Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Ευχές από το Θεατρικό Εργαστήρι Αξιούπολης

Εκδρομή Συλλόγου Σαρακατσαναίων νομού Κιλκίς "Ο Φλάμπουρας"

Ανακοίνωση Συλλόγου Σαρακατσαναίων νομού Κιλκίς "Ο Φλάμπουρας"
"Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων νομού Κιλκίς "Ο Φλάμπουρας", διοργανώνει ημερήσια εκδρομή την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017 στην Κατερίνη, καθώς θα παρευρεθεί στην εκδήλωση Μπουκβάλα – Βασιλοκλούρα (Κοπή Σαρακατσάνικης Πίτας).

Φραγγίδης: "Οι αναγκαίες προτεραιότητες για το 2017"

Του Γιώργου Φραγγίδη
Τις μέρες αυτές των γιορτών πολλές είναι οι συζητήσεις που γίνονται από τους Έλληνες, όπου κι αν συναντιούνται, σχετικά με το σήμερα και το αύριο στη χώρα μας και το τι "μέλλει γενέσθαι" το 2017.

Ο Έλληνας του Πόντου YANNİS VASİLİS YAYLALI στο Τουρκικό κράτος-φυλακή

Γράφει ο
Θεοφάνης Μαλκίδης
Φέτος συμπληρώνονται 45 χρόνια διώξεων πολιτικών και διανοουμένων, συνεχών δολοφονιών, αγνοουμένων, καταπίεσης, τυραννίας και λευκών κελιών στην Τουρκία. 
Η Τουρκία κατατάσσεται μεταξύ των πρώτων χωρών, με κριτήριο τον αριθμό των φυλακών της. Διαθέτει 19 διαφορετικούς τύπους φυλακών, πάνω από 650 (!) φυλακές και δεκάδες φυλακές τύπου F (λευκά κελιά). 

Φιλικό για την Β' ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς στο Παλιό Αγιονέρι με τον τοπικό Ατρόμητο

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς
Με φιλικό παιχνίδι των 2*35’ συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδος των Ελπίδων εν όψη του δεύτερου γύρου με τον Ατρόμητο Παλιού Αγιονερίου. 

Backstage από τα γυρίσματα των Ευχών της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" (Video)



Προετοιμασία Κιλκισιακού για το φιλικό με Κρηστώνη

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού 
Αν και βρισκόμαστε σε περίοδο εορτών, ο Κιλκισιακός συνεχίζει εντατικά τις προπονήσεις και τους φιλικούς αγώνες για να παρουσιαστεί έτοιμος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 7 Ιανουαρίου.

Με τις γυναίκες του ΠΑΟΚ παίζουν οι γυναίκες του Κιλκίσιακού

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Οι σπουδαίες κινήσεις στη Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού συνεχίζονται. Τη Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι ο Κιλκισιακός θα υποδεχθεί στο Δημοτικό Στάδιο τη μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη ομάδα της χώρας στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο, τον ΠΑΟΚ.

Ευχές από το γυμναστήριο Kinesis-Gym Kilkis

Η διεύθυνση και το προσωπικό του γυμναστηρίου Kinesis-Gym σας εύχονται καλή χρονιά με υγεία, ευεξία και δύναμη. Ο καινούργιος χρόνος που θα έρθει να φέρει μόνο χαρά, ευτυχία και αγάπη στις καρδιές όλων.

Παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας ως τις 2 Ιανουαρίου 2017

Μέχρι τις 2 Ιανουαρίου μπορούν οι φορολογούμενοι να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας του 2017 στο πλαίσιο μιας… άτυπης παράτασης από το ΥΠΟΙΚ, σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί η συμφόρηση στα γκισέ των τραπεζών και των ΕΛΤΑ.

Σε αυξημένη ετοιμότητα η Ελληνική Αστυνομία και το Πυροσβεστικό Σώμα

Η Ελληνική Αστυνομία και το Πυροσβεστικό Σώμα, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που εκδηλώνονται σε διάφορες περιοχές της χώρας, βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα, προκειμένου να ανταποκριθούν σε κάθε περίπτωση που κριθεί αναγκαία η παρέμβαση και η συνδρομή τους, στην αντιμετώπιση προβλημάτων από την κακοκαιρία.

Οι "Παίονες" Γουμένισσας στην ''Πόλη των Ονείρων'' Πολυκάστρου

Δελτίο τύπου  "Παιόνων" Γουμένισσας
Μια όμορφη εμπειρία απολαύσαμε την Τρίτη 27/12/2016 στο Πολύκαστρο. Τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, όπως και η μικτή χορωδία, συμμετείχαν στην ''Πόλη των Ονείρων''.

Κάλαντα από την μικτή χορωδία των "Παιόνων" Γουμένισσας

Δελτίο τύπου "Παιόνων" Γουμένισσας
Παραμονή Χριστουγέννων μέλη της μικτής χορωδίας του πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ'' έψαλλαν τα κάλαντα στον Μητροπολίτη Γουμενίσσης Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κκ Δημήτριο, καθώς και στο προσωπικό και τους ασθενείς του Νοσοκομείου Γουμένισσας. 

Χαλκιδική: Αντιπλημμυρικά έργα προϋπολογισμού 8 εκατομμυρίων ευρώ

Στην αντιπλημμυρική προστασία τεσσάρων περιοχών της Χαλκιδικής προχωρά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μετά την υπογραφή της ένταξης ισάριθμων έργων στο νέο ΕΣΠΑ (ΣΕΣ 2014 – 2020) από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Ο Άγιος Βασίλης στους "Παίονες" Γουμένισσας

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016, ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα στους χορευτές των παιδικών τμημάτων του Συλλόγου "Παίονες" Γουμένισσας και ευχήθηκε τόσο σ΄αυτούς όσο και στις οικογένειές τους καλές γιορτές.

Ευχές από τον Γιάννη Τσογγίδη


Ευχές για το νέο έτος από τον ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς

Υπογράφει ο  ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
"Ευχόμαστε χρόνια πολλά, καλή χρονιά, με συλλογική προσπάθεια ας δυναμώσουμε την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο με ελευθερία, δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια, αλληλεγγύη και προκοπή.

Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών νομού Κιλκίς πάει θέατρο στη Θεσσαλονίκη

Ανακοίνωση Πολιτιστικής Εταιρία Εκπαιδευτικών νομού Κιλκίς
Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών νομού Κιλκίς διοργανώνει κάθοδο στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017 για να παρακολουθήσουμε την θεατρική παράσταση « Σμύρνη μου αγαπημένη» της Μιμής Ντενίση στο Μέγαρο Μουσικής. Η αναχώρησή μας θα γίνει στις 5.00 μ.μ. από την Πλατεία Ειρήνης.

Έψαλλαν τα κάλαντα και στον Γκουντενούδη

Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα γέμισε το πρωί της 23ης Δεκεμβρίου το Δημοτικό Κατάστημα Πολυκάστρου καθώς τοπικοί φορείς τραγούδησαν τις μελωδίες των Χριστουγέννων στον Δήμαρχο Παιονίας, κ. Χρήστο Γκουντενούδη, στους Αντιδημάρχους αλλά και τους εργαζόμενους στο Δημαρχείο.

2ο Santa Run Kilkis: Ξεκινάμε σήμερα

Δελτίο τύπου 2ου Santa Run Kilkis
Έφτασε η μεγάλη μέρα που το 2ο Santa Run Kilkis θα λάβει χώρα. Ευχαριστούμε τους πολίτες και τους συλλόγους που αγκάλιασαν την χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκδήλωσή μας και δεσμευόμαστε να τους χαρίσουμε μία ξεχωριστή εμπειρία.

Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη προσφορά από το Yoga Pilates House Kilkis


"Τι λέω στο παιδί μου για τις πιθανές απόπειρες αρπαγής ανηλίκων"

Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς επισημαίνουν
Για το θέμα της πιθανής απόπειρας αρπαγής ανηλίκων, τα παιδιά θα ενημερωθούν από τους δασκάλους χωρίς φυσικά να τα φοβίσουν αλλά το σημαντικότερο θα είναι το κάθε ένα να ενημερωθεί και από εσάς τους γονείς.
Χωρίς πανικό και φόβο, λοιπόν, συμβουλέψτε τα παιδιά σας ώστε:

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς, την Παρασκευή στις 30 Δεκεμβρίου 2016





Δημόσια – μη Προγραμματισμένη Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 30 Δεκεμβρίου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00, για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ:

Θεσσαλονίκη: Φιλανθρωπικό 3ήμερο Χριστουγεννιάτικο Παιδικό Φεστιβάλ



Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η  Θεματική Αντιπεριφέρεια Τουρισμού και Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνουν  «3ήμερο Χριστουγεννιάτικο Παιδικό Φεστιβάλ»  για μικρούς και μεγάλους με ελεύθερη είσοδο και για φιλανθρωπικό σκοπό  στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1)