Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Θεσσαλονίκη: O Μίλτος Πασχαλίδης στο Club του Μύλου

Από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς της γενιάς ο Μίλτος Πασχαλίδης φημίζεται κυρίως για τις ζωντανές εμφανίσεις τους. Συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τη ροκ μουσική με την παραδοσιακή και σε κάθε του παράσταση οδηγός είναι το αίσθημα της στιγμής.


Στις 5 Νοεμβρίου κυκλοφόρησε από το Όγδοο η τελευταία δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «Περσείδες», με τραγούδια που πραγματεύονται τον έρωτα και την απώλεια.

Μαζί με τα καινούρια τραγούδια, θα θυμηθούμε τα πολύ αγαπημένα παλιότερα τραγούδια του, από το Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος ως το «Σ’ τα Είπα Όλα» και από τις «Πεθαμένες Καλησπέρες» ως τις «Βυθισμένες Άγκυρες». Κυρίως όμως ότι φέρει η διάθεση της στιγμής με απρόβλεπτη πάντα εξέλιξη.

Μαζί του η Μιρέλα Παχου (πιάνο, ακορντεόν και τραγούδι), ο Δημήτρης Σινογιάννης (ηλ. Κιθαρα), ο Πάρις Περυσινάκης (λύρα) ο Δημήτρης Μουτάφης (μπάσο) και ο Ηλίας Δουμάνης (τύμπανα).

Στην ηχοληψία ο Πασχάλης Κολέντσης και στο φώτα ο Μανώλης Μπράτσης.

Για 4 Σάββατα 4, 11, 18 και 19 Φεβρουαρίου στο club του Μύλου

INFO

Μύλος Club
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
Ώρα προσέλευσης: 21:30 / Ώρα έναρξης: 22:30
Τηλ κρατήσεων: 2310510081
Εισιτήριο θεάματος: 12€,
Ανέργων, Φοιτητικό, Προπώληση: 10€

Σημεία Προπώλησης: Έντεχνον, Σάρωθρον, Stereodisc, Harry’s Spot (Σβώλου), Καφέ Ηλιοτρόπιο, Καφέ Διώροφον (Καλαμαριά)

Στο εισιτήριο δεν περιλαμβάνεται ποτό και είναι μόνο είσοδος θεάματος της συναυλίας, καθώς και δεν εξασφαλίζει θέση καθημένου.

Σε περίπτωση που θέλετε να εξασφαλίσετε θέση καθημένου πριν την ημερομηνία της συναυλίας μπορείτε να επικοινωνείτε στο: 2310 510081

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.