Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Έκανε ψεύτικο προφίλ στο Facebook και εξαπατούσε πολίτες

Μετά την πρόσφατη διακρίβωση της δράσης 28χρονου ημεδαπού, ο οποίος μέσω ψεύτικων προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, εξαπατούσε πολίτες και τους αποσπούσε χρηματικά ποσά, εξιχνιάστηκαν, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, άλλες οκτώ υποθέσεις απάτης και απόπειρων απάτης.

Ειδικότερα, από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 28χρονος με την ίδια μεθοδολογία και συγκεκριμένα με το πρόσχημα της οικονομικής ανάγκης, προσέγγισε την 21 και 23-11-2016, μέσω πλαστών προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ακόμη δύο ημεδαπές, ηλικίας 38 και 41 ετών, αποσπώντας από αυτές το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ, με τη χρήση κωδικών προπληρωμένων καρτών.

Επίσης, εξακριβώθηκε ότι με τον ίδιο τρόπο και κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, αποπειράθηκε να εξαπατήσει ακόμη έξι ημεδαπούς.

Η συμπληρωματική δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.