Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

ΑΣΕΠ: Από 12 και μέχρι 22 Δεκεμβρίου 2016, οι αιτήσεις για 4.000 θέσεις στην Υγεία

Εγκρίθηκε από το ΑΣΕΠ και αναρτήθηκε στους διαδικτυακούς τόπους του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) η Δημόσια Πρόσκληση του ΟΑΕΔ Νο 13/2016 για την απασχόληση 4.000 μακροχρόνια ανέργων σε θέσεις πλήρους απασχόλησης, διαφόρων ειδικοτήτων Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, στο “ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ 4.000 ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ” (Άρθρο 64 του Ν. 4430/2016), για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών.

'Άνοιξε δρόμο στη ζωή" - Kαμπάνια της Ελληνικής Αστυνομίας για την οδική ασφάλεια (Video)



Με νίκη αποχαιρέτησε τη χρονιά ο ΑΡΗΣ Παντελεήμονα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άρη Παντελεήμονα
Στην τελευταία αγωνιστική του 2016 ο Μ.Γ.Σ. ΑΡΗΣ Παντελεήμονα πέτυχε μια άνετη νίκη επικρατώντας με 4-1 σκορ των ΕΛΠΙΔΩΝ Κιλκίς. Συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις ευτύχησε από πολύ νωρίς να προηγηθεί με τέρμα του Νικολαΐδη Ανέστη στο 11ο λεπτό και μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου να πετύχει άλλα δυο με τον Παναγιωτίδη Πασχάλη στο 27ο και στο 32ο λεπτό με τον Νικολαΐδη Ευστάθιο. 

Επιμορφωτική Κιλκίς: Επιδοτούμενο πρόγραμμα "Κατάρτιση και πιστοποίηση ανέργων 29-64 ετών"

Πρόγραμμα εκδηλώσεων του Χριστουγεννιάτικου "Παιχνιδοχωριού" του Ράντσου Κιλκίς

Δελτίο τύπου  Ράντσου Κιλκίς
Οι επισκέπτες του «Παιχνιδοχωριού» έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Αϊ Βασίλη στο Σπιτάκι του, να φωτογραφηθούν μαζί του, να κάνουν βόλτα με την άμαξά του, αλλά και να δοκιμάσουν μικρές λιχουδιές στο εργαστήρι του. 

Βαριά ήττα με κακή εμφάνιση για τις Ελπίδες Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς
Σε παιχνίδι για την Β κατηγορία της ΕΠΣ Κιλκίς που διεξήχθη στον Άγιο Παντελεήμονα, ο τοπικός Άρης κέρδισε με 4-1 τις Ελπίδες Κιλκίς. Η μικρότερη ηλικιακή ομάδα του Κιλκίς έκανε την χειρότερη δυνατή εμφάνισης ένα αξιόμαχο και έμπειρο αντίπαλο με χρόνια δράσης στα τοπικά μας πρωταθλήματα. 

Με πρωταγωνιστή τον άνεμο: Αλέξανδρος Κιλκίς - ΑΕΠ Πεδινού ισόπαλοι 1-1

Ανακοίνωση Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς
Η γενική εντύπωση του Α' ημιχρόνου είναι με την φιλοξενούμενη ομάδα να προσπαθεί να αξιοποιήσει τον ευνοϊκό άνεμο, με γρήγορες ενέργειες , σουτ και σέντρες από μακριά, θα απειλήσει στο 8’ με κεφαλιά του Κάργα και στο 12’ με δυνατό ευθύβολο σουτ του Ελέζογλου αλλά μόνο στο πρώτο δωδεκάλεπτο ,γιατί μετά ο Αλέξανδρος προσαρμόστηκε στις συνθήκες του αγώνα και ισορρόπησε το παιχνίδι.

Θεσσαλονίκη: Ανανέωση δελτίων μετακίνησης ΑμεΑ για λεωφορεία ΚΤΕΛ

Από το Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι για την ανανέωση των κουπονιών Α.με.Α ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ ΚΤΕΛ ημερομηνία έναρξης ορίζεται η 12η Δεκεμβρίου 2016 και λήξης η 31η Ιανουαρίου 2017.

Στο 3ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η Ακαδημία του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κιλκίς

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς στο 3ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. 

Βιωματική εκμάθηση αγγλικής γλώσσας στον Αλέξανδρο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Άλλη μια καινοτομία έχει προγραμματίσει να εφαρμόσει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς πάντοτε με γνώμονα τα παιδαγωγικά οφέλη για τα μέλη της. Το Πρόγραμμα έχει εφαρμοστεί στο πρόσφατο παρελθόν από μεγάλους Συλλόγους του εξωτερικού και κυρίως από την Μάντσεστερ Σίτι, και αφορά την ευχάριστη και με διαδραστικό τρόπο εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας αλλά και της ποδοσφαιρικής ορολογίας. 

