Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Μια στενάχωρη νίκη για τον Αίαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου  Αίαντα Κιλκίς
Με δυο ακόμη νικηφόρους αγώνες Βόλεϊ στην έδρα του έκλεισε το Σαββατοκύριακο για τον ΑΙΑΝΤΑ. Το Σάββατο 21/1/2017 οι Κορασίδες αντιμετώπισαν τον «ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ» κερδίζοντας το 1ο σετ πολύ εύκολα.
Στο 2ο σετ όμως επήλθε η χαλάρωση στην ομάδα του ΑΙΑΝΤΑ με αποτέλεσμα να το κερδίσει αλλά πολύ δύσκολα, ενώ στο 3ο σετ η ομάδα ξαναβρήκε τον παλμό της και τελείωσε τον αγώνα χωρίς άλλο πρόβλημα.

ΤΑ ΣΕΤ: (25-6), (29-27), (25-15).

Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ (ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ): (Σακαλάκη Τάνια) ,Καντίδου Δ, Κοτίδου Ολ, Κώστογλου Σοφ, Ναλπαντίδου Χ, Ταντσοπούλου Κ, Κώστογλου Σταυρ, (αε) Βουζίνα Ολ, Παπαδοπούλου Σ, Γεωργιάδου Π, Εμμανουηλίδου Αν, Μαχμουτάι , Λαμπριανίδου,Σεχάι.

Την Κυριακή 22/1/17 η γυναικεία ομάδα αντιμετώπισε στο πρώτο της παιχνίδι στο Τοπικό Πρωτάθλημα την ομάδα του ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ. Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού όμως , η αρχηγός της Αλεξάνδρειας Χατζοπούλου Δήμητρα τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι και κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, όπου και η ζημιά αντιμετωπίστηκε άμεσα χειρουργικά.

Μετά από αυτό το σοκαριστικό για όλες τις αθλήτριες περιστατικό, απορίας άξιον είναι πώς βρήκαν το κουράγιο οι συναθλήτριες της άτυχης κοπέλας να συνεχίσουν τον αγώνα, τον οποίο έχασαν αλλά αυτό την παραμικρή σημασία δεν έχει.

Εκείνο που επιθυμούμε πάντα, πρώτα και πάνω απ΄ όλα, για όλα τα παιδιά που αγωνίζονται και καταθέτουν και την ψυχή τους στα γήπεδα είναι να έχουν την υγεία τους. Ευχόμαστε από καρδιάς γρήγορη ανάρρωση στη συμπαθέστατη παίκτρια που μαζί της καρδιοχτύπησε και πόνεσε όλη η κερκίδα και στις συμπαίκτριες και την προπονήτριά τους καλή συνέχεια χωρίς άλλους τραυματισμούς στο υπόλοιπο του Πρωταθλήματος.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ το ΕΚΑΒ Κιλκίς για την ταχύτατη προσέλευσή του στο Κλειστό Γυμναστήριο αλλά και την Ορθοπεδική Κλινική Κιλκίς για την άμεση και επιτυχή αντιμετώπιση του περιστατικού.

ΤΑ ΣΕΤ : (25-8), (25-13) , (25-19)

Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ /ΑΤΕΡΜΩΝ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ) : (Αλατζόγλου Σάκης) Κυριακίδου, Λάιου, Δαλακλή Σωτηρίου, Νικολαϊδου, Παρασκευαϊδου (αε) Βλάχου, Κοτίδου, Καντίδου, Καρδαμανίδου.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, Τετάρτη 25/1/17 ώρα 20.30 στο ΔΑΚ Κιλκίς, με τον «ΑΕΣΜ Μυγδονιακός» (5η αγωνιστική) για την πρόκριση στη Γ Φάση του Κυπέλλου.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ:ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, Κυριακή 29/1/17 ώρα 18.00 στο ΔΑΚ Νάουσας με τον «ΕΓΣ Ζαφειράκης Νάουσας».

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Σάββατο 4/2/17 ώρα 14.00 με τον «Α.Σ Ποσειδώνας Βέροιας».

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Κυριακή 29/1/17 ώρα 14.00 στο ΔΑΚ Κιλκίς με τον «ΓΑΣ Βαφύρας Δ.Δίου».

https://www.facebook.com/aias.kilkis.volleyball/

http://www.aiaskilkis.gr/

http://www.atermongroup.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.