Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Καφέ Μύλου Θεσσαλονίκης: Παρουσίαση του βιβλίου «ΠΡόΣΩΠΑ» του Γιώργου Σακκά

Ο Γιώργος Σακκάς γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο του 1980 και από σχετικά μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη συγγραφή. Ξεκίνησε με ποιήματα και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε ιστορίες μυθοπλασίας.

Τον Αύγουστο του 2015 και έπειτα από χρόνια μάχη με την έλλειψη εμπιστοσύνης προς τον εαυτό του, ελευθερώθηκε με το πρώτο ολοκληρωμένο βιβλίο του, το «και μετά, Σιωπή!», το οποίο τον βάπτισε συγγραφέα.

Το «ΠΡόΣΩΠΑ » είναι το δεύτερο και πιο επικίνδυνο, όπως το χαρακτηρίζει ο ίδιος, βιβλίο, διότι τον ώθησε σε υπόγεια του εαυτού του που αγνοούσε τον πυθμένα τους και που ίσως δεν εξερευνούσε ποτέ!

Μέσω της συγγραφής ανακαλύπτει και ένα κομμάτι από το παζλ της αυτό-ολοκλήρωσης και συνεργάζεται με τη ψυχή η οποία του δείχνει τον δρόμο.

Ένα ψυχολογικό θρίλερ από το οποίο ξεπροβάλλει η μεταφυσική αναζήτηση του συγγραφέα αποκαλύπτοντας την αγωνία για τον κρυμμένο, βαθύ, διαχρονικό εαυτό του ανθρώπου, ο οποίος καθοδηγούμενος από σκοτεινές δυνάμεις της ψυχής, είναι ικανός για τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα. Η ύπαρξη καταδικάζεται ως η μόνη υπεύθυνη για τα δεινά που της επιβάλλονται.

Καλή ανάγνωση, με τα μαχαίρια ανάποδα

Το Σαββατο 14 Ιανουαρίου παρουσιάζει το νέο του βιβλίο στο ΚΑΦΕ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ
Συντονισμός: ΜΑΚΗΣ ΡΟΥΣΟΜΑΝΗΣ

Αφήγηση: Λάζαρος Πεταλούδης,

Μουσική: Κωνσταντίνα Πάλλα

Ομιλητές: Δέσποινα Πλούσιου, Μαρία Φουστελιεράκη

INFO Καφέ του Μύλου
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
Ώρα έναρξης: 18:30
Τηλ κρατήσεων: 698 085 9292


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.