Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς ευχαριστεί θερμά..

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς
"Το Δ. Σ. του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά όλους τους ανώνυμους κι επώνυμους, που στήριξαν με κάθε τρόπο το έργο μας, που είναι τόσο επιτακτικό στις δύσκολες μέρες που περνά η πατρίδα μας, ενισχύοντας υλικά την προσπάθειά μας, ώστε τις ημέρες των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς μπορέσαμε να κάνουμε αξιοπρεπή πακέτα για τις άπορες οικογένειες και είδη δώρων στα παιδιά που έχει αγκαλιάσει ο Σύλλογος μας.


Φέτος ξεκινήσαμε τη δράση στήριξης στις άπορες οικογένειες από τον μήνα Νοέμβριο περνώντας το μήνυμα ότι στήριξη χρειάζεται ο κόσμος όλο το χρόνο και όχι εν όψει εορτών.

Κατάφερε η συμμετοχή του κόσμου να φτάσει πάνω από 250 πακέτα στήριξης με είδη τροφίμων χαρτικών απορρυπαντικών λαδιών και παιχνιδιών ε όλο τον Νομό και σε πάνω από εκατό παιδάκια να παραλάβουν καινούργια παιχνίδια

Ενα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά και στήριξη:

Τόν Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη τούς Περιφερειακούς Συμβούλους Θωμαίδη Παύλο, Γιαννόπουλο Κωνσταντίνο και Καραμισάκη Μιχαλία για την ηθική και υλική συμπαράσταση στον Σύλλογο μας.

Με την συμπαράσταση σας διευκολύνετε σημαντικά και έμπρακτα μας δείχνετε την υποστήριξή σας στο ανθρωπιστικό έργο που εδώ και 4 χρόνια επιτελεί ο Εθελοντικός Φιλανθρωπικός 
Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας  νομού Κιλκίς, ιδιαίτερα μάλιστα στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Σας παρακαλούμε, δεχθείτε τις ειλικρινείς μας ευχές για υγεία & δύναμη.

Την επιχείρηση αξεσουάρ αυτοκινήτων «Carner» και ΑutoGS που και φέτος στάθηκε αρωγός προσφέροντας είδη από αρωματικά για αυτοκίνητο με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου μας.


Την εταιρεία MADONA EXPRESS και ιδιοκτήτη πρόεδρο του Δ.Σ. και διευθύνοντα σύμβουλό της κ. Αναστάσιο Γιάγκο της ανώνυμου Εμπορικής και Βιομηχανικής Εταιρίας Αφρωδών Πλαστικών για την στήριξη σε είδη σφουγγαριών και μεγάλη ποσότητα παιχνιδιών να χαρίσουμε στα παιδιά των απόρων οικογενειών μας,
την εταιρεία Βαλμάς που μας στάθηκε με ένα μοναδικό τρόπο ευαισθησίας αντί ευχετηρίων καρτών ένα σημαντικό ποσό να είναι στήριξη για τα έξοδα τού συλλόγου μας

Την εταιρεία Ζυμαρικών Eurimac για την προσφορά της σε είδη ζυμαρικών,
την Αστυνομία τής γειτονιάς σε συνεργασία με το Γυμναστήριο Kinesis Gym πού μετά από μια κίνηση μαζέματος πακέτων στήριξης πού έγινε μεταξύ των μελών τού Γυμναστηρίου για στήριξη απόρων οικογενειών τής πόλης μας πρόσφεραν πολύτιμα πακέτα τροφίμων.

Τον Πρόεδρο των Λιανοπωλητών ν. Κιλκίς κ. Στέφανο Γαϊτανίδη που μας παρέχει κάθε Σάββατο καρότσι με είδη λαχανικών κατά την διάρκεια όλου του χρόνου.

Τη γαλακτοβιομηχανία «Φάρμα Κουκάκη» για την προσφορά της σε είδη γαλακτοκομικών προϊόντων.

Τον Δήμαρχο μας  Δημήτριο Σισμανίδη όπως και τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού Δημήτριο Τσαντάκη για την παράδοση μεγάλων ποσοτήτων φρούτων καθόλη τη διάρκεια των διανομών να μας συμπεριλάβει στους φορείς πού είναι δικαιούχοι.

Τον ελαιοπαραγωγό κ Γιώργο Μπίκο για προσφορά 200 κιλά ελιές για τη στήριξη των άπορων οικογενειών. 

Τον ΦΟΥΡΝΟ «ΑΡΤΟΣ ΜΠΟΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ» που μας παρέχει όλο τό χρόνο σέ εβδομαδιαία βάση ψωμιά για τις άπορες οικογένειες.

Τον Φούρνο Σπάρτακος πού καθημερινά στηρίζει με αρτοσκευάσματα τυροπιτοειδή τις άπορες οικογένειες τού συλλόγου.

Την Χρύσα Κατζάνη ιδιοκτήτρια καταστήματος Βιολογικά Προϊόντα Εν ζωή στην Θεσσαλονίκη που μαζί με τον σύλλογο Αρμονική ζωή και τον πρώην πρόεδρο Φαναρίου Κιλκίς συνέλεξαν τρόφιμα λάδια χαρτικά απορρυπαντικά και στήριξαν παραμονές Χριστουγέννων με σημαντικά πακέτα αποστολή από Θεσσαλονίκη προς Κιλκίς.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ τον Τατίδη Νικόλαο πού μας έχει παραχωρήσει δωρεάν την αποθήκη τού Συλλόγου μας !

Ευχαριστούμε όλους, όσοι θέλησαν να μείνουν ανώνυμοι προσφέροντας όλο τον μήνα του Νοεμβρίου έως παραμονές Πρωτοχρονιάς είδη διατροφής, δώρα για τα παιδιά και ενίσχυσαν με δώρα το Φιλανθρωπικό μας Μπαζάρ.

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Εθελοντών «Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς ήταν και θα παραμείνει αρωγός στις αντίξοες συνθήκες κάθε συνανθρώπου μας, χάρη στην ενεργό συμμετοχή όλων των πολιτών τής κοινωνίας μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα άτομα που συνέβαλαν στα πακέτα στήριξης με κρεατικά, κασέρια, σαλάμια, απορρυπαντικά, χαρτικά κτλ, ώστε να μπορούμε μαζί με τα δωράκια που αγόρασαν κάποιες φίλες να χαρίσουμε πολλά χαμόγελα στα άρρωστα παιδάκια μας και στις άπορες οικογένειες που είχαν ανάγκη.

Μήνυμα όλων μας είναι να σταθούμε δίπλα στα άτομα της πόλης μας τους τοπικούς απόρους που εξαιρούνται από τα οφέλη κάποιων επιχορηγήσεων στα άτομα με πρόβλημα υγείας για μια καλύτερη και αξιοπρεπή ζωή.

Μπορέσαμε και φέτος χάρη σε όλους εσάς μια μικρή παρέα φίλων να γίνει αλυσίδα και να ολοκληρώσει την παράδοση των πακέτων στήριξης τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.