Συνδιάσκεψη του Π.Ι.Σ. με τους προέδρους των Ιατρικών Συλλόγων της χώρας,

Η υποχρηματοδότηση του Συστήματος Υγείας, η απουσία οργανωμένης Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, οι δυσλειτουργίες του ΕΟΠΥΥ, η υποστελέχωση των Νοσοκομείων, και άλλα σοβαρά προβλήματα στον τομέα της Περίθαλψης τέθηκαν επί τάπητος στην προγραμματισμένη συνδιάσκεψη του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου με τους Προέδρους των Ιατρικών Συλλόγων της χώρας, που πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 παρουσία του Υπουργού Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθού.

Δύο νίκες για την παιδική και εφηβική ομάδα και μία ήττα για την ανδρική ομάδα του Αετού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αετού Κιλκίς
Για την 6η αγωνιστική του Β’ ανδρικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ ο ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ γνώρισε την πρώτη του ήττα εκτός έδρας από την ομάδα του ΑΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΣΠΡΟΥ.

Κιλκίς: Εγκαινιάστηκε η νέα Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Βηματίζω Ι»

Δελτίο τύπου Συλλόγου «ΒηματίΖΩ»
Την Κυριακή 04/12/2016 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» είχε την χαρά να εγκαινιάσει την νέα του Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Βηματίζω Ι», μία υπερσύγχρονη μεζονέτα, επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 24 στο Κιλκίς. 

Συνελήφθη γυναίκα-μέλος σπείρας που εξαπατούσε πολίτες μέσω τηλεφώνου

Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, έπειτα από καταγγελία, οδήγησε στην άμεση σύλληψη μέλους συμμορίας που δραστηριοποιούνταν στην εξαπάτηση ανυποψίαστων πολιτών με το πρόσχημα ότι το παιδί τους προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα.

Συνελήφθη 76χρονος για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου

Συνελήφθη, πρωινές ώρες της 9-12-2016 στα Πατήσια, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), 76χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου.

Τέλος στην «αφάνεια» της γυναίκας αγρότισσας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Συνέδριο με τίτλο «Γυναικεία Επιχειρηματικότητα και Αγροτική Ανάπτυξη. Συνεργασία, Παράδοση, Ποιότητα» και η Έκθεση παραδοσιακών προϊόντων των Γυναικείων Αγροτικών Συνεταιρισμών, που συνδιοργάνωσαν η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων (ΓΓΙΦ), το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥπΑΑΤ) και η Περιφέρεια Αττικής, στις 10 & 11 Δεκεμβρίου 2016 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

Συνέδριο Αγροτεχνολογίας με τίτλο: «Η συμβολή των μικροοργανισμών στη γεωργία, παραγωγή τροφίμων και υγεία»

Οι εξελίξεις στο νέο πεδίο της μεταγονιδιωματικής που φανέρωσαν τον πλούτο των λεγόμενων φιλικών (προβιοτικών μικροβίων) στη φύση, τα εδάφη, τα νερά και τους βυθούς των θαλασσών, αλλά και στα φυτά, τα ζώα και τον άνθρωπο με τις εφαρμογές τους στην γεωργία, κτηνοτροφία και παραγωγή προβιοτικών τροφίμων, την προστασία της υγείας και την πρόληψη ασθενειών, ήταν είναι το αντικείμενο του 5ου Συνεδρίου Αγροτεχνολογίας με τίτλο: «Η συμβολή των μικροοργανισμών στη γεωργία, παραγωγή τροφίμων και υγεία» που διοργάνωσε το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Perrotis College.

Επίσκεψη Φώφης στο Δήμαρχο Κιλκίς

Δελτίο τύπου δήμου Κιλκίς
Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και στελέχη του κόμματος και είχαν μια χρήσιμη συνεργασία πάνω σε ζητήματα που αφορούν το Δήμο Κιλκίς.

Τώρα γυμνάσου το πρωί μόνο με 12 ευρώ το μήνα!

Αγάπη και αλληλεγγύη από τους Προσκόπους και τον "Αλέξανδρο" Κιλκίς

Δελτίο τύπου Προσκόπων Κιλκίς
Με επιτυχία στέφθηκε η καθιερωμένη δράση προσφοράς και αλληλεγγύης που διοργανώνουν οι Πρόσκοποι του Κιλκίς σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου για τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας για την ενίσχυση των Συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως καθώς και των Ενοριακών Παντοπωλείων της πόλεως. 

'Άνοιξε δρόμο στη ζωή" - Kαμπάνια της Ελληνικής Αστυνομίας για την οδική ασφάλεια (Video)

Στο νέο Ε.Σ.Π.Α. το Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Κιλκίς

Ανακοίνωση δήμου Κιλκίς
Σε κόσμους συναρπαστικούς ταξίδεψε το κουκλοθέατρο τους μικρούς και μεγάλους φίλους του που έδωσαν το μαζικό παρόν τους και στην επίσημη έναρξη των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων κουκλοθεάτρου και παντομίμας του Δήμου Κιλκίς το περασμένο Σάββατο.

Εκπαιδευτική αποστολή του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς στη Μαδρίτη

Δελτίο τύπου Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς σε συνεργασία με το Ιταλό Ισπανικό Επιμελητήριο Μαδρίτης και σε συνέχεια των δράσεων στήριξης & επιμόρφωσης των μελών μας ολοκλήρωσε με επιτυχία την πρώτη εκπαιδευτική αποστολή στη Μαδρίτη με θέμα «Επιβιώνοντας σε περίοδο κρίσης -Στρατηγική Τακτική και Ιστορίες επιτυχίας», στο πλαίσιο του προγράμματος Δια Βίου Μάθησης ERASMUS + Mobility 2016-1-EL01-KA102-023074, κινητικότητα εκπαιδευομένων.

2ο Santa Run Kilkis: Ανοιχτή πρόσκληση σε φορείς και συλλόγους

Δελτίο τύπου
Αίαντα Κιλκίς
Ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους φορείς και συλλόγους στον χριστουγεννιάτικο δρόμο αλληλεγγύης Santa Run που διοργανώνει ο Α.Σ. Αίας Κιλκίς υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου.
Σας προσκαλούμε να κάνετε την δική σας ομάδα και να συμμετάσχετε στον πιο ξέφρενο δρόμο περπατήματος που έγινε ποτέ στην πόλη του Κιλκίς με την συνοδεία μουσικής που θα ολοκληρωθεί με ένα τρελό πάρτι με μουσική, χυμούς, κρασί και μπουφέ για όλους τους συμμετέχοντες στην πλατεία ειρήνης.

Θεσσαλονίκη: Η παράσταση «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος»



Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η  Θεματική Αντιπεριφέρεια Τουρισμού και Πολιτισμού της Π.Κ.Μ.  στο πλαίσιο του θεσμού "Βραδιές Θεάτρου" διοργανώνουν τη θεατρική παράσταση «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» των Μ. Ρέππα – Θ. Παπαθανασίου σε σκηνοθεσία Χριστίνας Χατζηγεωργίου από τη θεατρική Ομάδα «Θεατροκάπηλοι» του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης, το Σάββατο 17 & Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 20:00 στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1), με ελεύθερη είσοδο.

Ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής για το 20ο Συνέδριο του ΚΚΕ

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ, σε συνεδρίασή της, αποφάσισε το 20ο Συνέδριο του ΚΚΕ να πραγματοποιηθεί το διάστημα 30 Μαρτίου - 2 Απριλίου 2017, με τα παρακάτω θέματα:
1. Έκθεση δράσης της ΚΕ από το 19ο έως το 20ο Συνέδριο και τα νέα καθήκοντα του Κόμματος έως το 21ο Συνέδριο.

Ο Α. Τζιτζικώστας στην έναρξη του 18ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Παντομίμας Κιλκίς

Παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα πραγματοποιήθηκε η έναρξη του 18ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Παντομίμας Κιλκίς, το οποίο ενισχύει και στηρίζει αδιαλείπτως η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ως έναν από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς θεσμούς της περιοχής.

Πετυχημένη η εθελοντική αιμοδοσία του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

Ανακοίνωση Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Μια ακόμη απόλυτα επιτυχημένη δράση εθελοντικής αιμοδοσίας ολοκλήρωσε ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς το Σάββατο 10-12-2016 στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς (Λ.Α.Φ. Κιλκίς) αποδεικνύοντας ότι η οργάνωση, η τάξη και η πραγματική ανάγκη για προσφορά προς τον συνάνθρωπο είναι τα στοιχειά αυτά που χαρακτηρίζουν το τοπικό τμήμα όπου ολοένα διευρύνει την ποικιλόμορφη και ουσιαστική δράση του σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο. 

Γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία με ένα φιλικό παιχνίδι μπάσκετ

Δελτίο τύπου Αετού Κιλκίς
Ο ΠΑΣ Αετός Κιλκίς, το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς και ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Υποστηρικτών ΑΜΕΑ του Κέντρου γιόρτασαν μαζί την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία διοργανώνοντας εκδήλωση-φιλικό παιχνίδι μπάσκετ, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016 το μεσημέρι στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Κιλκίς.

Στολισμός του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στις Μάνδρες Κιλκίς


Καταργήθηκε η άδεια για τη χρήση μουσικής και μουσικών σε καταστήματα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντο

Καταργήθηκε η υποχρέωση έκδοσης άδειας για τη χρήση μουσικής και χρήση μουσικών στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.