Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Μεγάλο διπλό για τον Κιλκισιακό

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ασταμάτητος ο Κιλκισιακός μας επιβλήθηκε με 1-0 εκτός έδρας στο μεγάλο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Α.Ε. Πολυκάστρου και αποσπάστηκε ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία.

Φραγγίδης:"Όσα δεν είπε ο πρωθυπουργός"

Του Γιώργου Φραγγίδη
Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται δύο χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ και ο απολογισμός για τη χώρα και τους πολίτες είναι τουλάχιστον καταστροφικός. Αρχικά προσπάθησαν να μας πείσουν ότι πρέπει να πανηγυρίσουμε αφού μετά από μια "σκληρή" διαπραγμάτευση το τελευταίο διάστημα, κατάφεραν μια αναδιάρθρωση του χρέους που τα οφέλη θα φανούν μετά από 35 χρόνια (το 2060 κέρδη 45 δις) και για ένα πλεόνασμα που ούτε στα πιο τρελά όνειρα του πιο αισιόδοξου υπουργού μπορεί να επιτευχθεί. 

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συνόλου "πόλις" Κιλκίς (Video)



Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν δύο άτομα με πάνω από 6 κιλά χασίσι

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, οδήγησαν στη σύλληψη 2 ατόμων, για κατοχή σημαντικής ποσότητας κάνναβης.
Πρόκειται για 2 υπηκόους Αλβανίας ηλικίας 22 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα των παραβάσεων της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί αλλοδαπών.

H κατάσταση του οδικού δικτύου στην Κεντρική Μακεδονία

17 Δεκεμβρίου 2016,
Ώρα: 9.00 π.μ.
Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Όλοι στο ΔΑΚ Κιλκίς για τον αγώνα Αίας Κιλκίς vs Αριστοτέλης Σκύδρας


Χριστουγεννιάτικο ωράριο καταστημάτων Κιλκίς

Χριστουγεννιάτικο ωράριο καταστημάτων Κιλκίς


Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στον Ευρωπό Παιονίας


Εκδήλωση στον Βοτανικό Κήπο Κρουσσίων με θέμα την βιώσιμη λειτουργία του

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016, στον Βαλκανικό Βοτανικό Κήπο Κρουσσίων, στην Ποντοκερασιά νομού Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα:
"Η βιώσιμη λειτουργία του Βαλκανικού Βοτανικού Κήπου Κρουσσίων: μοχλός ανάπτυξης της περιοχής."