έναν φανταστικό αγώνα Βόλεϊ παρακολούθησαν όσοι τυχεροί φίλαθλοι παραβρέθηκαν χθες Τετάρτη 30/11/2016 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας. 

ΚΚΕ( μ-λ): Η δίκη στο Κιλκίς μας αφορά όλους

Ανακοίνωση ΚΚΕ( μ-λ)
Η δίκη που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 2 Δεκεμβρίου στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κιλκίς με κατηγορούμενη την φοιτήτρια του μεταπτυχιακού προγράμματος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ και στελέχους της ΚΝΕ, είναι μια ευθεία και επικίνδυνη επίθεση ενάντια στο δικαίωμα της πολιτικής και κοινωνικής δράσης και στα βασικά δημοκρατικά δικαιώματα που κέρδισε ο λαός μας και η νεολαία με πολύχρονους αγώνες ! 

Ο Σύλλογος Γυναικών Λαγκαδά καταγγέλλει την σύλληψη μέλους του στο Κιλκίς

Ανακοίνωση Συλλόγου Γυναικών Λαγκαδά (μέλος της ΟΓΕ) 
Ο Σύλλογος Γυναικών Λαγκαδά (μέλος της ΟΓΕ) καταγγέλλει την σύλληψη του μέλους του, την Δευτέρα 7 Νοέμβρη έπειτα από καταγγελία του Διευθυντή του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς με την κατηγορία της «διατάραξης οικογενειακής ειρήνης» και «διέγερσης», την ώρα που βρισκόταν έξω από το σχολείο με σκοπό να ενημερώσει τους μαθητές για τα αιτήματα του μαθητικού κινήματος μπροστά στα μαθητικά συλλαλητήρια που πραγματοποιούνταν πανελλαδικά την ίδια μέρα.

Ευχές Χριστουγέννων από τον Αίαντα Κιλκίς


Σεξιστικά σχόλια εναντίον των γυναικών σε θέσεις ευθύνης

Δελτίο τύπου Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων
Τα σεξιστικά σχόλια σε βάρος γυναικών που δραστηριοποιούνται στην πολιτική και εμφανίζονται στη δημόσια σφαίρα αποτελούν πλέον σύνηθες φαινόμενο και συχνή πρακτική των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. 

Συγχαρητήρια στους Κιλκισιώτες Τζουντόκα για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση

2ος από αριστερά ο Μουλλάς Σοφοκλής εισακτέος στη ΣΜΥ και 1ος από δεξιά ο Κατσαρώνας Αθανάσιος εισακτέος στο ΑΠΘ τμήμα Γεωπονίας με τους συναθλητές τους της ανδρικής ομάδας και τον προπονητή τους Καρύτσα Αθανάσιο.
Δελτίο τύπου Α.Σ. Αίαντα Κιλκίς
Η πρόεδρος Βασιλειάδου Ευθυμία, το Δ.Σ. του Α.Σ. Αίας Κιλκίς και ο προπονητής των ακαδημιών Τζούντο Καρύτσας Αθανάσιος (πτυχιούχος Γ΄ κατηγορίας εγκεκριμένος προπονητής Γ.Γ.Α. στο Τζούντο 2 DAN Χάλκινος Πανελληνιονίκης Βετεράνων 2016) εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους αθλητές του συλλόγου μας Μουλλά Σοφοκλή από την Κρηστώνη Κιλκίς για την εισαγωγή του στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών του Στρατού Ξηράς (θα εκπροσωπεί το σύλλογο μας στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας στο Τζούντο) και Κατσαρώνα Αθανάσιο από το Καμπάνη Κιλκίς (πρώτος αθλητής ΑΜΕΑ στο Τζούντο με κινητικά προβλήματα) για την εισαγωγή του στο ΑΠΘ τμήμα Γεωπονίας και τους εύχονται καλή σταδιοδρομία.

Επιμορφωτική Κιλκίς: Κατάρτιση και πιστοποίηση ανέργων 29-64 ετών σε κλάδους αιχμής


Διεθνής διαγωνισμός ποίησης στην ελληνική γλώσσα


Με την ευκαιρία συμπλήρωσης της πρώτης δεκαετίας (2007-2017) από την ίδρυση των Παγκόσμιων Επιστημονικών και Πολιτιστικών Συνεδρίων «Βυζαντινός Μουσικός Πολιτισμός» η Επιτροπή Οργάνωσης και Επιστημονικής Διεύθυνσής τους προκηρύσσει διεθνή διαγωνισμό ποίησης στην ελληνική γλώσσα, με θέμα το Βυζάντιο (εμπνεύσεις από την βυζαντινή ποίηση, τα γράμματα, τη μελουργία, την αρχιτεκτονική, την εικονογραφία, την ιστορία και τα θρυλούμενα).

"Καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε τη σύλληψη νεαρής αγωνίστριας, μέλους του Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς"

Ανακοίνωση ομάδας Γυναικών Ελευθέριου-Κορδελιού Θεσσαλονίκης (μέλος της ΟΓΕ)
Η ομάδα Γυναικών Ελευθέριου-Κορδελιού Θεσσαλονίκης (μέλος της ΟΓΕ) καταδικάζει και καταγγέλλει την σύλληψη νεαρής αγωνίστριας, μέλους του Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς, την Δευτέρα 7 Νοέμβρη έπειτα από καταγγελία του Διευθυντή του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς, με την κατηγορία της «διατάραξης οικογενειακής ειρήνης» και «διέγερσης». 

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (1-12-2016, 13.30)

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Ευχές Χριστουγέννων του Συνδέσμου Φίλων Οχυρού Ιστίμπεη


Έδεσσα: 62χρονος οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 74χρονη πεζή

Χθες (30-11-2016) το απόγευμα στην Έδεσσα, Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 62χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 74χρονη πεζή που διέσχιζε το οδόστρωμα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της.

Η Ένωση Λογιστών Θεσσαλονίκης, καταγγέλλει την σύλληψη μέλους της ΚΝΕ στο Κιλκίς

Ανακοίνωση Ένωσης Λογιστών Θεσσαλονίκης
Η Ένωση Λογιστών Θεσσαλονίκης, καταγγέλλει την προσπάθεια τρομοκράτησης και ποινικοποίησης των αγώνων με τη σύλληψη μέλους της ΚΝΕ, που δικάζεται την Παρασκευή 2 Δεκέμβρη στο Κιλκίς, με βάση του άρθρο 184 του Ποινικού Κώδικα (1951), έπειτα από καταγγελία του διευθυντή του σχολείου, με την κατηγορία «Διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια». 

ΚΚΕ: "Κάλεσμα σε συγκέντρωση στα Δικαστήρια Κιλκίς για τη δίωξη μέλους της ΚΝΕ"

Δελτίο τύπου Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του Κ.Κ.Ε.
Αύριο, Παρασκευή 2 Δεκέμβρη, πραγματοποιείται στο Κιλκίς η δίκη του μέλους της ΚΝΕ που συνελήφθη από την αστυνομία στις 7 Νοέμβρη έξω από το 2ο ΓΕΛ Κιλκίς, έπειτα από καταγγελία του διευθυντή του συγκεκριμένου σχολείου, γιατί συζητούσε έξω από το σχολείο με τους μαθητές για την οργάνωση και το περιεχόμενο των μαθητικών κινητοποιήσεων που ήταν προγραμματισμένες εκείνη την μέρα σε μια σειρά πόλεις της χώρας, όπως και στο Κιλκίς, διακινώντας την ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής των Μαθητών.

Μεγάλες επιτυχίες για τα «αστεράκια» του ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς

Δελτίο τύπου  ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς
Με την συμμετοχή περισσότερων των τριακοσίων αθλητών και αθλητριών των μικρών ηλικιακών κατηγοριών διεξήχθη το Σάββατο 26.11..16 με εξαιρετική επιτυχία η ημερίδα κλειστού στίβου που διοργάνωσε η Ολυμπιακή Δομή 2004, στην κλειστή αίθουσα του Αλεξάνδρειου Αθλητικού Μελάθρου Θεσσαλονίκης. 

"Στις 2 Δεκέμβρη, ημέρα της δίκης, θα είμαστε όλοι στο Κιλκίς"

Υπογράφει ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Συκεών (μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας)
Ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Συκεών καταγγέλλει την προσπάθεια τρομοκράτησης από μηχανισμούς της κυβέρνησης που σκοπό έχουν την επιβολή σιγής νεκροταφείου μπροστά σε όλη αυτή τη λαίλαπα αντιλαϊκών μέτρων που θέλουν να περάσουν.

"Βόλεϊ Αίας Κιλκίς: Ραντεβού στις κερκίδες για να γράψουμε ιστορία"

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Ο Α.Σ. Αίας Κιλκίς είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πολυπληθέστερα αθλητικά σωματεία του νομού με περισσότερους από 400 αθλητές & αθλήτριες σε 5 διαφορετικά αθλήματα (Βόλεϊ, Στίβος, Τζούντο, Ποδηλασία, Ενόργανη Γυμναστική) με αθλητική αναγνώριση στις αντίστοιχες Ομοσπονδίες και πιστοποιημένους προπονητές.

"Καταγγέλλουμε τον διευθυντή του 2ο ΓΕΛ Κιλκίς - Η τρομοκρατία δε θα περάσει"

Υπογράφει ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Καλαμαριάς 
Την ώρα που οι μαθητές ξεσηκώνονται ενάντια στην αντι-εκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης, έχουμε άλλο ένα κρούσμα αυταρχισμού ‒ αυτή τη φορά στο Κιλκίς: Στις 7 Νοέμβρη, ημέρα του πανελλαδικού μαθητικού συλλαλητηρίου, έξω από το 2ο Λύκειο Κιλκίς συλλαμβάνεται κατόπιν καταγγελίας του διευθυντή του Λυκείου μια νέα γυναίκα (μέλος του Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς και της ΟΓΕ) για «απόπειρα διατάραξης οικιακής ειρήνης» και «διέγερση», επειδή διακινούσε την ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής των Μαθητών έξω από το σχολείο.

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (1-12-2016, 8.45 π.μ.)

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής: