Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Αποτελέσματα εκλογών ΕΛΜΕ νομού Κιλκίς

  To ΔΣ της ΕΛΜΕ Κιλκίς πραγματοποίησε την ετήσια εκλογοαπολογιστική του συνέλευση και τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. την Τρίτη 20/12/2016 στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς.
Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Φιλικό παιχνίδι με ΠΑΟΚ παίζουν οι γυναίκες του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Οι σπουδαίες κινήσεις στη Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού συνεχίζονται. Τη Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι ο Κιλκισιακός θα υποδεχθεί στο Δημοτικό Στάδιο τη μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη ομάδα της χώρας στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο, τον ΠΑΟΚ.

Ευχές από το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σας ενημερώνει ότι η γραμματεία του Λ.Ε.Κ. θα παραμείνει ανοιχτή έως και την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016. Θα ξεκινήσει την κανονική της λειτουργία από τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 (6 – 8 μ.μ.).

Coca Cola, Nestle, Unilever και Δέλτα αποσύρουν τρόφιμα έπειτα από απειλή για δηλητηρίαση

Ο ΕΦΕΤ, μετά από σχετική ενημέρωση από την Ελληνική Αστυνομία για επαπειλούμενη επιμόλυνση τροφίμων, συνδράμει ενεργά, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Ο Άθλος Κιλκίς στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα kick boxing στη Θεσαλονίκη

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 18/12/2016 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη από τον αθλητικό σύλλογο Βudo fighters Διασυλλογικό Πρωτάθλημα kick boxing υπό την αιγίδα της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Kick boxing (Π.Ο.Κ.) στο κλειστό γυμναστήριο Συκεών.

''Γκολ στη φτώχεια'' θέλει να βάλει η Νέα Δημοκρατία

Με πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας διοργανώνεται αύριο, Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, στις 15:30, ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της ομάδας του Κόμματος και της Εθνικής Ομάδας Αστέγων.

ΟΝΝΕΔ Κιλκίς: "Δεν είσαι μόνος"

Ανακοίνωση ΟΝΝΕΔ Κιλκίς
Η μέρα Ανθρώπινης Αλληλεγγύης καθιερώθηκε με απόφαση της Γεν. Συνέλευσης του ΟΗΕ το 2005, με την σκέψη ότι η αλληλεγγύη είναι μία θεμελιώδης και παγκόσμια αξία, που θα οφείλουμε να διέπει τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων τον 21ο αιώνα. Τιμάμε αυτές τις αξίες.

Θεσσαλονίκη: Βραχυπρόθεσμα μέτρα για την αντιμετώπιση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης

Η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου υπέγραψε απόφαση για την κήρυξη των παρακάτω βραχυπρόθεσμων μέτρων για την αντιμετώπιση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης από αιωρούμενα σωματίδια και την ενημέρωση και προστασία του πληθυσμού. 

Αγώνες «Καλαθοσφαίρισης» και «Χειροσφαίρισης» μαθητών ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες «Καλαθοσφαίρισης» και «Χειροσφαίρισης» που διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Κιλκίς (Ο.Ε.Σ.Α.Δ) για τους μαθητές ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ.

30χρονη οικιακή βοηθός σκούπισε, σφουγγάρισε τσίμπησε τα 16000 ευρώ και την.. έκανε

Η αναλυτική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση κλοπής σημαντικού χρηματικού ποσού από σπίτι.  Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 30χρονης υπηκόου Βουλγαρίας, για το αδίκημα της κλοπής.

Δυνατά τεστ με Αγροτικό Αστέρα για τη Σχολή Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Οι φιλικοί αγώνες της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού συνεχίστηκαν και αυτή τη Κυριακή, με την ακαδημία του ΑΟΚ να μεταβαίνει στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης για παιχνίδια με τον Αγροτικό Αστέρα.

