Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Έλεγχοι κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου για τα παίγνια

Έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων (από 16 Δεκεμβρίου 2016 έως 07 Ιανουαρίου 2017), σε όλη τη χώρα για την εφαρμογή της νομοθεσίας για τα παίγνια.

Πιο αναλυτικά διενεργήθηκαν -3.353- έλεγχοι, βεβαιώθηκαν -68- παραβάσεις, συνελήφθησαν -264- άτομα, κατασχέθηκαν -165- συσκευές (ηλεκτρονικοί υπολογιστές και μηχανήματα) διενεργείας παιγνίων καθώς και -43.982,90- ευρώ, ενώ στις δικογραφίες που σχηματίστηκαν περιλαμβάνονται επιπλέον -251- άτομα.

Το ίδιο χρονικό διάστημα από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας και την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος βεβαιώθηκαν -5- παραβάσεις, συνελήφθησαν -17- άτομα, σχηματίστηκαν δικογραφίες για -22- επιπλέον άτομα, ενώ κατασχέθηκαν -38- ηλεκτρονικοί υπολογιστές και -7- κεντρικές μονάδες (server).

Τέλος από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος σχηματίστηκαν -3- δικογραφίες για ισάριθμους ιστότοπους παροχής υπηρεσιών τυχερών παιγνίων, μέσω διαδικτύου, οι οποίοι παρείχαν υπηρεσίες χωρίς νόμιμη άδεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.