Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Ευχές από τον πολιτευτή Νίκο Τατίδη


Η "Πιο Όμορφη Ιστορία" στην 4Ε

Η "Πιο Όμορφη Ιστορία" στην 4Ε
Βράδυ Χριστουγέννων 21:30 
Η πιο όμορφη ιστορία του κόσμου, έρχεται βράδυ Χριστουγέννων στις οθόνες σας. Η τηλεόραση 4Ε γιορτάζει μαζί σας την Γέννηση του Θεανθρώπου με ένα μοναδικό εορταστικό πρόγραμμα. 

Ευχές από την εταιρία Χρηματοικονομική ΙΚΕ Κιλκίς


Ευχές από τον Αθλητικό Σύλλογο "΄Αθλος" Κιλκίς

Ευχές από τον Σύλλογο Επιστημόνων "Αριστοτέλης"


Όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ Κιλκίς


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Παιδικά χαμόγελα, μουσική, ανεμελιά, εκπλήξεις, άφθονο κρασί, κέφι και στιγμές χαλάρωσης για τους γονείς και φυσικά ...πολύ παιχνίδι και ποδόσφαιρο. Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που θα γίνει στο Αθλητικό Κέντρο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ για τους μικρούς ...αλλά και μεγάλους φίλους της Ακαδημίας. Το πάρτυ θα ξεκινήσει το απόγευμα της Τετάρτης στις 4.30 και θα τα έχει όλα.

Ο Βασίλης Πρατσινάκης ...με μια αγκαλιά τραγούδια... στο Live stage ΕΝΤΕΧΝΟΝ


Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΑΤΣΙΝΑΚΗΣ με τον Γιάννη Φιλιππουπολίτη στο πιάνο και τον Ηλία Βελλή στο μπουζούκι και λαούτο γιορτάζει μαζί σας και στο Live stage ΕΝΤΕΧΝΟΝ, ανήμερα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Παρών δηλώνει το Kinesis-Gym, στο επετειακό Bodypump 100

Δελτίο τύπου Kinesis Gym Kilkis
Η LesMills είναι μια διεθνής εταιρία με αντικείμενο το fitness και έχει δημιουργήσει ομαδικά προγράμματα όπως το Bodypump. Πρόκειται για την αυθεντική τάξη με βάρη που βελτιώνει την δύναμη, τονώνει το σώμα και μας ωθεί στα όρια κάθε φορά.

Εξετάσεις απόκτησης ειδικής άδειας ταξί

Από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι προγραμματισμένες εξετάσεις απόκτησης ειδικής άδειας ταξί θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017, στην εξωτερική αίθουσα ADR με ώρα έναρξης 9.00 π.μ

Ευχές από την ΟΝΝΕΔ Κιλκίς


Ευχές από τον Απόστολο Τζιτζικώστα


Με τους "Παίονες" Γουμένισσας αναβίωσε το έθιμο ''Ρουσαλιές'' στην πλατεία Αριστοτέλους Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου "Παιόνων" Γουμένισσας
Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου "Οι Παίονες" Γουμένισσας ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, όπου από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα αναβίωσε το έθιμο ''ΡΟΥΣΑΛΙΕΣ'' στην πλατεία Αριστοτέλους και σε άλλα κεντρικά σημεία της πόλης. 

To 3ο Γυμνασίου Κιλκίς ευχαριστεί την Κονσερβοποιία Βορείου Αιγαίου

"Η σχολική κοινότητα του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς ευχαριστεί την Κονσερβοποιία Βορείου Αιγαίου για την πολύτιμη βοήθειά της στη δημιουργία της ιστοσελίδας του σχολείου μας και την κοινωνική της ευαισθησία με την προσφορά τροφίμων σε οικονομικά ευάλωτες οικογένειες μαθητών μας."


Από 6.000 έως 8.000 η ταρίφα για αγορά βρέφους

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης μετά από πολύμηνη και συστηματική έρευνα, κατάφερε να εξακριβώσει πλήρως τη δράση δικτύου που οργάνωνε παράνομες υιοθεσίες από τη Βουλγαρία σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας και της Αττικής.

Κιλκίς: Είπαν ότι είναι από την ΔΕΗ μπήκαν στο σπίτι 98χρονου και άρπαξαν 6.000 ευρώ

Εξιχνιάσθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σάντας περίπτωση απάτης σε βάρος ηλικιωμένου. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 46χρονης ημεδαπής, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, η προαναφερόμενη το Μάιο του 2015 σε περιοχή του Κιλκίς, από κοινού με τρεις συνεργούς της, προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ, με το πρόσχημα εργασιών στον ηλεκτρολογικό πίνακα σπιτιού και ενδεχόμενο κίνδυνο βραχυκυκλώματος, αφαίρεσαν από τον 98χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού το χρηματικό ποσό των 6.000 ευρώ.

Κιλκίς: Παρίστανε τον υπάλληλο της ΔΕΗ και άρπαξε από 87χρονη 15.000 ευρώ

Εξιχνιάσθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σάντας περίπτωση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 31χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα το Σεπτέμβριο του 2016 σε περιοχή του Κιλκίς, προσποιούμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ απέσπασε από 87χρονη μέσα στο σπίτι της, το χρηματικό ποσό των 15.000 ευρώ.

Ευχές από το Nirvana Kilkis

Ευχές από τον Μουσικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ευρωπού Παιονίας

Είπαν τα Κάλαντα στον Ανδρέα Βεργίδη

Τη χορωδία της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «Ο ΠΟΝΤΟΣ» δέχθηκε στο γραφείο του σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης.

Κορυφώνονται οι εγγραφές στο 2ο Santa Run Kilkis

Δελτίο τύπου 2ου Santa Run Kilkis
Κορυφώνονται οι εγγραφές τις τελευταίες ημέρες για το 2ο Santa Run Κιλκίς ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η παραλαβή του εξοπλισμού από τους πρώτους Αγιο-Βασίληδες. Ατομικές, "οικογενειακές" αλλά και ομαδικές εγγραφές από συλλόγους της πόλης που θέλουν να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στην φετινή γιορτινή φιλανθρωπική διοργάνωση.

Ευχές από την Αναπτυξιακή Κιλκίς


Την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Κιλκίς Μαρία Βλάχου καταγγέλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων

Αναφορά – καταγγελία της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων)
Προς τον Υπουργό Υγείας κ.  Ανδρέα Ξανθό
"Κύριε Υπουργέ,
Σας κοινοποιούμε αναφορά – καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων του Γ.Ν. Κιλκίς, που καταγγέλλεται η Διοικήτρια του Νοσοκομείου για την απαράδεκτη συμπεριφορά της απέναντι στους εργαζόμενους και το Δ.Σ. του Σωματείου.

Κιλκίς: Περιοδείες για τη διάδοση των Θέσεων του 20ου Συνεδρίου του ΚΚΕ

Δελτίο τύπου ΚΚΕ
Με ενθουσιασμό και μαχητικότητα τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διακίνησαν τον Κυριακάτικο Ριζοσπάστη που περιείχε τις Θέσεις για το 20ο Συνέδριο του ΚΚΕ με σύνθημα: «Ισχυροποιούμε το ΚΚΕ. Για δυνατό εργατικό κίνημα και κοινωνική συμμαχία. Για την εξουσία - το Σοσιαλισμό» και θα διεξαχθεί από τις 30 Μάρτη έως τις 2 Απρίλη 2017. 

Χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Πολύκαστρο


Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς (Video)