Ευχές από την ΕΠΣ Κιλκίς


Εκδρομή του Άθλου Κιλκίς στον Αστερόκοσμο της Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 17/12/2016 ημέρα Σάββατο πραγματοποιήθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλο Κιλκίς εκδρομή στον Αστερόκοσμο της Θεσσαλονίκης. Η εκδρομή έγινε στα πλαίσια της ανάπαυλας ενός από τα ελάχιστα Σαββατοκύριακα που είχε ο Σύλλογος ελεύθερα χωρίς υποχρεώσεις αγώνων, με σκοπό την χαλάρωση των αθλητών άλλα και με σκοπό την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ τους και την ανάπτυξη του αισθήματος της ομαδικότητας διασκεδάζοντας στους χώρους του λούνα παρκ.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016, στις 11:00’ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέμα ημερήσιας διάταξης:

Σύσκεψη για το θέμα της ακαταλληλότητας των κτιριακών εγκαταστάσεων του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς

Ευρεία σύσκεψη για το θέμα της ακαταλληλότητας των κτιριακών εγκαταστάσεων του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου.

Έξυπνες υπηρεσίες και προϊόντα για την καλλιέργεια ρυζιού

Παρουσία πλήθους καλλιεργητών ρυζιού πραγματοποιήθηκε σήμερα η ημερίδα «Βιώσιμη Ανάπτυξη στην Καλλιέργεια του Ρυζιού με τη Χρήση Σύγχρονων Τεχνολογιών», υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο δράκος του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς κατασπαράζει αθώες ΚΝίτισσες

Αντίλογος στις καταγγελίες εναντίον του διευθυντή του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς Αναστάσιου Χονδροματίδη
Παρεμβαίνει ο Γρηγόρης Κυριακού, καθηγητής πληροφορικής του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς
(Εκτενή αποσπάσματα του παρόντος κειμένου εκφωνήθηκαν στη Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Ν. Κιλκίς την 20-12-2016)
Έχουμε γίνει μάρτυρες σωρείας καταγγελιών εναντίον του διευθυντή του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς Αναστάσιου Χονδροματίδη: όποιος «δημοκράτης», φυσικό πρόσωπο ή σύλλογος, σέβεται τον εαυτό του θεώρησε υποχρέωσή του να του «τραβήξει» και μια καταγγελία. 

28χρονος τσέπωσε 7000 ευρώ του εργοδότη του και είπε ότι τον λήστεψαν

Εξιχνιάστηκε μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών, υπόθεση ψευδούς καταγγελίας για κλοπή χρηματικού ποσού.

"Mαθητές του Ειδικού Σχολείου και του 1ου Δημοτικού Σχολείου, Κιλκίς τα έψαλλαν στον Βεργίδη"

Τους μαθητές του Ειδικού Σχολείου και του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης.

"Μαρία Ντίνου, σου ευχόμαστε πετυχημένη επαγγελματική διαδρομή"


Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου ΩΡΛ ιατρείου της Χειρουργού Ωτορινολαρυγγολόγου Μαρίας Ντίνου στο χώρο όπου στεγάζεται επί της οδού Σόλωνος 7 στο Κιλκίς παρουσία φίλων και συναδέρφων.

Συναυλία εκκλησιαστικών ύμνων από τον σύλλογο ιεροψαλτών «Πέτρος ο Γλυκύς»

Δελτίο τύπου συλλόγου ιεροψαλτών της Ι.Μ. Πολυανής, Κιλκισίου και Αγίου Αθανασίου «Πέτρος ο Γλυκύς»
Σε ιδιαιτέρως κατανυκτικό κλίμα και με τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Εμμανουήλ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18.12.16 η συναυλία εκκλησιαστικών ύμνων του Αγίου Δωδεκαημέρου από τη βυζαντινή χορωδία του συλλόγου ιεροψαλτών της Ι.Μ. Πολυανής, Κιλκισίου και Αγίου Αθανασίου «Πέτρος ο Γλυκύς», στον ιερό μητροπολιτικό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Αίας Κιλκίς: Σήμερα στις 8:30 το βράδυ, όλοι στο ΔΑΚ Κιλκίς για το κύπελλο Ελλάδος στο βόλεϊ γυναικών


Ευχές από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γουμένισσας


Αναβίωση του εθίμου «Κόλιντε» στο Πολύπετρο Παιονίας

Ανακοίνωση
τοπικής
κοινότητας
Πολυπέτρου
δήμου Παιονίας
Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την αναβίωση του εθίμου «Κόλιντε» που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του Πολυπέτρου την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 7μ.μ.