Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικη συναυλία 2016 του συνόλου "πόλις" (Video)


Χριστουγεννιάτικη συναυλία 2016 του συνόλου "πόλις"στο Κιλκίς την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016, στην Πλατεία Ειρήνης.

Ευχές από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 1ου ΓΕΛ Κιλκίς


Σε Μίνι Τουρνουά Α’ & B’ Ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Σε ένα πολύ όμορφο Μίνι τουρνουά που διεξήχθη στο στάδιο της Ευκαρπίας πήραν μέρος οι δυο μεγάλες ομάδες της Ακαδημίας μας μαζί με την οικοδέσποινα Νίκη Ευκαρπίας και Λύκοι Αναβρυτού. 

Κάτω τα χέρια από το κτίριο Τ.Ε.Ι. Κιλκίς.

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
Αναδείχτηκε το μεγάλο πρόβλημα των σχολικών κτιρίων στο Κιλκίς. Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια αποδείχτηκε για άλλη μία φορά, η ανευθυνότητα των υπηρεσιών των κυβερνήσεων που πέρασαν από αυτόν τον τόπο. Το κτίριο ουσιαστικά ήταν ακατάλληλο από την κατασκευή του.

Ευχές από την ψυχολόγο Έλλη Φρεγγίδου


Ευχές από την ΑΔΕΔΥ Κιλκίς


Ευχές από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς (Video)

Ευχές από την Ελληνική Αστυνομία

Η ζωγραφιά του Ιωάννη επιλέχθηκε ως ηλεκτρονική ευχετήρια κάρτα της Ελληνικής Αστυνομίας κατόπιν ηλεκτρονικής ψηφοφορίας στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης «Facebook» που διατηρεί.

Ευχές από το Γραφείο Ενημέρωσης Αστυνομίας


Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν στη Θεσσαλονίκη 26χρονο για κατοχή χασισιού

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 26χρονου υπηκόου Βουλγαρίας, για κατοχή ποσότητας κάνναβης.

Ευχές από το Σωματείο Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς


Ευχές από την εταιρία Ολοκληρωμένων Υπηρεσιών Διαδικτύου ΚΟΝΕΤ



Η KONEΤ σας εύχεται καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα
και ευτυχισμένο το νέο έτος! 
Σας ευχαριστούμε θερμά που επιλέγεται την ΚΟΝΕΤ
για τις διαδικτυακές σας υπηρεσίες και παραμένουμε
στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε!

Αστυνομικοί της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας της Χαλκιδικής προσέφεραν διάφορα είδη σε ΚΑΠΗ της Χαλκιδικής

Με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, το προηγούμενο διάστημα συγκεντρώθηκαν διάφορα είδη από το αστυνομικό προσωπικό, αλλά και από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, τα οποία διατέθηκαν από αστυνομικούς της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας σε συνολικά οκτώ (8) ΚΑΠΗ σε απομακρυσμένες κυρίως περιοχές της Χαλκιδικής.

''Μια μαμά κι έναν καιρό...'' - Μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα!


Της Ευγενίας Τσομπανοπούλου
Παραμονή Χριστουγέννων και προσπαθώ να προγραμματίσω τις τελευταίες αγορές. Να πάω μάρκετ να γεμίσω το ψυγείο… μακάρι Θεέ μου όλα τα ψυγεία να είναι γεμάτα τέτοιες ημέρες. Να πάω στον κρεοπώλη και εύχομαι το εορταστικό τραπέζι να στρωθεί για όλο τον κόσμο. 

Όσιος Νικόδημος: Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών από Χριστούγεννα έως Πρωτοχρονιά


Ώρες Θείας Λειτουργίας των Χριστουγέννων στους Ιερούς Ναούς του Κιλκίς

Ἡ Ἱερά Μητρόπολις Πολυανής καί Κιλκισίου ἀνακοινώνει πρός τους Χριστιανούς της πόλεως του Κιλκίς, προς ενημέρωσίν τους, τις ώρες κατά τις οποίες θα αρχίσει η Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων στους Ιερούς Ναούς της πόλεως την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016.

Τα Χριστούγεννα εν έτει 2016 μ.Χ.

† Ο Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος
«Η Γέννησίς σου, Χριστέ, ο Θεός ημών, ανέτειλε τω κόσμω το φως το της γνώσεως…».
Φθάσαμε και πάλι στην εορτή των Χριστουγέννων. Η, αν θέλετε, μέσα στην αλληλεγγυότητα θεανθρωπίνων και ανθρωπίνων, αιωνίων και προσωρινών, μας έφθασαν οσονούπω τα Χριστούγεννα. Η εόρτια εκκλησιαστική βιωματική ανάμνηση του σωτηριώδους υπέρ ημών μυστηρίου της Γέννησης του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Του Υιού του Θεού που έγινε τέλειος άνθρωπος, Υιός της Παρθένου. Όπως το θέλησε ο Πατέρας και ο ίδιος ο Υιός και το Άγιο Πνεύμα. Για χάρη μας.

Eγκύκλιος Χριστουγέννων Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ

Πρός τον Ιερόν Κλήρον και τον Ευσεβή λαόν
τῆς καθ’ ἠμᾶς Ἱερᾶς Μητροπόλεως
Ἀγαπητοί μου ἀδελφοί, τέκνα ἐν Κυρίω ἀγαπητά,
Μέ πολλήν χαρά καί ἀγαλλίαση πνευματική ὑποδεχόμαστε καί πάλι τίς Ἅγιες ἡμέρες τῶν Χριστουγέννων. Τίς ἡμέρες πού μιλοῦν γιά τήν ὑπέρτατη εὐλογία καί πνευματική χαρά πού προσφέρεται στό ἀνθρώπινο γένος μέ τή γέννηση τοῦ Χριστοῦ μας. Ἡ γέννηση πού σημαίνει ἀρχή ζωῆς καί ἐν προκειμένου ζωῆς ὑπερουσίου, ζωῆς ἀναγεννήσεως διά τόν κάθε ἄνθρωπο ξεχωριστά καί δί’ ὅλη τήν ἀνθρωπότητα μαζί.

Oνομαστήρια Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Εμμανουήλ

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως
Η Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου, δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων άγει τα σεπτά ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης και Ποιμενάρχης μας κ. Εμμανουήλ.
Ανήμερα των Χριστουγέννων και ώρα 5:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς, κατά τη διαρκεία θα χειροθετήσει κατά το έθος νέους αναγνώστες.

Την Βασιλόπιτά του κόβει ο Σούλης Καζαντζίδης

Δείτε νεότερη ανακοίνωση ΕΔΩ
Ο Πολιτευτής της ΝΔ Ν. Κιλκίς κ. Αναστάσιος Καζαντζίδης ανακοινώνει ότι την Κυριακή 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 και ώρα: 12 το μεσημέρι σε αίθουσα του ξενοδοχείου ΕΥΡΥΔΙΚΗ στο Κιλκίς (οδός Σόλωνος 15) θα πραγματοποιήσει την κοπή της Βασιλόπιτας με τους φίλους που τον στήριξαν και τον στηρίζουν στην πολιτική του διαδρομή.

Ευχές από τους Αστυνομικούς της Γειτονιάς Κιλκίς