Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Κι έτσι έπαιξε ο Κιλκισιακός Α' με τον Κιλκισιακό Β'

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Μια πραγματική γιορτή το απόγευμα της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις του Σταυροχωρίου, με την Ανδρική Ομάδα του Κιλκισιακού, να υποδέχεται σε φιλικό αγώνα τη δεύτερη ομάδα.

«Ο Άι Βασίλης στη φυλακή» από την Θεατρική Ομάδα του ΠΑΜΕ και της ΟΓΕ

Δελτίο τύπου Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Συκεών
Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Συκεών πραγματοποιήθηκε χθες μια ακόμη συνδιοργάνωση του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Συκεών με το Σύλλογο Γονέων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Συκεών.

Τρία βραβευμένα οικολογικά σχολεία στο Κιλκίς

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 έγινε, στο Μουσείο Μπενάκη, η απονομή των πράσινων σημαιών στα σχολεία, που ακολούθησαν το πρόγραμμα των Οικολογικών Σχολείων, κάνοντας δράσεις για το Περιβάλλον και την Αειφορία. 

Ευχές από την Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κιλκίς


Μαθήματα αγγλικών στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς

Ανακοίνωση Ακαδημίας Αλέξανδρος
Αθλητισμός και Παιδεία για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Με αυτόν τον στόχο προγραμματίζει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ και σ' αυτό το πλαίσιο εφαρμόζει μαι μοναδική για τα Ελληνικά δεδομένα καινοτομία. 

''ΚΟΛΙΝΤΕ'' στη Γουμένισσα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ''


Έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016, στις 13:00’ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέμα ημερήσιας διάταξης:

Με ένα όμορφο video, η Ελληνική Αστυνομία σας εύχεται χρόνια πολλά και καλές γιορτές



Φιλικά παιχνίδια του Αετού Κιλκίς με Αχιλλέα Τριανδρίας

Δελτίο τύπου Αετού Κιλκίς
Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου ο ΑΕΤΟΣ έπαιξε φιλικά παιχνίδια με την αντίστοιχη Ακαδημία του ΑΧΙΛΛΕΑ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ στο κλειστό του ΑΧΙΛΛΕΑ στη Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη: Η επιθεώρηση «Η όπερα βγήκε απ’ τον Παράδεισο» στο Θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η Θεματική Αντιπεριφέρεια Τουρισμού και πολιτισμού της Π.Κ.Μ. στην πρώτη τους συνεργασία με την Λυρική Σκηνή Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικο Gala  με τα ωραιότερα αποσπάσματα από όπερες μέσα στην
λυρική κωμωδία – επιθεώρηση  «Η όπερα βγήκε απ’ τον Παράδεισο»  της Κασσάνδρας Δημοπούλου  σε σκηνοθεσία της Άντας Τσεσμελή – Edwards  την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 21:00 στο Θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών (Εθνικής Αμύνης 2) με ελεύθερη είσοδο.

Ευχές από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ''

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας
''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ'' σας εύχεται καλά Χριστούγεννα, Ευτυχισμένο και Δημιουργικό το νέο έτος.

"Δεν ξέρω πως βρέθηκαν εδώ αυτά τα εργαλεία κύριε πόλισμαν"

Σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς σε βάρος ενός 35χρονου ημεδαπού για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Ειδικότερα χθες (20-12-2016) το πρωί σε αιφνιδιαστική έρευνα σε οικία αλλά και αποθήκη του προαναφερόμενου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ηλεκτρικών εργαλείων την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Κιλκίς: Έπιασαν επ’ αυτοφώρω 3 άτομα γιατί έθαβαν με εκσκαφέα λύματα αγνώστου προελεύσεως

Συνελήφθησαν χθες (20-12-2016) το μεσημέρι και το απόγευμα σε αγροτική περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιλκίς 3 ημεδαποί ηλικίας 32, 41 και 71 ετών για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί προστασίας περιβάλλοντος. 

Δοϊράνη: Τσάκωσαν 53χρονο Βούλγαρο για ένα μαχαίρι, ένα Taser και ένα τσεκούρι

Συνελήφθη σήμερα (21-12-2016) τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Δοϊράνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς ένας 53χρονος υπήκοος Βουλγαρίας διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο (ΤΑΞΙ) που οδηγούσε, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν:

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία από τους Παίονες Γουμένισσας

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ''
Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του τμήματος της Μικτής Χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ'', την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 7:00 μ.μ στο πολιτιστικό κέντρο της πόλης μας.

Ευχές από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Κιλκίς


Ευχές από τον Νηρέα Κιλκίς


Ο Δήμος Παιονίας ευχαριστεί την εταιρία «GRAZIA»

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Ο Δήμος Παιονίας με μεγάλη χαρά παρέλαβε την δωρεά χριστουγεννιάτικων ειδών εκ μέρους της εταιρίας ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΤΗΦΕΛΗΣ ΑΒΕΕ «GRAZIA» και ευχαριστεί για την ευγενική χορηγία.

Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και με δεδομένη την στενότητα των πόρων, η προσφορές των ιδιωτών αποτελούν ανάσα για τους οργανισμούς μας. Ευελπιστούμε τέτοιες ενέργειες να τύχουν ανταπόκρισης και παραδείγματος και από άλλους.

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς


Ανακοίνωση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Με χαρά σας προσκαλούμε, στις 22-12-2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 6:00 μ.μ., στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ μας!

Το ISIS ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης στο Βερολίνο

Πηγή: Deutsche Welle
Χωρίς απτά αποτελέσματα συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για την διαλεύκανση της υπόθεσης. Στο μεταξύ η τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε μέσω του πρακτορείου του Amaq την ευθύνη της επίθεσης.

Ευχές από τον Σύλλογο Τριτέκνων Πολυκάστρου νομού Κιλκίς


Αποτελέσματα εκλογών ΕΛΜΕ για το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Κιλκίς

To ΔΣ της ΕΛΜΕ Κιλκίς πραγματοποίησε την ετήσια εκλογοαπολογιστική του συνέλευση και τις εκλογές για την ανάδειξη Αντιπροσώπων για το Ν.Τ της ΑΔΕΔΥ Ν.ΚΙΛΚΙΣ. την Τρίτη 20/12/2016 στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς.
Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: