Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Τι λέει η Πυροσβεστική Κιλκίς για την πυρκαγιά στο εργοστάσιο CRYSTAL

Δελτίο τύπου Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς
Την Τετάρτη 11-01-2017 και περί ώρα 05:05 πρωινής ενημερώθηκε η Υπηρεσία μας για την εκδήλωση πυρκαγιάς στη ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΨΥΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΥΚΤΩΝ, ΚΡΥΣΤΑΛ Α.Ε., στην περιοχή Νέας Σάντας (εκτός σχεδίου) του Δήμου Κιλκίς.

Επί τόπου έφτασε δύναμη της Π.Υ. Κιλκίς, η οποία επενέβη άμεσα με τέσσερα (4) οχήματα με δώδεκα (12) άνδρες. Λόγω της σοβαρότητας του συμβάντος κλήθηκαν και συνέδραμαν πυροσβεστικές δυνάμεις από τη Δ.Π.Υ.Ν. Θεσσαλονίκης με τρία (3) οχήματα με έξι (6) άνδρες, την Π.Υ. Γουμένισσας με ένα (1) όχημα με δύο (2) άνδρες και την Π.Υ. ΒΙΠΕ Κιλκίς με δύο (2) οχήματα με πέντε (5) άνδρες.

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στους χώρους παραγωγής και αποθήκευσης του εργοστασίου. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο στις 12.00 μεσημβρινή χωρίς να απειληθούν παρακείμενα κτήρια και ανθρώπινες ζωές. Στο συμβάν παραμένουν τρία (3) οχήματα με οκτώ (8) άνδρες.

Το έργο της κατάσβεσης συντονίζει ο Διοικητής της Δ.Π.Υ.Ν. Κιλκίς Επιπυραγός Αντώνιος Χρηστίδης. Στο συμβάν παρευρέθη ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας, Αρχιπύραρχος Πουλτίδης Κωνσταντίνος.

Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά και διεξάγεται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.