Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

12η PHOTOVISION & 1η Hi-Tech Expo

Ο συναρπαστικός κόσμος του Imaging, με την εγκυρότητά της έκθεσης PHOTOVISION αγκαλιάζει τα τελευταία επιτεύγματα της υψηλής τεχνολογίας στη νέα έκθεση Ηi-Tech Expo, 11-13 Μαρτίου 2017 στο Tae Kwon Do.

To περιοδικό ΦΩΤΟγράφος διοργανωτής της μεγαλύτερης, μακροβιότερης και πλέον έγκυρης έκθεσης Imaging της χώρας που πραγματοποιείται σταθερά και αδιάλειπτα ανά διετία από το 1995, προχωρά στο νέο εγχείρημα της παράλληλης διοργάνωσης, ταυτόχρονα με τη Photovision, της εξειδικευμένης έκθεσης Hi-Tech Expo.


Η νέα έκθεση φιλοδοξεί να καλύψει τον τομέα της εφαρμοσμένης υψηλής τεχνολογίας που πλέον είναι άρρηκτα συνυφασμένη με την καθημερινότητά μας, την επαγγελματική μας ζωή, τον οικιακό μας χώρο αλλά και τα χόμπι και τη δημιουργικότητά μας.

Για την τέλεση των δίδυμων εκθέσεων επιλέξαμε τον στρατηγικά τοποθετημένο και αποδεδειγμένης λειτουργικότητας χώρο των εγκαταστάσεων του Σταδίου Tae Kwon Do, στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Π. Φαλήρου, με άνετο parking και μεγάλους χώρους για εργονομική διάταξη περιπτέρων ώστε να ανταποκρίνονται κατά βέλτιστο τρόπο στις προσδοκίες και τις επιθυμίες των εκθετών αλλά και τις ανάγκες των επισκεπτών.

Όπως έχει καθιερωθεί η Photovision και η Hi-Tech Expo, θα πλαισιωθούν από πλούσιο επιμορφωτικό και πολιτιστικό πρόγραμμα, αποδεικνύοντας τη σταθερή προσήλωσή μας στις αρχές που έφεραν τη Photovision πρώτη και μοναδική έκθεση στον χώρο του imaging.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.